Devamını Getir Oyunu 2 (Yeni bi konudan yeni bi hayat)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Kendime geldiğimde yataktaydım. Bunlar bir ruyaymıs. Kalktım. Yıkandım. Kahvaltı yaptım. Okula gittim.

otostopçu

otostopçu

Üye
sürekli uyanıyorum sanki inception :hmmm zombi olmamı kabullenememiş bünyemin yan etkileri olmalı bu uyanışlar

ferdi866

ferdi866

Üye
ve çok acıkmıştım hemen ava çıkmalıydım ama heryerde zombiler vardı

atakunal

Üye
    Konu Sahibi
tüfemi kaptığım gibi çatıya çıktım etrafı biraz temizlemek için zombileri vurmaya başladım

ferdi866

ferdi866

Üye
ardı arkası kesilmiyor sesi duyan geliyordu

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
sonra vampir oldum

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Zombileri oldurmeye devam ettim.

Aykut830

Üye
Zombileri oldurdukten sonra bilimadamları beni insana cevirecek ilacı bulana kadar dondurdular. 250 yıl sonra uyandırıp ilacı enjekte edip insana dondurduler. Yıl 2263 olmustu. Yabancılık cekmedim. Çunku o zamanda bile zaba kabilesi bir takvim yapmıs ve 21 12 2263 yılında sona eriyordu. Tv programlarımda kıyametle ilgili konusuyorlardı. 2012 de mayalar yanıldı , 2263 yılındada zabalar yanılır dedim demez olaydım. :d:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Tvlerde prof. Olarak konuk oldum. Radyolarda demeç verdim. Hatta gazetelerde kose yazarlığı bile yaptım.

3mremr3

3mremr3

Üye
Ve sonunda o gün geldi herkez kıyametin kopmasını beklerken birden

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Gercekten koptu ve olduk.
The end (son)

3mremr3

3mremr3

Üye
Diye bağırırken herkez, birden saatin alarmıyla uyandım. Son zamanlarda çok rüya görüyorumda hemde hiç uyduğumu hatırlamazken. Neyse okula gitmek için hazırlandım.

CABBAR

CABBAR

Üye
Bir ışık kapladı yeryüzünü yoğun ve parlak bir ışık. Işığın ardından bütün dünyadan görülebilen büyüüük bir hayalet göründü. Herkes çok korkmuştu. Kıyamet'in kopacağını düşünen o kadar insan korkudan ağlamaya başlamıştı. O büyük hayalet konuşmaya başladı. Ilk sözü şöyle oldu: Gandırdııım xd

3mremr3

3mremr3

Üye
Dedi ve geldiği yere geri gitti. Neyseki bunuda atlatmıştım.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Bilim adamları zaman makinesi yapıp beni 2013 yılına geri yolladılar. Bende zaman makinesinin kotulerin eline gecmesin diye bombayla yok ettim.

3mremr3

3mremr3

Üye
Zaman yolculuğu yaparken bir takım özel güçler kazanmıştım. Artık görünmez olabiliyordum. Vede akıl okuma gücüm var.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Arkadasıma soyleyince beni masar osmana yatırdılar. (deli hastanesi)

otostopçu

otostopçu

Üye
gene zombi olmam lazımdı. kurtulmalıydım bu tımarhaneden

3mremr3

3mremr3

Üye
Özel güçlerimin olduğunu aklıma geldi. Özel güçlerimi kullanarak timarhaneden kaçtım.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Gorunmez olarak andriyana limanın banyosuna girdim. Onu gorunmez olarak beklemeye basladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt