Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOSCH

BOSCH

Üye
evet konu/dışı diğer bölümü post arttırmak isteyenlerin hedefi haline gelmiş
gördüğüm üzere deneme mesajları kısmında port sayısı artmıyor
sağlık, Atatürk köşesi ve bilim-teknoloji bölümü hariç diğerlerinde post artımı kapanmalı
konu dışında ki içerikler zaten her yerde mevcut
asıl paylaşımın yolu şu yada bu şekilde aşılmalı

haber sitesine (herhangi başka bir siteye) giriliyor konu kopyala yapıştır ile konu dışına taşınıyor ki post artıyor emeksiz bir iş

umarım gereken yapılırda diğer yerlerde canlanır. Amin

jöly

Üye
ben bişeyi çok merak ediyorum arkadaşlar bazı üyeler neden posta bu kadar sarmış?rütbe çok mu önemli yani anlamıyorum burada açılan binlerce konudan ben bilmediklerimi öğreniyorum,unuttuklarımı hatırlıyorum bence bu daha önemli

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; Mar 18 2006, 10&#58;06 PM) [post=300476]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben bişeyi çok merak ediyorum arkadaşlar bazı üyeler neden posta bu kadar sarmış?rütbe çok mu önemli yani anlamıyorum burada açılan binlerce konudan ben bilmediklerimi öğreniyorum,unuttuklarımı hatırlıyorum bence bu daha önemli
[/b][/quote]

Benim şahsi fikrim ise... jöly arkadaşım gibi düşünüyorum.
Burası bir mobil sitesi ve diğer konular olmazsa (Konu dışı dahil) sadece mobil içerik siteyi ayakta tutması için yeterli olmaz.Ya da şöylesi daha uygun olur forumumuz daha interaktif olmaz.Mobil içerik zamanla doyuma ulaşan bir bilgidir.Mobil konuları yeni çıkan ve çıkacak olan telefon ve ekipmanları için durağan geçtiği zamanlarda konu dışı ve mizah bölümü vs devreye girerek birkaç gün onun yerini alıyor ama piyasaya çıkan yeni teknoloji Mobil içerik gündemde kaldığı müddetçe üyelerimizde bu konulara yöneliyorlar.Yani üyelerimizi sıkmadan usandırmadan ve konu dışına aktarılan konuların seviyelerini sürekli kontrol altında tutarak hoşça vakit geçirmeleri için mola verilmiş bir bölüm olarak görüyorum. Bu sebeple arkadaşlarımın sıradan değil de özenle seçmiş oldukları konuları için verdikleri emekler için teşekkür ederim. (Emeğin azı çoğu olmaz.Copy past ta yapsa bir konu onun birkaç dakikasını alıyor ve emek sarfediyor ) Ayrıca birçok bilmediğim ve hafızamdan silinmiş yararlı bilgileri canlı tutmanın faydalı olduğunu düşünüyorum.Teşekkürler...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Mar 18 2006, 01&#58;07 PM) [post=300077]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yapılan paylasımların özenli ve de milletin verdiği linklerdeki şifrelerden çalıntı olmamasıda gerekir... Değilmi bay paylaşımcı... <u>(kimse üztüne alınıp cevap yazmasın mesajımın bu bölüme... Mesaj yerine gitmiştir... )</u>
katılmıyorum,kimse her şeyi kendi upload etmek durumunda değil.özellikle de nette varken...ayrıca son cümlenin de gayet kaba ve yakışıksız olduğunu düşünüyorum;kime söylemiş olursan ol,ister bana ister başkasına ayıp &#33;

<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Mar 18 2006, 10&#58;24 PM) [post=300492]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu sebeple arkadaşlarımın sıradan değil de özenle seçmiş oldukları konuları için verdikleri emekler için teşekkür ederim. (Emeğin azı çoğu olmaz.Copy past ta yapsa bir konu onun birkaç dakikasını alıyor ve emek sarfediyor ) [/b][/quote]
kimsenin warez sitelerine girip de bütün linkleri buraya aktardığını sanmıyorum, işine yaramış ya da yarayabilecek linkleri vermek de paylaşmaktır.Bu bakımdan haberciye katılıyorum paylaşmak demek ille de kendin upload etmen gerektiği anlamına gelmez, ha ettiysende bu senin emeğinin değerini arttırır kanımca...çok komplike bir hale getirmeye gerek yok...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Arkadaşlar.. haberci arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum ve ekliyorum...
konu açıldığı gibi, yönetimde da konuşuldu, tartışıldı.. post sayısını arttırmaya engel olmak için bazı kategorileri önerilen şekilde düzenlemek çözüm değil... bu amaçlı olan her üye gider başka bir kategoride amacına ulaşır.. harkes vicdanı ile başbaşadır..

Sitemizin daha düzenli ve verimli olması için gösterilen çabalara teşekkür ederiz ama, güzel bir konuyu bile sükut ile tartışmayıp birkaç mesajdan sonra gerilimli bir tartışmaya dönüştürme huyundan ne zaman vazgeçeceğiz..

konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt