didiphone e711 rehberdeki kişilere resim ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayfun3

Üye
    Konu Sahibi
didiphone e711 rehberdeki kişilere resim ekleme
slm arkadaşlar digiphone e711 cep telefonu aldım ama bir türlü arkadaşlarımın resimlerini ekleyemiyorum resimlerin boyutu ne olmalı hafıza kartımda var ama yine resimlerin boyutları çok büyükmüş öyle diyor.bide bu rehber için ben tek sim kullanıyorum ama rehber olayında ya telefon ya simi seçiyorsun tüm özellikleri kullanabiliyorsun rehberdeki resim fax vs.ama telefonu seçtiğinde malesef kullanamıyorsun bide telefonu seçtiğinde hem sim hem telefonu kopyalıyo aynı isimdem ikişer kez oluyo nasıl çözebiliriz teşekkrler

kazoo_44

kazoo_44

Üye
Öncelikle Merhaba Arkadaşım;

Birincisi rehberdeki isimlere fax site adresi e-mail resim koyma video koyman için ismin telefon hafızasında kayıtlı olması gerekir. Şimdi gelelim arkadaşlarının fotolarını koyamadığına koyacağın resim büyüklüğü farketmez pixel olarak ancak olabileceği yani snn profil resmi olarak koyacağın fotonun boyutu max: 20 kb olmalıdır.

İkincisi Telefon ve Sim kartın isim listesinde iki tane olmasını istemiyorsan ya sim karttaki numaraları sileceksin. yada telefonda ki sana tavsiyem sim karttaki numaralara ne resim ne e-mail adı felan yazamıyorsun. onun için numaralarını telefon hafızasına taşı sim kartını bir yere yedekle. içindekileri sil karışmadan tel.hafızasından kullan.

İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt