mezarlığa gittik. Ölmüşlerimizin ardından bikaç dua okuduk. Birdensonra kendime geldim. Karsımda guzeller guzeli bir bayan duruyordu. Nasilsın diye sordu sonra beraber ordan kalktık ve
mezarlığa gittik. Ölmüşlerimizin ardından bikaç dua okuduk. Birden
Ajdar beni kurtarmak yerine olmemi istersin oylemi leeen dedi ve ben sana daha kotusunu yapıcam deyip cikita muz sarkısını soyleyerek iskence etmeye basladı. Daha fazla dayanamadım ve bayılmısım.aklıma evde muslukları acik unuttuğum geldi. Eve gittik. Muslukları kapattım. Sanslıydım cunku sular daha gelmemisti. Suların kesik olması olası bir felaketi onlemisti. Neyse hazır evde ve kızla yanlızdık.
elektrikler geldi. Radyoyuda acık unutmusum ve radyoda neremi neremi diye banu alkanın sarkısı calmaya basladı. Kıza ayıp olmasın diye radyoyu kapatmaya yan odaya gittim. Bu arada ajdar fedaileriyle evi bastı.Ajdar beni kurtarmak yerine olmemi istersin oylemi leeen dedi ve ben sana daha kotusunu yapıcam deyip cikita muz sarkısını soyleyerek iskence etmeye basladı. Daha fazla dayanamadım ve bayılmısım.
ayıldigimda boş bi arazide elim ayağım bağlı olarak bir sandalyede oturuyordum, ve güneş adeta saçlarımı yakacaktı.gözlerimi açmakta zorlanıyordum.bi süre öylece hareketsiz kaldım sonra gözümü açtım ki birde ne göreyim......

- - - Eklendi - - -
rambo karsımda duruyordu. FBI AJANLARI beni ajdarın elinden kurtarmak uzere ramboyu gondermisler ve beni kurtararak obamanın yanına goturdu. Benim yabancı dilim olmadığından obama turkce konusarak Sadece benim yapabileceğim bir iş icin yardim istedi.
istediği şey anladığım kadarıyla amerika 'ya ajanlık yaparak türkiye'mizin gizli sırlarını onlara söylememi istiyordu...
Ve konuya girdi, dediki ...

ve başladım anlatmaya;