Digital Clock Takımlar edit by CouTFeeL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smh60

smh60

Üye
Teşekkürler

gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
teşekkürler hacı saol

- - - Eklendi - - -

beşiktaş

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bi de widget takımını yapsan müthiş olur

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
tşk bu arada 5 büyük yok 4 büyük var.! Bursasporu şahsen saygısız ve haksız bir şekilde hem yönetim hem hakemler hemde taraftarın katılarak birinci yapmalarını nedeniyle bursasporun olmaması iyi olurdu.

ben beşiktaşlıyım bursanın nasıl şampiyon olduğu önemli değil sonuçta olması bir mesele 4 büyük diyorsun da sanki hepsi hakkı bileği ile durustçemi oldu en azından bunların dışında bir şampiyon takım daha olması güzel bir şey tartışma olmasını istemiyorum kesinlikle

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
tşk bu arada 5 büyük yok 4 büyük var.! Bursasporu şahsen saygısız ve haksız bir şekilde hem yönetim hem hakemler hemde taraftarın katılarak birinci yapmalarını nedeniyle bursasporun olmaması iyi olurdu.
sen buraya kavga çıkarmayamı geldin arkadaşım sen burda öyle bi ayrımcılık yapamazsın herkezin ayrı düşüncesi var sonuçta şampiyon olmuş ve 4 büyüklerin arasına katılıp 5 büyükler olmuş İstanbul bunu kabullenemiyosa banane !!

- - - Eklendi - - -

bi de widget takımını yapsan müthiş olur
olur yaparım ama hafta sonu anca bitirebilirim :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
sen buraya kavga çıkarmayamı geldin arkadaşım sen burda öyle bi ayrımcılık yapamazsın herkezin ayrı düşüncesi var sonuçta şampiyon olmuş ve 4 büyüklerin arasına katılıp 5 büyükler olmuş İstanbul bunu kabullenemiyosa banane !!

- - - Eklendi - - -

olur yaparım ama hafta sonu anca bitirebilirim :D

hadi bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt