***Dikkat!!! Agile Messenger Artık Java***

Sponsorlu Bağlantılar

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
***Dikkat!!! Agile Messenger Artık Java***
Arkadaşlar geçen gün agile messenger ın web sitesinde dolaşıyordum bi bakmak istedim acaba bu agile nin java sını yapmışlarmıdır diye birde ne göreyim gerçektende yapmışlar indirdim attım telefona sonrada üye oldum. Şimdi yapmanız gereken sizde programı indirip telefonunuza atın sonra üye olun sonra gerisi kolay zaten programı telefondan açın connect dediğinizde ıd ve password sorcak oraya üye olurken verdiğiniz e-mail adresinizi şifreyede şifrenizi yazıp connect dediğinizde bağlanıcaktır bağlandıktan sonra servislerden msn icq yahoo vb. istediğinizi seçip kullanabilirsiniz. Programı kullanabilen arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin paylaşmak güzeldir... :)

Ekli dosyalar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
guzel de kac knt gıdıo acep ?

MFU

Üye
Ben denedim ve açılmadı. Bilmiyorum benim hattım Avea ama gene de diğer arkadaşlarımızda denesinler. Bu arada Oturum Açılıyor'a kadar hiç kontörüm gitmedi. Fakat önce Agile Messenger'ın sitesine kayıt olmanız gerekiyor,

MFU.

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
zaten açıklamada belirttim agile nin sitesine verdiğim adresten kaydolun hellboy123 kardeşim bu pro 3110c de girmiyor bn denedim ama w810i de girdi sony de kaç kontör gittiği ise hep söylemişimdir ne kdr yazışırsanız o kdr yani kb veri kullanımına göre ok 3110c ile 6300 arasında pek fark yok teknik özellikleri açısından bu yüzden 6300 dada girmeyebilir..

canerbasar

Üye
teşekkürler

cool_eagle

Üye
agile güzel ama çok kontör gidiyo... en iisijava için mig33

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
mig33 w810i de girmiştim güzel çalışıyordu ama bu agilede kaliteli zaten symbianda msn dedinmi akla ilk agile gelir agile şimdide javasını yapmış bizler içn :D

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kntr yükledim ve bu programı kullanmaya başladım ilk başta şunu söylemek istiyorum program gerçektende çok ucuz çok az veri kullanıyor ilk başta girerken 6-7 kb veri harcıyor sonra yazışmalardada fazla gitmiyor yazdığın ileti bilgisayardaki gibi anında karşı tarafta sesli uyarılar bile var kntr olayını kavramışsınızdır umarım programın en güzel tarafıda 2 msn i aynı anda açabilmeniz çoklu oturum desteğide var yani 20 dk boyunca iki msn açık olup birinden hiç durmadan yazıştım ve sonuçta 3 kntrüm gitti tabii avea da trkcll de 20 kb 1 kntr olarak hesaplanıyor galiba yani biraz ppahalıya gelebilir ama avea da gerçekten güzel oldu ebuddy yi kullanıyordum önceden ama o program daha çok zengin kesimin kullanağı türden çünkü oturum sayacına baktığımda 150 kb den fazla veri kullandığını gördüm trkcll kullananlar içn en güzeli 25 kntre 2mb int paketi almaları böylece 2 mb bitene kdr sadece 25 kntre msn e girmiş olcaklar ayrıntılı bilgi turkcell in sitesinde mevcut iyi yazışmalar...

Frat99

Frat99

Üye
6300 ' de çalışıyor saol kardeş ..

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
avea ile çok ucuz msn ayarı fln değil sadece gprs ten bağlanınca 60 kb=1 kntr gçn gün 1.5 saat yazıştım alınan ve gönderilen veriler toplamda 174 kb oldu 3 kntr düştü :D

onurinho61

Üye
6131 de çalışır mı bide hattm vodafone gprs ayarlarını yaptm:)

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
6131 annemde var çalıştı merak etme sn :D yanlız anlatımda belirttim önce üye ol sonra telden üye ıd ve şifrenle bağlan sonra msn e girebilirsin :oke:

snowfalcon

Üye
6230 da calısırmı ?

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen çalışır olmadı cepte msn kullan bnm arkadaş 6230i den cepte msn prosuyla giriyor ama büyük ihtimalle çalışır 3110c de mig33 bile çalışmıyordu b usorunsuz çalışıyor :ok2:

penguen57

Üye
teşekkürler eline sağlık

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
önmli değil bu arada bir hatırlatma program beta sürümü olduğu içn arada sırada sorun yapabilir agile bunu tam geliştirdiğinde muhtemelen 7 günlük deneme süresi koyar sonra paralı yapar proyu :D şimdiden keyfini çıkarın :D

dj_impalas

Üye
Selam arkadaşlar ;Ben 5610 Kullanıyorum Ama Çalışmadı İnternete Girebiliyorum Ama bunu Beceremedim mi yoksa bu telefonamı olmuyor

lliseli

lliseli

Üye
hattınız turkcell ise kendi msnsini kullanın haftalık 15 kontor verin kullanın süper bişi

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
haftalık 15 fazla ya bu topic eskidi ya bu agile den sonra daha güzel bi msn buldum cuma günü yeni topic açıyorum orda çok ayrıntılı bir şekilde anlatıcam :D

beydeba

beydeba

Üye
arkadaslar samsunglara yuklenmesi için bu programın jad uygulamasıda gereklı onu bulamadınız mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt