onu bende merak edıyorumsorum şu üniversiteli olduğunu nerden anlıyorlar ? Ona göre bişey yapcam .p
@üniversite adı.edu.tr uzantılı eposta adresi ile kendi live hesabını güncelleyeceksin böylece senin üniversite öğrencisi olduğun sanılacaksorum şu üniversiteli olduğunu nerden anlıyorlar ? Ona göre bişey yapcam .p
açıkladım son mesajdaaçıklayın hadi![]()
hocam anlamadım?@üniversite adı.edu.tr uzantılı eposta adresi ile kendi live hesabını güncelleyeceksin böylece senin üniversite öğrencisi olduğun sanılacak
açıkladım son mesajda
misal diğelim odtü de okuyan arkadaşın var ismi ahmet yıldırım.Onun odtü e postası muhtemlen [email protected] bu hesap ile telefonunda kullandığın e posta adresine tanıtacaksın yukarıda link verdim @ardacumhur 'un konusunda anlatılıyor oradan devam edin zor bir şey değil.Okul e postasını tanıttığınızda o hesaba girip gelen bilgilendirme mesajında hesabınızı onaylıyorsunuz bu kadar.
Windows Phone 8 Developer Unlock anlatım burada var arkadaşlar tek yapmanız gereken üniversite eposta hesabını microsoft hesabına tanımlamak.
Windows Phone 8 Developer Unlock anlatım burada var arkadaşlar tek yapmanız gereken üniversite eposta hesabını microsoft hesabına tanımlamak.
telefonu sıfırlamayacaksınız anlatımı @ardacumhur yapmış konuda orayı okuyun adımları uygulayın halledeceksinizWindows 8 im çakma nabcaz ?
şansa bak ablam ödtülü
abi yani sıfırlamam mı lazım off
abi sıfırlamamı lazım illa ?
Rica ederim şimdi arda anlattığı için ben tekrardan anlatım yapamıyorum ona saygısızlık olur ve bende oradan yaptımtelefonu sıfırlamayacaksınız anlatımı @ardacumhur yapmış konuda orayı okuyun adımları uygulayın halledeceksiniz

olmaz yani umuyorum ben lisanslı kullanıyorumda bilgisayarının pek önemi yok git istersen internet cafeden yap macten yap linuxtan yap.Sonrasında kuracağın programlarda sorun çıkabilir Visual Studio gibiBi sorum daha var Windows 8 im var ama crackle aktifleştirdim sorun olurmu?