Yardım Dev. unlock satın alma ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Dev. unlock satın alma ?
Arkadaşlar ben Developer unlock almak istiyorum .Bu parayı illa banka yoluylamı yatırmamız lazım ? Başka yolu yok mu?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Payapal hesabın varsa, paypaldan ödersin ama banka yolu en iyisi ve illa kredi kartı olmak zorunda değil hesap kartı ile de halledebilirsin.Ayrıca Üniversite öğrencisi isen Microsoft sana ücretsiz veriyor daha fazla bilgi için buraya bakmalısın :oke:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
üni öğrencisi değilim ama kendimi öyle gösterip bedava alabilir miyim:D

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Üniversite okuyan bir arkadaşın alabilir ama o değil sen kullanırsın o kadar.

Invoke

Invoke

Üye
Öğrenci hesabının normal hesaba göre bir eksiği var mı?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Üniversite okuyan arkadaşının mail hesabını al, üye ol kullan ;)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
sorum şu üniversiteli olduğunu nerden anlıyorlar ? Ona göre bişey yapcam .p

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
açıklayın hadi :sirit:

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani örnek verirmisin ? Bi şekilde microsofta fake atabilirmiyim yani?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
misal diğelim odtü de okuyan arkadaşın var ismi ahmet yıldırım.Onun odtü e postası muhtemlen [email protected] bu hesap ile telefonunda kullandığın e posta adresine tanıtacaksın yukarıda link verdim @ardacumhur 'un konusunda anlatılıyor oradan devam edin zor bir şey değil.Okul e postasını tanıttığınızda o hesaba girip gelen bilgilendirme mesajında hesabınızı onaylıyorsunuz bu kadar.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@üniversite adı.edu.tr uzantılı eposta adresi ile kendi live hesabını güncelleyeceksin böylece senin üniversite öğrencisi olduğun sanılacak
açıkladım son mesajda
hocam anlamadım?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 im çakma nabcaz ?
misal diğelim odtü de okuyan arkadaşın var ismi ahmet yıldırım.Onun odtü e postası muhtemlen [email protected] bu hesap ile telefonunda kullandığın e posta adresine tanıtacaksın yukarıda link verdim @ardacumhur 'un konusunda anlatılıyor oradan devam edin zor bir şey değil.Okul e postasını tanıttığınızda o hesaba girip gelen bilgilendirme mesajında hesabınızı onaylıyorsunuz bu kadar.

şansa bak ablam ödtülü :D
Windows Phone 8 Developer Unlock anlatım burada var arkadaşlar tek yapmanız gereken üniversite eposta hesabını microsoft hesabına tanımlamak.

abi yani sıfırlamam mı lazım off
Windows Phone 8 Developer Unlock anlatım burada var arkadaşlar tek yapmanız gereken üniversite eposta hesabını microsoft hesabına tanımlamak.

abi sıfırlamamı lazım illa ?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Windows 8 im çakma nabcaz ?

şansa bak ablam ödtülü :D

abi yani sıfırlamam mı lazım off

abi sıfırlamamı lazım illa ?
telefonu sıfırlamayacaksınız anlatımı @ardacumhur yapmış konuda orayı okuyun adımları uygulayın halledeceksiniz

Windows 8 in çakma olması bir şeyi değiştirmiyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
peki ,zamanını ayırdığın in saol

OozyStaw

OozyStaw

Üye
telefonu sıfırlamayacaksınız anlatımı @ardacumhur yapmış konuda orayı okuyun adımları uygulayın halledeceksiniz
Rica ederim şimdi arda anlattığı için ben tekrardan anlatım yapamıyorum ona saygısızlık olur ve bende oradan yaptım :D

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Bi sorum daha var Windows 8 im var ama crackle aktifleştirdim sorun olurmu?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bi sorum daha var Windows 8 im var ama crackle aktifleştirdim sorun olurmu?
olmaz yani umuyorum ben lisanslı kullanıyorumda bilgisayarının pek önemi yok git istersen internet cafeden yap macten yap linuxtan yap.Sonrasında kuracağın programlarda sorun çıkabilir Visual Studio gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt