<div class='quotetop'>(cepix @ Mar 17 2006, 02:32 PM) [post=299429]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kimseyi cevap yazmakta zorlayamazsın ki
İlgisini çekerse cavabını yazar,yazmaz o onun sorunudur,bu tip şeyler arasıra bana da oluyor olsun
yani ne var o mesaj yazınca değerimi artıyor sen paylasımını yapmıssın gerisini boşver
isteyen alır almaz...
Cpx
[/b][/quote]
katılıyorum
<div class='quotetop'>(salihyet @ Mar 17 2006, 02:37 PM) [post=299436]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben paylaşımıma bakarım ama cevap yazılmazsa kim görebilecekki
[/b][/quote]
ilgilenen,arayan bulur bence forumda arama diye bişi var.zaman zaman gözümüzden kaçanlar olsa da ilgilenen arar bulur...ya da sadece güncel başlıklarda değilde forumlar arasında da geziyorsa gözüne çarpar bi şekilde er ya da geç
<div class='quotetop'>(iceboy @ Mar 17 2006, 06:13 PM) [post=299683]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bende salihyet'e katildigimi belirtmek durumundayim. Mizah, oyun, konu disi bolumleri hergun en yogun olan alanlar gibi geliyor bana. Genel kulturden cok mizah ve ivir zivir konulara yogun bir sekilde ilgi gosteriliyor ki buda paylasimi buyuk oranda arka planlara itiyor. Sahsen ben mizah bolumu ile fazla ilgilenmiyorum. Hatta mizah bolumune girmedigimi bile soyleyebilirim.
Haber, teknoloji gibi bolumlere daha cok ilgi gosterilmeli diye dusunuyorum. Ve acilan basliklarda da konunun icerigi ile ilgili kisa ve oz olacak sekilde belirtilmeli bence.
[/b][/quote]
insanların ilgi alanlarını yönlendiremeyiz ama, kullanıcılar neyle daha çok ilgileniyorsa o bölüm ağırlık kazanacaktır.Mesela iceboy mizahla ilgilenmiyormuş, hatta ona ıvır zıvır geliyormuş ama ilgilenenler var,olacak da.Onlara göre de genel kültür konuları ya da paylaşılan bilgi, link vs anlamsız gelebilir.İlgilenmeyene zorla Intelin yeni nesil işlemcisinden,Türkiye'ye HDTVnin gelmesinden, bilmemne programından bahsedemeyiz...Sonuçta olay "zevkler ve renkler" konusuna geliyor sanırım dönüp dolaşıp...
Paylaşımların arka planda kalmasına gelince; mümkün olduğunca faydalı program linkleri vermeye çalışıyorum mesela.Forumda gezerkende görüyorumki kimse post atmamış.Bu o paylaşımın boşa gittiği anlamına gelmez.Biliyorum ki bir gün birinin işine yarayabilir, hatta yaradığıda olmuştur.
Konu başlıklarının kısa, ve içeriği belirten şekilde açılmasını sonuna kadar destekliyorum,hatta bunla ilgili bi konu açmıştım eskiden.
Beni forumda rahatsız eden şey, bi konu açıp da konuya cevap alamayınca "yok mu bi teşekkür, kimse beğenmedi mi, çok az kişi post atmış" gibi yorumlar.İnsanlar seni pohpohlasın diye paylaşıyorsan zaten paylaşma, işe yarayabileceği için paylaş.Ama 1 kişiye ama 100 kişiye...