Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat
yaklaşık 4 gündür yoğun programıma yağmen siteye girmeye çalışıyorum ama hiç bir konuma cevap gelmiyor sadece belirli ve kalite düzeyi düşük konular ikili konuşmalarla ayakta kalıyor yapılan yenilikler vs. bunlar yeterli olduğunu düşünüyorum zaten yeniliğinde bi sınırı var ama bence bu forum alanında bazı eksiklikler var aktif,mantıklı,günlük değil güncel konular açan arkadaşlarımı forum alanında göremiyorum vede gördüklerimin çabalarıda malesef yetersiz kalıyor bu durum devam ettikçe hevesim kırılıyo hatta forumdan zevk almadığı için başka şeylerle uğraşmaya çalışan bilimum arkadaşlarım var.lütfen gerekli önlemler alınsın

konu başlığını basit yalın ve açık bi şekilde yazdım genelde iki satır konu başlığı açmayınca kimse tenezzül etmiyor.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Kimseyi cevap yazmakta zorlayamazsın ki

İlgisini çekerse cavabını yazar,yazmaz o onun sorunudur,bu tip şeyler arasıra bana da oluyor olsun

yani ne var o mesaj yazınca değerimi artıyor sen paylasımını yapmıssın gerisini boşver

isteyen alır almaz...

Cpx

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yav orası sorun değil sorun açılan topiclerin düzeyi aşşağı çekmesi korkum bu
ben paylaşımıma bakarım ama cevap yazılmazsa kim görebilecekki

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Valla o mevzu ayrı bişi diyemem.. İkili konusma yapmadan ben kaçıyorum..

jöly

Üye
salihyet ben kendi adıma şöyle diyeyim;ben bazen yoğunluğumdan dolayı çok fazla giremiyebiliyorum,girebildiğim zaman her konuya cevap yazmaya özen gösteriyorum yalnız itiraf etmeliyim ki bazı konulara özellikle cevap yazmadığım da oluyor kişisellikten değil sadece ilgimi çekmediğinden ama görebildiğim kadarıyla senin konularına cevap yazıyorum!
bazen gereksiz yere topic açıldığı konusunda da sana katılıyorum ama benim elimden bu konuda bişey gelmiyor

slayer

Üye
tadı kaçtı...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bir tek ben Değilmişim Bu Şekil düşünen. Katılıyorum İlk mesaja

irun

irun

Üye
kendi adıma bişeyler söylemem gerekirse, sizlere göre biz bu forumda daha yeni ve tecrübesizis. o nedenle şu anda bu konuda yazılanları okumakla yetinebiliyoruz sadece. yapılması gerekeni sizin bilmeniz lazım.
işi ehline bırakmak her zaman sağlam sonuç verir. tabi üzerimize bi görev düşersede elimizden geleni yaparız.

eski yeni kıyaslaması yapacak kadarda bi geçmişim yok burada. ama yazılanlara bakılırsa bi kötüye gidişten şikayet var sanırım. o zaman bunu önüne geçilmeli bi şekilde.

hadi o zaman burada tecrübe sahibi üyeler olarak her biriniz çözüm fikrini sunsun. şikayet etmekten daha yapıcı olur en azunıdan. bizler işe yarar her türlü fikri desdekleriz.

şincik deyin bakem, ne edek???

yitik savaşçı

Üye
Ben daima söylüyorum: Teşekkür etmeyin; yorum yapın! Teşekkürleri değil; farklı düşüncelerin sesini duymak istiyorum. Kişinin paylaşımından ya da kişiye olan saygınızdan ötürü teşekkür edebilirsiniz ama bir alt satırda da açılan başlık ve konu hakkındaki yorumlarınızı eklemeyi ihmal etmeyin.

Herşey çok güzel olacak! - Bir Cem Yılmaz filmi...

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Mar 17 2006, 05&#58;30 PM) [post=299647]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben daima söylüyorum: Teşekkür etmeyin; yorum yapın&#33; Teşekkürleri değil; farklı düşüncelerin sesini duymak istiyorum. Kişinin paylaşımından ya da kişiye olan saygınızdan ötürü teşekkür edebilirsiniz ama bir alt satırda da açılan başlık ve konu hakkındaki yorumlarınızı eklemeyi ihmal etmeyin.
[/b][/quote]
Bence de çok güzel ve yapıcı bir eleştiri

enigma

enigma

Üye
işin aslı ben bazen sıkılıyorum burda. cep telefonun sektorude durma durumuna geldi sanırım çünkü artık yeni bişey pek çıkmıyor. müzik dinliyoruz radyo dinliyoruz video-fotoğraf çekebiliyoruz. ama site daha çok chat sitesi gibi oldu bunu farkediyorum. bi topic açıyoruz (herhangi bişey) matrak komik birşey olmazsa bakan bile yok ve burdaki herkes herşeyi mükemmel biliyormuş gibi davranıyor.
bu topic için teşekkür ederim. hak veriyorum.

cazgir

Üye
Forumlarda açılan başlıkların cevapsız kalışı sanıyorum birazda sitenin yoğun oluşu. Bu satırları yazarken eminim ki en az beş adet başlık açıldı sitede. Bu durumda kime cevap vereceğimizi elbette kaçırıyoruz veya bulamıyoruz eriyip gidiyor topic. Zaten günlük bağlantı saatlerimiz üç aşağı beş yukarı belli. Bu saatler arasında aramamı yapılacak veya konular mı saptanacak, hangi birine yetişeceksin. Tabiki yorum yapılması asıl amaçtır amma zamana karşı yarışamıyoruz nedense

hidayet

hidayet

Üye
konulara cevap yazarken hem yorum hemde yanına teşekkürlerimizi sunabiliriz böyle daha iyi olur

- birine bir resim hakkında yorumunu sormuşlar
- adam iyi olmuş teşekkürler demiş
- yorum bunun neresinde demişler
- bu resmin iyi olduğu yorumunu yaptım yani kötü değil daha ne istiyorsunuz diye cevap vermiş

iceboy

iceboy

Üye
Bende salihyet&#39;e katildigimi belirtmek durumundayim. Mizah, oyun, konu disi bolumleri hergun en yogun olan alanlar gibi geliyor bana. Genel kulturden cok mizah ve ivir zivir konulara yogun bir sekilde ilgi gosteriliyor ki buda paylasimi buyuk oranda arka planlara itiyor. Sahsen ben mizah bolumu ile fazla ilgilenmiyorum. Hatta mizah bolumune girmedigimi bile soyleyebilirim.

Haber, teknoloji gibi bolumlere daha cok ilgi gosterilmeli diye dusunuyorum. Ve acilan basliklarda da konunun icerigi ile ilgili kisa ve oz olacak sekilde belirtilmeli bence.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Mar 17 2006, 06&#58;13 PM) [post=299683]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sahsen ben mizah bolumu ile fazla ilgilenmiyorum. Hatta mizah bolumune girmedigimi bile soyleyebilirim.
Haber, teknoloji gibi bolumlere daha cok ilgi gosterilmeli diye dusunuyorum. Ve acilan basliklarda da konunun icerigi ile ilgili kisa ve oz olacak sekilde belirtilmeli bence.
[/b][/quote]

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bahsini yapt&#305;&#287;&#305;n&#305;z ilgisizlik a&#287;&#305;rl&#305;kl&#305; olmak üzere mizah ve konu d&#305;&#351;&#305; bölümlerinden kaynaklan&#305;yor. Sitede kay&#305;tl&#305; olan üyelerin bir ço&#287;u siteye ço&#287;unlukla teknoloji bölümleri için girmiyor; dikkatinizi çekmi&#351;tir, baz&#305; üyeler teknoloji bölümlerine bakm&#305;yor, konu d&#305;&#351;&#305; topiclerine bak&#305;p gidiyor. Aç&#305;lan teknoloji içerikli konular ise mizah ve konu d&#305;&#351;&#305; bölümlerinin aras&#305;nda güme gidiyor, kar&#305;&#351;t&#305;ran olmad&#305;&#287;&#305; sürece de görükür hale gelmesi çok güç oluyor.

Buna önlem al&#305;nmas&#305; istenmi&#351; ama; buna önlem olarak tek yap&#305;lacak mizah bölümünü kald&#305;rmak. Ki bu da forumda üye azalmas&#305;na yol açar. Yani buna engel olunamaz. Yönetimin de bu konuda elinin kolunun ba&#287;l&#305; oldu&#287;unu tahmin ediyorum.

Konu ba&#351;l&#305;&#287;&#305;nda konu içeri&#287;ini özetler k&#305;sa ve öz ba&#351;l&#305;klar kullan&#305;lmas&#305; yönetim taraf&#305;ndan ço&#287;u kez tekrarland&#305;, fakat bunu kaale almayan dikkatsiz üyeler saçma sapan ba&#351;l&#305;klar kullanmaya devam ediyor, buna da engel olunmas&#305; çok zor. Maalesef...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Mar 17 2006, 02&#58;32 PM) [post=299429]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kimseyi cevap yazmakta zorlayamazsın ki

İlgisini çekerse cavabını yazar,yazmaz o onun sorunudur,bu tip şeyler arasıra bana da oluyor olsun

yani ne var o mesaj yazınca değerimi artıyor sen paylasımını yapmıssın gerisini boşver

isteyen alır almaz...

Cpx
[/b][/quote]
katılıyorum

<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 17 2006, 02&#58;37 PM) [post=299436]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben paylaşımıma bakarım ama cevap yazılmazsa kim görebilecekki
[/b][/quote]
ilgilenen,arayan bulur bence forumda arama diye bişi var.zaman zaman gözümüzden kaçanlar olsa da ilgilenen arar bulur...ya da sadece güncel başlıklarda değilde forumlar arasında da geziyorsa gözüne çarpar bi şekilde er ya da geç

<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Mar 17 2006, 06&#58;13 PM) [post=299683]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bende salihyet&#39;e katildigimi belirtmek durumundayim. Mizah, oyun, konu disi bolumleri hergun en yogun olan alanlar gibi geliyor bana. Genel kulturden cok mizah ve ivir zivir konulara yogun bir sekilde ilgi gosteriliyor ki buda paylasimi buyuk oranda arka planlara itiyor. Sahsen ben mizah bolumu ile fazla ilgilenmiyorum. Hatta mizah bolumune girmedigimi bile soyleyebilirim.

[/b][/quote]
insanların ilgi alanlarını yönlendiremeyiz ama, kullanıcılar neyle daha çok ilgileniyorsa o bölüm ağırlık kazanacaktır.Mesela iceboy mizahla ilgilenmiyormuş, hatta ona ıvır zıvır geliyormuş ama ilgilenenler var,olacak da.Onlara göre de genel kültür konuları ya da paylaşılan bilgi, link vs anlamsız gelebilir.İlgilenmeyene zorla Intelin yeni nesil işlemcisinden,Türkiye&#39;ye HDTVnin gelmesinden, bilmemne programından bahsedemeyiz...Sonuçta olay "zevkler ve renkler" konusuna geliyor sanırım dönüp dolaşıp...
Paylaşımların arka planda kalmasına gelince; mümkün olduğunca faydalı program linkleri vermeye çalışıyorum mesela.Forumda gezerkende görüyorumki kimse post atmamış.Bu o paylaşımın boşa gittiği anlamına gelmez.Biliyorum ki bir gün birinin işine yarayabilir, hatta yaradığıda olmuştur.

Konu başlıklarının kısa, ve içeriği belirten şekilde açılmasını sonuna kadar destekliyorum,hatta bunla ilgili bi konu açmıştım eskiden.
Beni forumda rahatsız eden şey, bi konu açıp da konuya cevap alamayınca "yok mu bi teşekkür, kimse beğenmedi mi, çok az kişi post atmış" gibi yorumlar.İnsanlar seni pohpohlasın diye paylaşıyorsan zaten paylaşma, işe yarayabileceği için paylaş.Ama 1 kişiye ama 100 kişiye...

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Mar 17 2006, 05&#58;30 PM) [post=299647]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben daima söylüyorum: <span style="color:#000066">Teşekkür etmeyin; yorum yapın&#33;</span> Teşekkürleri değil; farklı düşüncelerin sesini duymak istiyoru<span style="color:#CC0000">Z</span>. <strike> Kişinin paylaşımından ya da kişiye olan saygınızdan ötürü teşekkür edebilirsiniz ama bir alt satırda da açılan başlık ve konu hakkındaki yorumlarınızı eklemeyi ihmal etmeyin. </strike>

[/b][/quote]

not: kişiye saygı nerdeymiş_?? Post sayısı...

Yapılan paylasımların özenli ve de milletin verdiği linklerdeki şifrelerden çalıntı olmamasıda gerekir... Değilmi bay paylaşımcı... <u>(kimse üztüne alınıp cevap yazmasın mesajımın bu bölüme... Mesaj yerine gitmiştir... )</u>

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Post Artırımıda Olabilir veya Paylaşım yapan İnsanın aptığı paylaşım O kişiye Htab ettiği için Sevindiğinden dolayı Paylaşım yapan arkadaşıda Sevindirmek için de olabilir. ki ben genelde... 2.sini tercih ediyorum zaten Sık teşekkür etmiyorum genelde Yorum yapıyorum Öylesine genele yazdım

RockFord Fosgate

Üye
forum 10-15 kısıyle ayakta kalıyo walla:((((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt