Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}
Sponsorlu Bağlantılar
sebo7
Üye
neyse işlem tamam sa ben kaçar
neyse işlem tamam sa ben kaçar
memo4535
Üye
bende indiriyorum şimdi dönüştürmeyi deneyeceğim
jeosalih
Üye
Yolla sebo
jeosalih
Üye
Biriniz su linki babada atsın
memo4535
Üye
evet arkadaşlar an itibariyle .zip olarak portlama işlemi başlamış durumda META-INF dosyası oluşturabilirsem hemen atarım size romu
jeosalih
Üye
Yaslitascocuk konudamisin denedinmi yedegi
ÇaRşI 2387
Üye
İnşallah sorunsuz portlanır
jeosalih
Üye
Yedekte işimizi görür. Portlansa dağa iyi tabiki
ÇaRşI 2387
Üye
Root sebebiyle güncellenememe hatası çözülecekmi acaba merak ediyorum
memo4535
Üye
portluyorum .zip hazırlanıyor tam imzalıyorum(META-INF dosyasını kuruyorum içine) siliyor dosyayı
META-INF de tamam bide systemext4.tar çıkarırken arşivden hata veriyor
jeosalih
Üye
Normal şekilde recoveryden denenmemiş yedeği ROM yapmakla uğraşma önce deneyin belki hata var arşivde yada yedekte. Ben denicemde zaten son sürüm yüklü guncellenmenin kontrolü lazim sen bi dene ok
memo4535
Üye
Ben şuan deneyemem işte sorun o
jeosalih
Üye
Demek ki kimseye lazım değilmiş yedek olmadan herkes yana yana yedek diyordu. Simdi deneyen yok
memo4535
Üye
bi güncelleme gelsin ben o zamana kadar telefonun içini yedeklerim sonra yüklerim bunu
jeosalih
Üye
Telefon yedeklemek kolay. Titanium backupı satın alican yada netten kırığını indiricen 10 dakikada bitti. Ben satın aldım. Dün yedekledim geri yüklediğimde klasörlerim ve tüm düzenini geri yükledi. Mükemmel ötesi birşey