Diş macunu ile yapılabilecek 10 şey ''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qirL1903

qirL1903

Üye
    Konu Sahibi
Diş macunu ile yapılabilecek 10 şey ''
1- Diş macunu iyi bir koku gidericidir ellerdeki çamaşır suyu balık gibi kokuların uçup gitmesine yardımcı olur.

2- Diş macunu kısa dönemlerde iyi bir leke çıkarıcıdır.Biraz lekenin üzerine sürüp hafifce ovalayın ..

3- Diş macunu ile silinip parlatılan gözlük camları buhar tutmaz

4- Diş macunu harika bir kağıt yağıştırcısıdır özellikle duvarlara aslına posterler için mucize gibidir kağıt çıkınca duvarı silmek gerekir..

5- Diş macunu saçı olmayan kız bebekler için harika bir kurdele tutucudur.Minik hafif bir kurdele yapıp kızınız saçına bir damla macunla tutturun. Kızınız kafasındaki fiyonkun nasıl olup da durduğuna herkes şaşıracaktır.

6- Diş macunu ile elmas ve gümüş yüzükleriniz parlatabilirsiniz.. ovalayın yeter..

7- Diş macunu boyadan önce minik çivi deliklerini doldurmak için güzel bir hiledir..Hele o
evden çıkıyorsanız..

8- Diş macunu ile ekşimiş kokusundan kurtaramadığınız süt şişeleri ve biberonları şişe fırçası su ve biraz diş macunu ile yıkayabilirsiniz..

9- Diş macunu sinek , pire ısırığı gibi minik haşere kaşıntılarına iyi gelir ısırığın üzerine minicik bırakın ve rahatlayın..

10- Bu kadar şeyin üzerine dişleriniz günde 2 kere fırçalamayı unutmayın..

• Beğen
Tepkiler: LuckyDALT0N, Kingmortall, kol@j ve 11 diğerleri

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ben resimde yapıyorum eklesene :ehe

Dafny

Dafny

Üye
faydalı bilgiler teşekkürler :ok2:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ekmek arasına sıkıp yemek gibisi yok..
:D

Unstable01

Unstable01

Üye
5- Diş macunu saçı olmayan kız bebekler için harika bir kurdele tutucudur.Minik hafif bir kurdele yapıp kızınız saçına bir damla macunla tutturun. Kızınız kafasındaki fiyonkun nasıl olup da durduğuna herkes şaşıracaktır.

hehe cok güldüm =) bi kaçını biliyordum tşkler güzel bilgilerr

Utku

Utku

Üye
2. yi ben buldum :D kuzenimin sünnetinde kınayı çıkarmaya çalışıyordu ne çıkarır diye düşündüm ve buldum...:D

Mert

Mert

Üye
Ben bunların hepsini yaparsam fırçalamak için macun kalmayacak:d:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler.. konu için. ayrıca çizilen cd lerinizi okuta bilmek için biraz macunlayın ve temizleyin verilerinizi kurtara bilirsiniz.

arslansem

arslansem

Üye
Gerçekten kimyasal yapısı çok ilginç yahu :D
Üzerine bir damla döküldüğünde bile geçmiyor yıkayana kadar.Ordan anlıyorum zaten bu ne cins bişey arkadaş diye :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dis macunyla kupelermzide parlatabliormuyuz :D

greenmile

greenmile

Üye
teşekkürler

Pisigo12

Pisigo12

Üye
Koptum yah :aha:

pcwolf

pcwolf

Üye
Gözlüğü silerken çizme ihtimali yok mu acaba?:D

caner9444

caner9444

Üye
süpermiş ya teşekkürler bizi aydınlattığın için...

mdnhkn

mdnhkn

Üye
neymiş bu macun ya 1 yaşıma daha bastım :ehe

konyarapp

Üye
harika bilgiler gerçekten...

kol@j

kol@j

Üye
emeğine sağlık kardeş... uygulanabilirliği yüksek bilgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt