Valla tam böyle bir telefon istiyorum MS den ne yalan söylim süper özellikler 935 olsun ne olursa olsun ama 925 in devamı nitelikte bir tasarım benimsensin bide 1600 1700 gibi bir fiyatla çıksın koşa koşa gider alırım valla
Ya millet kilit ekranının açılış hızından bahsetmiş ahh beyler ahh şu kilit ekranını açın ve hemen dokunmatiği kullanın hemen tepki veriyor mu yoksa bekletiyor mu?
Ya millet kilit ekranının açılış hızından bahsetmiş ahh beyler ahh şu kilit ekranını açın ve hemen dokunmatiği kullanın hemen tepki veriyor mu yoksa bekletiyor mu?
Butun forumda bir tek ikimizde var bu sorun sanirim ne kadar ilginc dimi : ) forumlarda soyle bir olay vardir sana sorun gozuken sey baskasina normal geliyorsa asla anlatamazsin hep aksine cevap alirsin hatta gercekten sorun olmasina ragmen : ) cok felsefik konustum ya haha
Kesinlikle kasma germe bekletme boya badana darbe yok. Cihaz L925 dün sabahtan beri zorluyorum gayet sorunsuz çalışıyor. * Her zaman dediğim gibi: L925 çok özel bir cihazdır.
Butun forumda bir tek ikimizde var bu sorun sanirim ne kadar ilginc dimi : ) forumlarda soyle bir olay vardir sana sorun gozuken sey baskasina normal geliyorsa asla anlatamazsin hep aksine cevap alirsin hatta gercekten sorun olmasina ragmen : ) cok felsefik konustum ya haha
bende bu halini beğenmedim kilidi açtıktan 2 3 sn kadar dokunmatik işlemiyor sonra kilit ekranı ayarlarından arkaplanı bing yaptım eski haline döndü bu haliyle kullanmıyorum biraz güncellensinde bakarız duruma göre
Gozlemlerime göre kilit ekranına parola koyanlarda bir sıkıntı yok.Başka bir telefonda denedim 1320 parolasızdı 1 sn bekletme suresi vardı.Donma gibi değilde bekleme süresi gibi
Gozlemlerime göre kilit ekranına parola koyanlarda bir sıkıntı yok.Başka bir telefonda denedim 1320 parolasızdı 1 sn bekletme suresi vardı.Donma gibi değilde bekleme süresi gibi
Bende sana soyle soyleyeyim ozaman suanda cyan,8.1 guncel ne varsa final olarak telefonumda (925) kurulu ve preview kullanan bir wp den gram farki yok.. Ayrica kilit uygulamasida daha oncede dedigim gibi stabil calismiyor. Calisanda nasil calisiyor hic merak etmiyorum ama : )Ama 925 candir basimizin tacidir : )