[DEV][CyanogenMod 7.2-GIO-KANG-RC0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abrek45

Üye
    Konu Sahibi
[DEV][CyanogenMod 7.2-GIO-KANG-RC0
Android 2.3.7 - Cyanogen Mod 7.2.0 RC-0 For Galaxy GIO

Note: this rom is build from source, i only change kernel & remove rom manager. since i dont have many time to test it, please test it and report the problem. so i can fix it
NOTE: This rom is only for tester, if u looking for stable rom dont use this rom until it stable

Known Bug:
  • camera.apk have wrong orientation
  • mac address always change

How to Install it?
please read on my cyanogenMod 7.1 thread !
Wipe Data? only if u have problem (bootloop or stuck on samsung logo)

Download link:

Source:

MediaFire :

KURULUM - ADIM ADIM UYGULAYIN

1- 2.3.3 Rootsuz romun kurulu oldugu cihazımızı açıp kablo aracılıgı ile bilgisayarımıza baglıyoruz

2- Yukarıda linki verilmiş iki dosyayı download edip sd kartımıza atıyoruz ve kabloyu çıkarıyoruz
3- Telefonumuz kapalıyken recovery modda açıyoruz (açma ve orta tuş)
4- Karşımıza eski model 4 yada 5 seçenekli bi Cwm çıkıyor. bu ekranda 2nci sırada apply update from sd kart seçenegine geliyoruz
5- Seçim ekranından px_cwm.zip i seçerek yükleme yapıyoruz. COMPLETE İNSTALL dedikten sonra batarya çıkarıp cihazı kapatıyoruz.
6- Tekrardan Cihazı recovery modda açıyoruz bu sefer Güzel 10 12 seçenekli bi recovery boot ekranı çıkıyor. Bu ekrandan wipe data factory ve wipe cache partition yapıyoruz
7- İnstall zip from sd kart > choose sd kart > Buradan CM7 kang ı seçiyoruz. install complete dedikten sonra cm7 cihazımıza kurulmuş oluyor.

8 9 10 11 nci adımları cihazında link2sd yada a2sd kullanacak arkadşalar uygulasın. KULLanmayacaklar direk reboot system now diyip cihazı başlatabilirler.

8- Ana menüden advanced menüsüne geçiyoruz. Sd partition seçenegi var ona tıklıyoruz. ilk ekranda 1024 ikinci ekrandan 0 ı seçip partition sd kart yazısı çıkıyor ve bekliyoruz 5 - 10 dakika sürebilir panik yok . Partition complete dedikten sonra cihazı açıyoruz

9- Cihaz sorunsuz olarak açılacaktır. Kernel vs kurmanıza gerek yoktur. Addons fix kurmadan cihazınızı kamera wifi market sorunsuz halde kullanabilirsiniz...

- OVERLOCK AYARLARI -

Kesinlikle ya ben şu overlock ayarını yapıyorum çok iyi Ya ben bunu yapıyorum sizde bunu yapın kesinlikle aldanmayın ben size en iyi overlock ayarlarını sunuyorum...

Max : 883 Mhz (902 çekmeyin)
Minimum : 245 (122 e çekmeyin)
Governor ayarı :

Eğer Bataryam uzun gitsin performansımda orta olsun derseniz : conservative
Eğer performansım son güç olsun bataryada orta olsun derseniz : ondemand
Eğer performansım hayvan gibi olsun bataryayı boşver derseniz : performance

Ben size conservative tavsiye ederim.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
saol ama yüklemiyecem bence en iyisi 7.1 RC 2 ben şu anda onu kullanıyorum

legolas29

legolas29

Üye
saol güzl miş

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt