Devamını Getir Oyunu 2 (Yeni bi konudan yeni bi hayat)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3mremr3

3mremr3

Üye
Banyonun kapısı açıldı. Ve içeri giren kişi bülent ersoydu. Yanlış banyoya girmiştim.

Heroata

Heroata

Üye
Korktuuum cunku ustundeki dusmustu :aaaaaaa: (boyle bi smiley yok ama :) v

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Hemen ordan kactım. :ehe

3mremr3

3mremr3

Üye
Tövbe edip daha görünmez olup baskalarin banyosuna girmemeye.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Ama seytan arada durtmuyor değil yinede nefsime hakim olup uymuyordum. Tekirdağ koftesi yemek icin tekirdağa gittim. Susadım ayran icmek için orda kofteyi paket yaptırıp susurluğa gidip ayran ictim. :ehe

Heroata

Heroata

Üye
Kofte yere dustu ayran calindi :ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
1 kola sisesine ayranı koydurup. Urfa usulu ciğ kofte yemek icin sanlıurfaya gittim. Ayranım calınmasın çiğkoftem kirlenmesin diye oracıkta yedim. İstanbula donerken kayseriden pastırma amasyadan elma bursadan seftali aldım ki urfaya gelmisken diyarbakırdan karpuz alıcamı unutmusum. Geri donup diyarbakıra gittim ama ocak ayında olduğumu unutmusum karpuz kalmadı dediler. Eve geri dondum.

Maxis_

Maxis_

Üye
Eve geldm birde ne göreyim!!!!!

berky41

berky41

Üye
İstediğm diyarbekir karpuzu masada beni bekliyordu. Birtanecik askım. Derindondurucuda benim için saklamıstı. Beraber karpuz yedik.

SheFy

SheFy

Üye
yildirim dustu elektrikler kesildi her yer karanlikti

berky41

berky41

Üye
Evde buzdolabından 3 mum cıkartıp yaktım. Askım mutfaktan 3 5 cesit hazır yemek getirdi. Beraber mum ısığında yemek yedik.

ferdi866

ferdi866

Üye
tam romantizmin ortasında telefonum çaldı enteresan bir şekilde numarada gözükmüyordu plana dahil edildin tekrar arayacağız dedi ve kapandı telefon kala kaldım

esokmen

esokmen

Üye
tam romantizmin ortasında telefonum çaldı enteresan bir şekilde numarada gözükmüyordu plana dahil edildin tekrar arayacağız dedi ve kapandı telefon kala kaldım

Sonra gozukmeyen numarayi kagida yazip Harry Potter a yolladim altina not dusdum arastir ozet gec diye

balabanya

Üye
harry pothera gitmemiş lord woldemort mesajı kopyalayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt