Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

berky41

berky41

Üye
bizim cennet vatanın guzelliklerini anlattım. Turkiyeye davet ettim. Bugun yarın ziyarete gelirler dedim. Ozel hat teli calmaya baslar. Arayan obamaydı. Baskan telasla toplantıyı bitirip yan odaya gidip telefonla gorusur. Tamda binadan cıkacaktım guvenlik beni baskanın yanına cağırdığını soyler. Bende guvenliğin telinden ne var ne oldu diye azarladım. Aman yapma etme gel obama seni istiyor gel konus dedi. Bende ayıp olmasın diye telefona baktım. Obama bana 3 gun sonra misafirliye gelecem musaitmisin diye sordu.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
yok dedim

jackalmami

jackalmami

Üye
ısrar etti ama ben kabul etmedim :hih:

berky41

berky41

Üye
bizim baskanda coook ısrar etti ama ben yine yok dedim. Abd ve turkiye arasında bir kara kedi girmişcesine tvlerde obama ve bizim basbakan arasında söz duellosuna girdiler birbirlerine hakaret edercesine tartısmaya basladılar. Benim yüzümden nerdeyse savaş cıkacaktı. Ben

jackalmami

jackalmami

Üye
bizim baskanda coook ısrar etti ama ben yine yok dedim. Abd ve turkiye arasında bir kara kedi girmişcesine tvlerde obama ve bizim basbakan arasında söz duellosuna girdiler birbirlerine hakaret edercesine tartısmaya basladılar. Benim yüzümden nerdeyse savaş cıkacaktı. Ben basbakana ben abd ile aramızdaki buzları cozerim siz artık tvlerde demeç vermeyin dedim. Kabul edince baskanın yanından ayrıldım. Benim tanıdığım eski FBI AJANI olan AYKUT 831 lakaplı aykutu aradım. bir yerde bulusalımmı dedin ve izmir urlada bulustuk.

- - - Eklendi - - -

aykuttan bir yat bulmasını ama icinde guvenlik tedbiri icin top, ozel ucak savar, patriyot fuze tertibatı monte et ama dısardan gorunmemesine dikkat et dedim. Aykutta elimde boyle bir yat mevcut zaten kendi yatımda bunları onceden koymustum bak simdi ise yarıcak tedbirli olmakta yarar var dedi. Yatın anahtarını verdi. Bende yata atladığım gibi amerikaya gittim. 6630 telimden obamanın bana verdiği teli aradım. Marinaya çektim seni ve aileni bekliyom derdemez obama hemen geliriz deyip kırmızı telini kapattı. Obamanın gelmesini beklerken canım sıkıldı. Ne yapıcamı bilemedim. Neyse obama ailesiyle geldi. Yatla turkiyenin sahillerini dolastırdım. Cok beğendiler. İstanbuldan ucakla amerikaya gonderdim. Yatı aykuta verdim. Eve dondum. Kız evde beni beklemistı. Onunla evlendim. The end

amerikaya gidiyorsun obamayı çağırıp türkiyeyi gezdiriyorsun:hmmm içtiğin şeyi söylede bizde içelim:ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bizim baskanda coook ısrar etti ama ben yine yok dedim. Abd ve turkiye arasında bir kara kedi girmişcesine tvlerde obama ve bizim basbakan arasında söz duellosuna girdiler birbirlerine hakaret edercesine tartısmaya basladılar. Benim yüzümden nerdeyse savaş cıkacaktı. Ben basbakana ben abd ile aramızdaki buzları cozerim siz artık tvlerde demeç vermeyin dedim. Kabul edince baskanın yanından ayrıldım. Benim tanıdığım eski FBI AJANI olan AYKUT 831 lakaplı aykutu aradım. bir yerde bulusalımmı dedin ve izmir urlada bulustuk.

- - - Eklendi - - -

aykuttan bir yat bulmasını ama icinde guvenlik tedbiri icin top, ozel ucak savar, patriyot fuze tertibatı monte et ama dısardan gorunmemesine dikkat et dedim. Aykutta elimde boyle bir yat mevcut zaten kendi yatımda bunları onceden koymustum bak simdi ise yarıcak tedbirli olmakta yarar var dedi. Yatın anahtarını verdi. Bende yata atladığım gibi amerikaya gittim. 6630 telimden obamanın bana verdiği teli aradım. Marinaya çektim seni ve aileni bekliyom derdemez obama hemen geliriz deyip kırmızı telini kapattı. Obamanın gelmesini beklerken canım sıkıldı. Ne yapıcamı bilemedim. Neyse obama ailesiyle geldi. Yatla turkiyenin sahillerini dolastırdım. Cok beğendiler. İstanbuldan ucakla amerikaya gonderdim. Yatı aykuta verdim. Eve dondum. Kız evde beni beklemistı. Onunla evlendim. The end

the end diye yazdırdım düğün arabasına. Konvoy yaparken bir şey oldu, ben çok sinirlendim ve gelini dövdüm. Sonra bunlar sülalece benim üstüme gelmeye başladılar. Yerden bir kaldırım taşı aldım ve

berky41

berky41

Üye
(bir kac yerde ara verdim. Baktım benden baska yazan yok. Ben yazıyom. Ben okuyom. Hızlı sekilde yazdım ve bitirdim.)neyse geri alıyom. Ordan devam ederiz.

- - - Eklendi - - -
bizim baskanda coook ısrar etti ama ben yine yok dedim. Abd ve turkiye arasında bir kara kedi girmişcesine tvlerde obama ve bizim basbakan arasında söz duellosuna girdiler birbirlerine hakaret edercesine tartısmaya basladılar. Benim yüzümden nerdeyse savaş cıkacaktı. Ben

- - - Eklendi - - -

amerikaya gidiyorsun obamayı çağırıp türkiyeyi gezdiriyorsun:hmmm içtiğin şeyi söylede bizde içelim:ehe

arkadas obamayı limuzinden kopeğin yanına atıyor normalde ben gezdirincemi anormal oluyor. Su ve koladan baska bir sey icmem.

jackalmami

jackalmami

Üye
(bir kac yerde ara verdim. Baktım benden baska yazan yok. Ben yazıyom. Ben okuyom. Hızlı sekilde yazdım ve bitirdim.)neyse geri alıyom. Ordan devam ederiz.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

arkadas obamayı limuzinden kopeğin yanına atıyor normalde ben gezdirincemi anormal oluyor. Su ve koladan baska bir sey icmem.

estağfirullah...istediğin kadar hayal dunyanı zorlayabilirsin ama senin ki farklı... Sen amerika ya gittim dedin. Obamayı çağırdım dedin. Türkiye yi gezdirdim dedin. Amerikadasın ama obama ya türkiye yi gezdiriyorsun:allalla:
ben buna takıldım maksat muhabbet!

berky41

berky41

Üye

estağfirullah...istediğin kadar hayal dunyanı zorlayabilirsin ama senin ki farklı... Sen amerika ya gittim dedin. Obamayı çağırdım dedin. Türkiye yi gezdirdim dedin. Amerikadasın ama obama ya türkiye yi gezdiriyorsun:allalla:
ben buna takıldım maksat muhabbet!

yatla turkiyeye yola ciktı. Turkiyeye varınca yatla sahilleri gezdirdim.
Bu sekilde yazacaktım. İlk cumleyi yazmayi unutmusum. Modun biri son 4 5 mesaji silerse iyi olur. Konu muhabbete dondu.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bırakın bunlarıda ! işinize bakın dedim =)

Abstract_Loco

Üye
kalabalıktan hay ağzına sağlık sesleri yükseldi, gururlandım :D

berky41

berky41

Üye
ben bu arada nerdeydim. Ne yapmıstım anlamaya calisiyordum.

semihguney

semihguney

Üye
maxicepte pampam obamayla dolanıyorduk . Aslında onu oyalıyordum...

jackalmami

jackalmami

Üye
oyalarken başladım anlatmaya
bak burası "konu dışı" burası arkadaşlarımızın mesaj kasma yeri.
bak burası "maxicep-oyun ve sohbet cafe" en kral sohbetler burada olur.
Bak burası "gereksiz ve deneme mesajları" aslında isminin bir kısmına saçmalayanlar ibaresi konulası bir yer.
Bak burası "mizah-eğlence-fıkra" senin gibi suratsız insanların giripte eğlenip gülebileceği bir yer.
Bak burası "islami yaşam" burada seninn gibi müslümanım diye geçinen insanların giripte kendisine çeki-düzen verebileceği bir yer.
Kısacası bu "maxicep" apayrı bir ülke. Benim düşümcem gel buraya bağımsızlık hakkı verelim. Ab yede girer bm yede girer. Düşünsene buranın avrupa birliği dönem başkanlığı yürüttüğünü. Offf tadından yinmez. Avrupa başkan görür başkan.
Bu diyaloglar ışığında muhabbetimiz sürerken aklıma bir anda çok fena çakallık geldi:hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o çakallık muhteşem bi çakallıktı....

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Uygun bir vakti bekliyordum :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o vakit bu vakitti :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
aklımdakileri yapmaya basladım.:ehe

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Daa beklenmedik bir sorun çıktı , kara kara düşünüyordum..

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
o problemi ben kafamda coook buyutmusum. Bir cırpıda problemi tilki kurnazlığıyla halledip. O muhtesem çakallığımı uygulamaya tekrar basladım.:ehe

Üst Alt