Dikkat! Fix Tv ~ Bilkazan yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

forza_kenan

forza_kenan

Üye
Geçmiş olsu narkdaşım. bunlar hep doğanın oyunları. milleti somurup paralarını alıyor.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar mesajları yeni gördüm.. 'DOĞANTV' e dava açacağım. Bu yarışma hala devam etmekte..Gereğinin yapılmasını talep edeceğim

aquSTine^

aquSTine^

Üye
eywallah :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Fix tv nin programlarını sadece kastediyorsanız doğru olabilir.Fakat genel yarışmalardan kastediyorsanız yanılıyorsunuz.Euro star kanalında özellikle gece yayınlanan programlarda verilen para ödülleri sahiplerini buluyor ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
düşmeyin arkadaşlar yaa..düşenleri gördükten sonra..

xDEADx

Üye
Gidip tüketici hakları mahkemesine başvursanız daha mantıklı değil mi? Bunuda o telefondaki güzel sesli bayana söylersiniz. Mahkemeye dilekçe vereceğinizi söyleyin. Sürünsünler :)

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Aslında RTÜK bunlar denetlemeli...Böyle hırsızlıklara canlı yayınlarda yer verilmemeli...

kanka_007

Üye
Uyarn içn saol

elive

elive

Emekli Yönetici
bu tür yarışmalardan uzak durmak en iyisi.. çalışıp para kazanmak gibisi yok :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Umarım başka arkadaşalrın canı yanmaz

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Sağolun Arkadaşlar , Sakın Sakın Uzak Durun bu tür Yarışmalardan , 1000KontorÜn üstüne Su içtim ama hala Acısı duruyor ... 3kuruş için kendimizi kandırmayalım ...

<~STaT!c-X~>

Üye
Geçmiş olsun kardeş, uyarı içinde saol.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim , dikkatli olun!..

aluc_selim

Üye
tüketici koruma dermekleri var bence danışın arkadaslar belkim ilaç olur alırsınız

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
gerçekten hiç denemedim ama denemeye de niyetim yok

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Yazık Günah Emegine Yazık Emeği Geçtim 1000 konture yazık ...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
valaha insanlar para için sahtekarlıktan kaçınmıyo aynı şey bizim başımızada geldi amcamda katıldı kazanmasına rağmen yollamadılar üstelik 40 tl fatura geldi allahtan fazla beklemedi yoksa kötğ sonuçlar olabilirdi şunu kesinlikle söylüyorum bi müsibet bir nasihatten daha iyidir lütfen bu tarz olaylara katılmayalım kardeşim bu arada sana büyük geçmiş olsun kimsenin hakkı kimsenin üstünde kalmaz yerinde olsam onları şikayet ederim Rtük e

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

Benim gitti kontorler ne diyelim , tecrübe sahibi olduk artık , tövbe artık

--------------- Ekleme ---------------

valaha insanlar para için sahtekarlıktan kaçınmıyo aynı şey bizim başımızada geldi amcamda katıldı kazanmasına rağmen yollamadılar üstelik 40 tl fatura geldi allahtan fazla beklemedi yoksa kötğ sonuçlar olabilirdi şunu kesinlikle söylüyorum bi müsibet bir nasihatten daha iyidir lütfen bu tarz olaylara katılmayalım kardeşim bu arada sana büyük geçmiş olsun kimsenin hakkı kimsenin üstünde kalmaz yerinde olsam onları şikayet ederim Rtük e

Benim gitti kontorler ne diyelim , tecrübe sahibi olduk artık , tövbe artık.