Dikkat kandırılıyorsunuz mutlaka okuyun! ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
techno.musty

techno.musty

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat kandırılıyorsunuz mutlaka okuyun! ..
bu çin malı n99 , n99i , n101 dediklerinin hepsi hemen hemen aynısı hiç tavsiye etmem bunlar mp3 player mp4 player ( olmasına rağmen mp4 video ları açmas kendim biliyorum ) gibi e book dosyalarını açan pda vs. değiştirip piyasaya telefon diye koyuyorlar..

bir de yok efendim 8 gb mış 2 mp kamera varmış bunlar yalan bilirsiniz biçimlerdirme yaparken boyut felan yazar adam 1 gb 2 gb lık mp3 player ı 8 gb olarak biçimlendirio sonra 8 gb lık mp3 player yaptım deyip adi malları önünüze sunuyor bu arada bu cihazlara 2 gb dosya atarsanız kullanamazsınız çöker cihaz..

sonuçta nokia gibi hak eden fabrikalar dışında tel almayın derim

almışken de s60 alın sağlıkla kalın :oke::sn:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
uyarın için saol

toprakumit

toprakumit

Üye
Teşekkürler zaten çin malı yada daha başka yerlerde üretilen telefonlar alınmaz....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saol!

gknky

gknky

Üye
saol uyarı için ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
ben zaten çin mallarıyla ilgilenmiyorum.

cnr_1991

Üye
nokia nokia nokia
connecting people

schumici

schumici

Üye
aynen birader ne zamandır şu çin mallarından uzak durun diyoruz. bi türlü anlatamıyoruz

parson53

parson53

Üye
çin malı mı ?? Benden Uzak ALLAHA yaKIN OLSUN :D

zahid12

zahid12

Üye
superfone diye markalı bir telefon alcam çin malımı

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Nokiadan başka telefon tanımam

zahid12

zahid12

Üye
ya sana bir şey sorduk böle cevap verilmez sorunun 2 yanıtı var evet yada hayır:@

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
doğru söylüyon dostum

Furkan96

Furkan96

Üye
nokia cin mali mi ?

schumici

schumici

Üye
hayır burda konu çin üretimi taklit nokialar. onlara kaşı uyarıyoruz:oke:

xyanide

Üye
eyw sagol

DOGUS59

Üye
bu çin malı n99 , n99i , n101 dediklerinin hepsi hemen hemen aynısı hiç tavsiye etmem bunlar mp3 player mp4 player ( olmasına rağmen mp4 video ları açmas kendim biliyorum ) gibi e book dosyalarını açan pda vs. değiştirip piyasaya telefon diye koyuyorlar..

bir de yok efendim 8 gb mış 2 mp kamera varmış bunlar yalan bilirsiniz biçimlerdirme yaparken boyut felan yazar adam 1 gb 2 gb lık mp3 player ı 8 gb olarak biçimlendirio sonra 8 gb lık mp3 player yaptım deyip adi malları önünüze sunuyor bu arada bu cihazlara 2 gb dosya atarsanız kullanamazsınız çöker cihaz..

sonuçta nokia gibi hak eden fabrikalar dışında tel almayın derim

almışken de s60 alın sağlıkla kalın :oke::sn:

:oke::oke::oke:

Nikk0.41

Üye
Sağol Moruq Bende ALmıstım bitane n99i 600 YtLye COk MAnyak KAzık Yedim Thank You

maliakg

maliakg

Üye
boşverin çin mallarını hepsi sağlık düşmanı özellikte yok..

--------------- Ekleme ---------------

Sağol Moruq Bende ALmıstım bitane n99i 600 YtLye COk MAnyak KAzık Yedim Thank You
600 mü?:blink: her yerde 200 250 arası satıyolar 170e satanlarda var baya bi kazık yemişsin geçmiş olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt