Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu 2 (Yeni bi konudan yeni bi hayat)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu
Üye
şarkıyı sevmediğimi farkedince zaman geçsin diye televizyonu açtım birde be göreyim the walking dead oluyor en sevdiğim diziyi 3 boyutlu yeni aldığım televizyonumda iziyordum zombiler gerçek gibiydi sanki üstüme üstüme geliyorlardı
Ekşi Erik
Üye
Teknoloji ne kadar da ilerliyordu. Ama ne yazık ki migrenim vardı ve 3D gözlük baş ağrısı yaptığı için çıkarıp attım. TV'yi de kapattım.
otostopçu
Üye
okadar etkilemiştiki beni gözümü kapatsam dizideki gerçekçi 3d sahneler gözümün önüne geliyordu aniden biyerden bi zombi çıkacak gibiydi sanki...
Ekşi Erik
Üye
Kendime gelmek için kahve içtim, telefonum çaldı, arayan sevgilimdi.
otostopçu
Üye
oda walking dead i izlemiş ve korkuyormuş yanıma gel çok korkuyorum dedi kırmayıp tamam dedim ve kapadım bende kafayı yemiştim zombi hayalleri ile dolu bi yolculuk beni bekliyordu
Ekşi Erik
Üye
Eeehhh yeter beeeaaa! Ne bu zombi, zombi!" dedim ve telefonu duvara fırlattım. Telefon lumia'ydı, duvar kırıldı.
Dandanakan92
Üye
Sevgilimin yanına gittim çok korkuyoduk sarıldık gözgöze geldik ardından...
otostopçu
Üye
ahaha erik kızma yea takılıyoruz
meğer hepsi yalanmış zombi diye biley yok illuminatinin oyunu hep diye düşündüm
Tam yoldan karşıya geçerken bir arabanın hafifçe çarpmasıyla yerde kaldım
atakunal
Üye
Konu Sahibi
bayılmış olmalıydım gözlerimi açtığımda herkes başıma toplanmıştı
sanal hacker
Üye
toplanmıştık gidyorduk ölüme
Kiziltilki1
Üye
... SON :THE END:
2. Konu tutulmadı galiba 1. Konuda 1907. Mesaja ulastı.
PixelWolf
Üye
the end dedim ama sonra geri döndüm bedenime. etrafa baktım ve ben müslümanım kıyamet zamanını sadece Allah bilir bizim fikir uydurmamız doğru değil müslümansak bunlara inanmamalıyız dedim ve camiye girdim.
Kiziltilki1
Üye
16 rekatlık cuma namazını kılıp dısarı cıktım.
BrainHacker
Üye
Ama o sirada büyük bir sarsinti oldu.Tam kiyamet bu gün kopacakmis gercekten dicektim ki gökyüzünün renk degistirdigini ... felan gördüm.Bu H.A.A.R.P. olmaliydi.Cok korkmustum...