Rainesto
Üye
powertooldan launch diyerek dener misinizyülşediöm ama menüde gözükmüyor telefonda?
powertooldan launch diyerek dener misinizyülşediöm ama menüde gözükmüyor telefonda?
onda donuyor yüklemiyorpowertooldan launch diyerek dener misiniz
o zaman kaldırınız aldıgım yerde çalışıyor yazıyorduonda donuyor yüklemiyor
yanlış anlamışım ben 8 tane oyun uyg yüklü hepsine baktım moliplayer yok yüklügözükmüyoro zaman kaldırınız aldıgım yerde çalışıyor yazıyordu
başka link verirmisino zaman kaldırınız aldıgım yerde çalışıyor yazıyordu
çince varda onu denemiştim olmuyor telefonu çince yapman gerekiyor başka yokyanlış anlamışım ben 8 tane oyun uyg yüklü hepsine baktım moliplayer yok yüklügözükmüyor
başka link verirmisin
satın alınca hangi özellikler eklencekçince varda onu denemiştim olmuyor telefonu çince yapman gerekiyor başka yok

bilmiyorum fakat Bi süre sonra açılmıyorsatın alınca hangi özellikler eklencek![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızistiyoruuuuz!![]()
parayla alınan Developer hesabındada 10 tane10dan fazla uygulama yüklemenın bi yolu yokmu ? çok kotu![]()
720 için black ile daha boş alan var demişler bu xapı aldıgınız yerdeen çok istediğim şey gta sa inş çalısır yakın zamanda peki beyler 520ye blaack geldi ram arttı hala atma yapıyormu
hocam yani atma yapmıyor mu?720 için black ile daha boş alan var demişler bu xapı aldıgınız yerde