Dikkat! Fix Tv ~ Bilkazan yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat! Fix Tv ~ Bilkazan yarışması
Arkadaşlar fix tv de gündüzleri ve akşamları bil kazan diye bir yarışma var buna katılmayı düşünenler uzak durun derim benim yaram daha taze .. Yarışmada soru soruyorlar bilirseniz o kutunun altındaki para ödülünü kazanıyorsunuz ama yalan yemin billah ben bu yarışmadan en az 400kusur tl kazandım hesabıma yatırılmadi .. Bu yarışmanın müşteri hizmetlerini aradım yoğunluğu bahane ettiler ama yalan işte kasım ayından beri ödülümü bekliyorum arayacaklar diye yok.. Bu yarışmaya 1000i geçkin kontor harcamısmdr , sadece arkalarından k etmek kaldı bana..siz sakin ola katılmayın ..

Ahh ahh x((

• Beğen
Tepkiler: kanka_007 ve NeedLeFLuff

cannnnner

cannnnner

Üye
geçmiş olsun bilader daha fazla söze gerek yok

erhan700

Üye
müşteri hizmetleri numarası ne

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetleri numarası ne

hayırdır birader lazımsa vereyim ancak ben çok denedim karşıma bir bayan çıkıyor dandik dandik konuşuyor suratıma kapatıyorlar hep bunlar tamamen shtèqar olmuşlar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Uyarı için sağol.

paradox1026

paradox1026

Üye
benimde 200 kntrum gitti hırs yapmıştım evet müşteri hizmetleri yuzunuze kapıyor!

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
benimde 200 kntrum gitti hırs yapmıştım evet müşteri hizmetleri yuzunuze kapıyor!

sen de hırs yapıp gondermistin değil mi.Sen ne kadar kazanmıştın..Şu yarışma hala devam ediyor ve katılım çok.. Neyse ne yapçaz oRtak. .!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ah be arkadaşım yazık değilmi.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
kontor ü gidenlere geçmiş olsun tabi bana da en ağır darbeyi ben yemisim galiba 1ooo kontor

redspawn

redspawn

Üye
hepsi yalan hacıı.. kolpa alayı.. inanmıcaksın !!

karamurat32__

Üye
selam lar sizlere

bende bu tür yarısmalara inan mazdım arkadaslar taki ocak ayında sansım deniyene kadar-------

öncelik kazandıgım ödüleri diyeyim sizlere
2 tane çeyerek altın kazandım - 60 gün son ra elime geçti
150 ytl kazandım 3 hafta sürdü elime geçmesi
150 ytl tekrar kazan dım oda 3-4 hafta sürdü
500 ytl kazandım buda 4 hafta sürdü
4 kezde 50 ser ytl kazandım
ve bitanede ketil kazandım
aramaya devam ediyom ve kazanmayada :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
selam lar sizlere

bende bu tür yarısmalara inan mazdım arkadaslar taki ocak ayında sansım deniyene kadar-------

öncelik kazandıgım ödüleri diyeyim sizlere
2 tane çeyerek altın kazandım - 60 gün son ra elime geçti
150 ytl kazandım 3 hafta sürdü elime geçmesi
150 ytl tekrar kazan dım oda 3-4 hafta sürdü
500 ytl kazandım buda 4 hafta sürdü
4 kezde 50 ser ytl kazandım
ve bitanede ketil kazandım
aramaya devam ediyom ve kazanmayada :)

Şirket yetkilisi olmadığınızı nereden bilebiliriz? Yaklaşık 1 senedir sitemize üye gözüküyorsunuz ama ilk mesajınız ne hikmetse bu konuya ve bu da tek mesajınız.

Düşündürücü...

karamurat32__

Üye
ne yetkilisi

sovalye3

Üye
ya arkadaşlar o yarışmayı sunan bayanların isim ve soyisimlerini bilenler var mı.yada onlara ulaşabileceğim onları bulunduğu web adresi falan verebilecekarkadaş olursa sevinirim

arslansem

arslansem

Üye
Böyle şeylere inanmak hata

dzevad

Üye
slm arkadaşlar bil kazanda aynı oyuna bende geldim hırs yaptım 200 kontör gitti.correctboys müşteri hizmetleri ile bu iş olmaz sanırım hakkımızı aramamız gerekir nerden arıyacaksak yarışma bitti doğru cevaplar yok aradım doğru cevapları sordum şikayetinizi ileticem diyor hanımefendi attığımız mesajlar kayıtlı hakkımızı arayabiliriz sanırım fakat nerden arıyacağız bilen varmı?
Sen birde ödül kazanmışsın bence hemen dava etmen gerekir

expantions

Üye
öncelikle geçmiş olsun.keşke inanmasanız böyle şeylere.bu tarz para kazanmak istiyorsanız bir konu açmıştım 1-2 ay önce bende burda.girin ona bakın bari gerçekten kazanırsınız.en azından kazandığınız parayı alıcağınız kesin.yok ben onada inanmam diyorsanız oraya ref bulun bana bulduğunuz her refe 1 dolar veriyim heray düzenli hemde.avukatım ben isterseniz noterde imzalı sözleşme bile yaparım düzenli kazandırdığınız ref kadar paravereceğime dair.zaten düşünün ben bunu tahüüt edebiliyorsam gerçekten kazanma yolları var ama bu böyle televizyon kontür yarışmaları reklamizle kazan vs ile olucak iş değil..

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
bunları bulup döwceksin yha geçmiş olsun...

greenmile

greenmile

Üye
arkadaşlar siz siz olun inanmayın iyi bir şey olsa adam gibi bi kanalda çıkar zaten ordan gelcek para Allah'tan gelsin yaw