Çoklu Paylaşım Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım [ 08.11.14 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamışım ben 8 tane oyun uyg yüklü hepsine baktım moliplayer yok yüklügözükmüyor
başka link verirmisin
çince varda onu denemiştim olmuyor telefonu çince yapman gerekiyor başka yok

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
istiyoruuuuz! :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
10dan fazla uygulama yüklemenın bi yolu yokmu ? çok kotu :)

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Kimi var diyo kimi yok ben 1 tane yükledim zaten 10 tane 1 arada hafıza yeter mi :))

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Parayı veren düdüğü çalar hesabı ;)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

igordom

Üye
512 MB Ram olan cihazlarda 10 dakikadan fazla çalışan gta san andreas yoktur. Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Chaos Rings eklendi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
en çok istediğim şey gta sa inş çalısır yakın zamanda peki beyler 520ye blaack geldi ram arttı hala atma yapıyormu

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Beyler modern combar 4 = görev yaparken hiç bir sorun yok multiplayer de 1 el attıktan sonra atıyor gta zaten atıyor subway sorun yktu ama muhtemelen oda atıyor the sims freeplay kesinlikle karakter yaptıktan sora atıyor her oyun mu böyle atıyor yaaa !Combat 2 isimli bi oyun çıkmış fps oyunu çok güzel ama hiç bir yerde xap dosyası yok ücretsiz galiba fakat 512 mb ram desteği yok xap ını bulan b söylesin

gurmer21

Üye
merhaba

L820 de nba jam oyununda career moduna girince birtürlü oyuna başlamıyor.Ekanda sadece sahaya girerken yanıp sönen ışıklar var öylece bekliyor.

Üst Alt