Digitimes:2013'te 52,5 milyon wp cep telefonu satılacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Digitimes:2013'te 52,5 milyon wp cep telefonu satılacak

Digitimes araştırma şirketi önümüzdeki yıl için telefon satış rakamları hakkında bir rapor yayınladı. Buna göre 2013 yılında 52,5 milyon adet Windows Phone işletim sistemli telefon satılacağı öngörülmüş. Tabi bu rakam kesin olmamakla birlikte aşağı ya da yukarı yönlü değişiklik gösterebilir. Fakat benim tahminim Nokia'nın lumia serisinden 620,510,505 gibi modellerle düşük fiyat aralığındaki cihaz satışları bu rakama büyük etki edicektir. Bu arada Huawei'nin de MWC2013'te tanıtıp satışa sunacağı wp8 telefonların da katılmasıyla bu rakam geçilebilir. Microsoft bu sefer mobil platformda yerini çok sağlam bir şekilde aldı artık.

komando04

komando04

Üye
çoğunluk Nokia olur abi teşekkürler güzel haber

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Satsın tabi inşallah daha da fazla satılır...

NUD

NUD

Üye
:vurAndroid daha çok satar ya fanlarından biri gelir savunur şimdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:vurAndroid daha çok satar ya fanlarından biri gelir savunur şimdi

kesinlikle daha çok satıcaktır. Sonuçta insanların yıllardan gelen bir alışkanlığı ve diğer tarafta tamamen yepyeni değişik ve özgün bir sistem var.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: sağlamsa nokia...:D

pirenuri

pirenuri

Üye
bugün okuldaki hocayla konuştum 500-600 liralık telefon alcam dedi uygulama oyun önemli değil dedi android alcam dedi bende Gidin bi 603 e bakın hocam dedim direk nokia sevmiyorum dedi arkadaş halbuki o fiyata alacağı tüm telefonlardan daha iyi :) gitsin bi android alsında kasım kasım kasılsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt