Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
tamam beyler bu konuda kendime uzaklaştırma cezasıı veriyorum :hmmm

bu ne yaaa :birak:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
o problemi ben kafamda coook buyutmusum. Bir cırpıda problemi tilki kurnazlığıyla halledip. O muhtesem çakallığımı uygulamaya tekrar basladım.:ehe
obamaya bak şimdi bi çakallık yapacam dedim.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

obamaya bak şimdi bi çakallık yapacam dedim.
ve dusunmeye basladım. bunu niye obamaya soylediysem bilemiyom. Azımdan cakallık kelimesi cıktı diye obamaya bu cakallığı yaparsam bunun bir zevki kalmazdı artık zevk alamıcaksam cakallığı yapmama gerek yoktu ve obamaya cakallık yapmamaya karar verdim. Bos ver obama cakallık kim ben kim deyip istanbulun tarihi yerlerini gezdirmek icin hiç bir masraftan kacmadan iett otobusune bindik.:ehe İlk durağımız

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
ilk durağımız beşiktaştı. Sonra yolda bir eşşek gördüm. Obamayı eşşeğe bağlayıp eşeğe deeh dedim. Eşek gitti obama hala üstündeydi .ben de kurtuldum.

cukuleaks

Üye
Santiago barnabeu idi. Obamayı c.ronaldoyla tanıştıracaktım. O sırada c.ronaldo meşguldü messinin sevgilisiyle görüşüordu. Messinin ronaldoya 1 tepsi yaprak dolması yollamıştı. O sırada obama c.ronaldonun sevgilisi yani irina shayk ile sohbete dalmıştı , sonra messi yoldan geçerken karısını ronaldoyla gördü ve ronaldoya iki çift küfür etti. Sinirlenen ronaldo sinirli bi şekilde dolaşmaya başladı ve sevgilisini obamayla kahkaha atarken gördü. Obama ''yapma abi herşeyi açıklayabilirem'' diye yalvarırken c.ronaldo obamanın suratına 340 km hızla freekickten şut çekti. Yüzü felç olan obamayı hemen hastaneye kaldırdık. Obama doktora ''nereye gidiyoruz'' dedi ve doktordan ''b*klu dereye '' cevabını aldı :D Bunun üzerine errrör veren obama daha hastaneye bile kaldırılamadan sistemi formatlamaya başladı. Ekran kartlarının yanması üzerine en yakın bilgisayarcıya gitti ve ramlerin parasını sordu. Burda bi mantık hatası sezen bilgisayarcı fatal errör verdi ve işi bıraktı , istifa etti. Sonra arakasına bile bakmadan dükkandan bağıra bağıra çıktı ve sokak boyunca öylece koştu. Bunu gören obama kahroldu kendini yerden yere vurdu. Obama bukadar fazla olayı kaldıramadı ve bakır köy akıl hastanesine sevk edildi . Yapılan 50 testin 50 sindede ''deli '' olarak konulan tespite karşılık ''ben deliyim '' dedi ve doktorların onu dışarı salmasına sebep olacak çok mantıklı bir söz söylemiş oldu. Obama artık serbestti ve bir an önce en yakın dürümcüye gidip mercimek çorbası içmek istedi. Sonra elini yıkamak için lavaboya gitti birde ne görsün .....

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:aha:

cukuleaks

Üye
Musluk bozuktu :( Acilen temizlenmesi gerekiyordu ve en yakın lağamda duş aldı. Logar kapağının sıkıştığını farketti ve ''eyvah ben burda napacem bea'' dedi. Omzuna biri dokundu ve arkasına baktığında ne görsün !!! '' michhalengelo'' hani bizim şu teenage mutant ninja turtlesdaki turuncu gözlü kaplumbaa. ELindeki pizzayı gördü ve hemen aldı '' Allah senden razı olsun karnımda nasıl açtı biliormsun aga'' dedi. O sırada lağamda davetsiz misafir vardı. Acaba kimdi bu? Tabikide yıllardır yerin altında saklanan usama bin ladin idi. Usama '' EE kendinizemi müslümansınız göz hakkı var banada eccük goparın genardan'' dedi. Obama dayanamayıp new yorktan askeri birlikleri çağırdı. Usama bin ladin yakalandı ve usama giderken şunları söledi '' Vurimmi sırtına he vurimmi ? '' Bunu duyan obama ''olum bak git'' dedi. Ve usama gitti. Artık o tek hücreli hapishanede yaşayan, eşofman altına kundura ayakkabı giyen ve çorabı eşofmanın üstüne çeken kıronun tekiydi. Peki ya burdan nasıl çıkacaktı .... Şöyleki ....

jackalmami

jackalmami

Üye
obama bu sana şu ona :D

neye çevirdiniz be adamı :kop2:

cukuleaks

Üye
obama bu sana şu ona :D

neye çevirdiniz be adamı :kop2:
:D :D konuyu dağıtmayalm dedi ve hemen usamanın kaldğığı cezevine ziyarete gitti. Usama obamaya şunları haykırdı'' be lağnet olasıca daha ne yapirsin bura gelirsin senin yerin yurdin yohmi ha ? Lağnet gelesice zenci daha ne bahirsin bağa git göbeh at ! '' Obama hüzünlenmiştir ve yaptığına pişman olmuştur. Fakat ne hikmetse gerçekten oracıkta göbecik atmıştır. Sonra olayı cennet mahallesine bağlayıp en Fatalından errör vermiştir. Yaptıklarına inanamyan obama artık büyük bir depresyondadır ve önündeki haftada amerikada yapacağı büyük konuşmada şu sözleri sarfetmiştir'' Santiago barnabeu büyük bir piknik sahasıdır. Aslında tavuk döneri daha çok severim ama ne biliyim , çimlerde gezmek insanın elekriğini alıyor. Evde ayaklarımı koltuğa uzatarak telefonla konuşmayı severim , halbuki amerikanın hali şuanda pek kötü. Android telefonuma root yaptım fakat karnım aç. (Erörlere dikkat) ''
Konuşmadan hiç bişey anlamayan amerikan halkı zaten bedensel olarak çöküşteydi. Birde beyinleri fatal erör verip system dumping ve wipe data cache yapınca artık amerikanın maddi manevi gücü resmen gözler önünde eriyordu. Keşke obama ronaldoyla görüşmeseydi dayak yemeseydi hastaneye düşmeseydi elini yıkamak için lavaboya gittiğinde keşke sular kesik olmasaydıda lağama girip başına usama bin ladinle olan olaylar gelmeseydi .... Ozmn herşey düzgün olacaktı. Peki şimdi ne olacak ? Geride ekran kartı driverları yanmış koskoca halk ve beyni en fatalından errörlü bir başkan .. Şimdi ne olacak ?....

semihguney

semihguney

Üye
he he işte benimde tam planım buydu ! Artık amerikalılar çöktüğüne göre dünyayı ele geçirebilirdim ! Ne çakalım ama yaa diye düşünüyordum ...

cukuleaks

Üye
Halbuki öyle olmadı. Hackless denen bir hacker bizim sistemide çökertmişti. Askeri savunma 0 idi. Dünyanın sonumu geliyordu ? o.O
Tam o sırada bir ışık belirdi ve ....

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
obamayı ucakla memleketine postaladım. Burda bukadar surunduğu yeter artık diye dusundum. Dunyayı ele gecirsem ne olacak dunyaya yon verenlerin hali ortadaydı. Bide bunlarla kafamı kurcalamak istemediğimden dunyayı ele gecirme dusuncesinden vaz gectim. Ben eve donup uzun sure beraber olduğum kız arkadasımla evlenmeye karar verdim. Oda kabul edince evlendim. Simdi mutlu bir hayat beni bekliyordu.:ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
cicim ayları enfes geçmişti. Daha önce niye evlenmedim? Diye kendime soru bile sordum. Aradan bir yıl geçti ve bir çocuğumuz oldu. Olmadan önce olduğu gibi başladık isim kavgasına. Ben dedim pele, maradona. O dedi saddam, obama. En sonunda dedik ki bunu büyüklerimize soralım. Anne me gittik; banane... Dedi. babama gittik; sanane dedi.... Kaynataya gittik; onane dedi. Kaynanaya gittik; obama dedi. Obama yı duyunca anladım ki orası subjektiflik kokuyor. Direkt kaçtım oradan. Saatlerce,günlerce,haftalarca,aylarca kaçtım. Artık eve hiç uğramaz olmuştum. Kendimi köşeye çektim ve dedim ki.....

- - - Eklendi - - -

o ev senin evin. Sen dışarıda yaşıyorsunda karın denecek anasıyla iş çeviren kahpe niye senin evinde... Bunu kendi kendime söyledikten sonra gözlemlediğim belirtileri; celallenme, hiddetlenme, şiddetlenme birazcıkta yellenme.... Bu belirtiler baş gösterdikten sonra anladım ki ben yerimde duramam......

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
yeri yurdu bırakıp dustum yollara.

cukuleaks

Üye
Lağam beni bekliyordu. Orası benim 2. yurdumdu :ağlarım:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Aslında gitmek istemiyordum ama...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Aslında gitmek istemiyordum ama...

dusundum ve eve dondum. Cocuğumu adının obama olmasını istemiyordum ama karımı seviyordum. Tam kabullenmistim. Bir kız cocuğum olduğunu oğrendim cok sevindim adını ben koyacaktım. Erkek olsaydı esim obama koyacaktı olmadı. Kızın adını dusundum ve adını koydum. Adı

reaurora

reaurora

Üye
Auma

cukuleaks

Üye
idi. ama neden Auma ? Aumanın bir anlamı varmıydı? Hemen google amcaya sorduk ve cevap gecikmedi ....

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Aradığınız - Auma - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil.
Öneriler:

• Tüm kelimeleri doğru yazdığınızdan emin olun.
  • Başka anahtar kelimeleri deneyin.
  • Daha genel anahtar kelimeleri deneyin.

Üst Alt