Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
ama at kestanesini yedikten sonra bayıldım. Ayıldığımda....

Corrupt

Corrupt

Üye
Karşıma dec'al çıktı.
Aslında o beşşar esad'dı.
Sol elini omzuma koyu ve bana şöyle dedi..

semihguney

semihguney

Üye
gözünün üstünde kaş var

Corrupt

Corrupt

Üye
sonra esad şöyle dedi;
Akdenizde çıkacak bir savaşın bedelini bizden ağır ödeyecek canlılar var evlat..
Adam. Kimmiş o canlılar, diye sordu.
Esad şöyle belirtti: Fok balıkları..
Sonra esad'a muhalif olan bir suriye helikopter pilotu esad'ı rus yapımı tabancasıyla vurmuş, sıra tabiki o adama gelmişti. Artık saniyenin önemi kalmamış, ne zaman öleceğini bekliyordu o adam..
Kimdi bu adam? Tabiki bu adam ....

tarxhn

tarxhn

Üye
tabi ki de...

cukuleaks

Üye
müslüm gürses idi

Corrupt

Corrupt

Üye
Ve lafa şöyle girdi...
"Dursana pilot kardeş,
Vurma beni
Ah be kardeş
öbür dünyaya zerhoş gitmeyelim
Bulamam cehennemin yolunu..."
Pilot bu dizeleri duyunca aqladı x( ve imana geldi.
Onun da bir şiiri vardı:
"...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Pardon müslüm baba
Uydum ben şeytana
Belki sen beni affedersin ama
ALLAH affetmez daha..
Dedi ve gidip amerikan üslerini bombaladı.
İfademi almak için obama geldi sonra yanıma.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
bak obama beni kızdırma seni ova ova gezdirim dedim.

xmanyak

xmanyak

Üye
öyle diyince atladık limuzine hâlâ geziyoruz :)

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Yolda bir köpek gördüm. Obamayı köpeğin yanın atıp limuzinin kapısı kapattım

berky41

berky41

Üye
sonra kendime geldim. Karsımda guzeller guzeli bir bayan duruyordu. Nasilsın diye sordu sonra beraber ordan kalktık ve

Şehriyar

Şehriyar

Üye
sonra kendime geldim. Karsımda guzeller guzeli bir bayan duruyordu. Nasilsın diye sordu sonra beraber ordan kalktık ve
mezarlığa gittik. Ölmüşlerimizin ardından bikaç dua okuduk. Birden

berky41

berky41

Üye

mezarlığa gittik. Ölmüşlerimizin ardından bikaç dua okuduk. Birden

aklıma evde muslukları acik unuttuğum geldi. Eve gittik. Muslukları kapattım. Sanslıydım cunku sular daha gelmemisti. Suların kesik olması olası bir felaketi onlemisti. Neyse hazır evde ve kızla yanlızdık.

elektrikler geldi. Radyoyuda acık unutmusum ve radyoda neremi neremi diye banu alkanın sarkısı calmaya basladı. Kıza ayıp olmasın diye radyoyu kapatmaya yan odaya gittim. Bu arada ajdar fedaileriyle evi bastı.:ehe Ajdar beni kurtarmak yerine olmemi istersin oylemi leeen dedi ve ben sana daha kotusunu yapıcam deyip cikita muz sarkısını soyleyerek iskence etmeye basladı. Daha fazla dayanamadım ve bayılmısım.

kaplanser

kaplanser

Üye
aklıma evde muslukları acik unuttuğum geldi. Eve gittik. Muslukları kapattım. Sanslıydım cunku sular daha gelmemisti. Suların kesik olması olası bir felaketi onlemisti. Neyse hazır evde ve kızla yanlızdık.

elektrikler geldi. Radyoyuda acık unutmusum ve radyoda neremi neremi diye banu alkanın sarkısı calmaya basladı. Kıza ayıp olmasın diye radyoyu kapatmaya yan odaya gittim. Bu arada ajdar fedaileriyle evi bastı.:ehe Ajdar beni kurtarmak yerine olmemi istersin oylemi leeen dedi ve ben sana daha kotusunu yapıcam deyip cikita muz sarkısını soyleyerek iskence etmeye basladı. Daha fazla dayanamadım ve bayılmısım.

ayıldigimda boş bi arazide elim ayağım bağlı olarak bir sandalyede oturuyordum, ve güneş adeta saçlarımı yakacaktı.gözlerimi açmakta zorlanıyordum.bi süre öylece hareketsiz kaldım sonra gözümü açtım ki birde ne göreyim......

berky41

berky41

Üye

ayıldigimda boş bi arazide elim ayağım bağlı olarak bir sandalyede oturuyordum, ve güneş adeta saçlarımı yakacaktı.gözlerimi açmakta zorlanıyordum.bi süre öylece hareketsiz kaldım sonra gözümü açtım ki birde ne göreyim......

:aha:

- - - Eklendi - - -

rambo karsımda duruyordu. FBI AJANLARI beni ajdarın elinden kurtarmak uzere ramboyu gondermisler ve beni kurtararak obamanın yanına goturdu. Benim yabancı dilim olmadığından obama turkce konusarak Sadece benim yapabileceğim bir iş icin yardim istedi.

kaplanser

kaplanser

Üye
:aha:

- - - Eklendi - - -

rambo karsımda duruyordu. FBI AJANLARI beni ajdarın elinden kurtarmak uzere ramboyu gondermisler ve beni kurtararak obamanın yanına goturdu. Benim yabancı dilim olmadığından obama turkce konusarak Sadece benim yapabileceğim bir iş icin yardim istedi.

istediği şey anladığım kadarıyla amerika 'ya ajanlık yaparak türkiye'mizin gizli sırlarını onlara söylememi istiyordu...
Ve konuya girdi, dediki ...

jackalmami

jackalmami

Üye

istediği şey anladığım kadarıyla amerika 'ya ajanlık yaparak türkiye'mizin gizli sırlarını onlara söylememi istiyordu...
Ve konuya girdi, dediki ...

-en güzel plajlarınız hangileridir. Bende dedim ki;
-bu kadar düştünüz demek ha...
-hiç sorma abi ya etrafımız hep okyanus, okyanus suyuda sağlığa zararlıymıs. Geçen isviçreli bilim adamları açıklama yaptı bu hususta
-eee ne yapabiliriz ki biz şimdi:hmmm
-senden istediğim çok basit beyaz saray olarak senden ülkenizin o güzel plajlarını anlatarak hepimizi mest etmeni istiyoruz:ehe
ben bi an havalandım tabi tavanla aramda bi bağ başladı o sıralar:D ve başladım anlatmaya;

berky41

berky41

Üye
kaş didim, oludeniz fetihe anlattıkca mest oldular. Canım cennet ulkemi anlattıkca mest oldular. Onları yazın misafirimiz olun dedim. Gormeniz gerek deyip beyaz sarayın kırmızı telin numarasını verdiler ve ulkeme geri dondum.

- - - Eklendi - - -

turkiyeye geleli haftası olmadan bizim MİT beni aradıklarını duydum.:ehe
cok zaman gecmemistiki beni bulup basbakanın yanında buldum kendimi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bana onlara ne anlattığını sordular. Bende dedimki

Üst Alt