Digital Clock Takımlar edit by CouTFeeL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Digital Clock Takımlar edit by CouTFeeL
Ve 5 büyüklerin Saatlerini yaptım İnşallah beğenirsiniz :)

Arkadaşlar İSTEDİĞİNİZ başka takımlar varsa Yaparım !!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

tolgatavli

Üye
teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :spr

Metin MF

Metin MF

Üye
:tşk:

najanaja

najanaja

Üye
iyi düşünmüşsün bence hoş olmuş emeğine sağlık :oke: ama ben takım tutmuyorum :D bide modeli deiştir artık bu modeli sewdin heralde hep bunun üstünde çalışıyosun :) ben başka bi iş üstündeyim bikaç güne ev ekranlarında paylaşırım ekranlarımı :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
iyi düşünmüşsün bence hoş olmuş emeğine sağlık :oke: ama ben takım tutmuyorum :D bide modeli deiştir artık bu modeli sewdin heralde hep bunun üstünde çalışıyosun :) ben başka bi iş üstündeyim bikaç güne ev ekranlarında paylaşırım ekranlarımı :)

abi modeli sevdim diye değilde başka oynayabileceğim düzgün saat bulamadım açıkçası :) htc saatinle oynucktım svgleri açmadı. Bende takım tutmuyorum belki fnatikler vardır diye yaptım :)
abi yeni çalışmanı bekliyorumda sadece ev ekranını paylaşma ya bizlede paylaş :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
abi modeli sevdim diye değilde başka oynayabileceğim düzgün saat bulamadım açıkçası :) htc saatinle oynucktım svgleri açmadı. Bende takım tutmuyorum belki fnatikler vardır diye yaptım :)
abi yeni çalışmanı bekliyorumda sadece ev ekranını paylaşma ya bizlede paylaş :)
işi çok uzun o yüzden ama bu başka bişey :) sen görünce anlarsın neden işimin uzun olduğunu ve hemen paylaşamayacağımı :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi

işi çok uzun o yüzden ama bu başka bişey :) sen görünce anlarsın neden işimin uzun olduğunu ve hemen paylaşamayacağımı :)

hmm :) meraklandım şimdi biran önce yap abi bende yardım edebilirim istersen elimden geldiği kadar :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
hmm :) meraklandım şimdi biran önce yap abi bende yardım edebilirim istersen elimden geldiği kadar :)

saol kardeş emin ol biran önce olması imkansız :) sen hele bi dur 2-3 güne ekran paylaşacam o zaman anlayacan :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Çok Güzel Teşekkürler

sukut_7568

Üye
bunlar niye n8 de çalışmıyor ki

ultrabal10

ultrabal10

Üye
bunlara bir de amblem ekleyebilir misin? + Türkiye yani milli takım olursa iyi olur. Teşekkürler

ultrabal10

ultrabal10

Üye
teşekkürler bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt