Developer Unlock Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Developer Unlock Hakkinda
Arkadaslar dun gece telefonumu developer unlock yaptim ve hersey aynen anlatilanlar gibi gerceklesti . Yani universitede oldugum icin zamaninda hesap almistim bu hesaptan daha sonra win 8 e sdk lari yukledim denilenleri yaptim ve telefon unlock dedi en son ama sorunum suki ; Ben xap yukledigim zaman '' Xap file is invalid '' diyo herseferinde . Ne yaparsam yapayim hangi dosyayi denersem deniyeyim ucretli ucretsiz marketten yada baska siteden her dosyaya boyle dedi .

Ben yukleme islemini application dayloyment ile yapiyorum sdk ile gelen o yuzdenmi olmuyo acaba . bi konuda baska bi programla yuklendigi yaziyo ama o programda devamli installing diyo ama sonuc yok .

Ve son sorum cihazin unlock olmasinin bana getirileri neler olucak ?

hakan_710

hakan_710

Üye
Yukleme sorununun nedeni xap dosyasının geçersiz yada xap dosyasının application deployment tarafından tanınmamasından kaynaklanıyor. Bende birçok xap denedim ama sadece fruit ninja yükleyebildim. Developer unlock daha çok kendi geliştirdiğin uygulamayı sorunsuz ve basitçe yuklemeye yarıyor. Oyle bulduğun her xap yüklenemez anlayacağın. Benim bildiklerim bunlar. Dev unlock yaptım bekliyorum bakalım yeni birşeylerin çıkmasını.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Ama xaplari yukledigim yer bizzat marketin kendisi . Alt tarafta bulunan download yerinden