Çoklu Paylaşım [Dev Arşiv] Symbian 3 HD Oyunları (Linkler Konunun Sonundadır)

Sponsorlu Bağlantılar

Kriteryumm

Üye
Teşekkürler..

Pıtat

Üye
Selam Kardeş ; BEn Bazı Oyunları İndiriyorum Oyunu Kurarken Sertifika Hatası Veya Sertifika Süresi Geçiş Diyo Bunun Sebebi Nedir Bi Bilgin Varmı ?

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
dostum hepsi birbiriden güzel emeğine sağlık :alkis

Pıtat

Üye
Hackleme Derken? Valla Zarar Vermiyosa Yapalım Kardeş Benimki C6-01

elllf

Üye
cok tesekkurler.

bjk107

Üye
teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
oyun arşivi budur çok çok teşekkürler indir indir bitmedi bee :)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Kayahan umutların bittiği yerde heyecana mı kapılıyom yoksa heyelana mı var gel sen söyle :) İlham perisi gibi adamsın Ea'ya baskı yapsak dananın kuyruğu kopar gibi mağlum seninde dediğin gibi git geller yaşıyo.Sınırları baya zorlamışsın hiç dikkat etmedim daha doğrusu öyle bir kurala dair ilişiğim yok.Oyunları yarın sana özelden atarım hd'den şaşmam o konuda rahat ol :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Kayahan umutların bittiği yerde heyecana mı kapılıyom yoksa heyelana mı var gel sen söyle :) İlham perisi gibi adamsın Ea'ya baskı yapsak dananın kuyruğu kopar gibi mağlum seninde dediğin gibi git geller yaşıyo.Sınırları baya zorlamışsın hiç dikkat etmedim daha doğrusu öyle bir kurala dair ilişiğim yok.Oyunları yarın sana özelden atarım hd'den şaşmam o konuda rahat ol :)
ea ya yada gameloft a ulaşabilsem ben kıyamet kopcak ama türkçede e posta bilmiom tel no zaten yok :D
sen bi yaz bakalım konuda paylaşmaya değermi

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
2 sorum olacak mazur görün :D
1-Adventure tintin C6-01 BELLE REFRESHTE çalışırmı?

2-oyuna 1gb demişsin link 16 mb çıktı :D Şansa bak yoksa bu oyun kurulum yaparkenmi inecek anlamadm öyle olursa baya bi telefn faturası gelecek :) allah korusun :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
2 sorum olacak mazur görün :D
1-Adventure tintin C6-01 BELLE REFRESHTE çalışırmı?

2-oyuna 1gb demişsin link 16 mb çıktı :D Şansa bak yoksa bu oyun kurulum yaparkenmi inecek anlamadm öyle olursa baya bi telefn faturası gelecek :) allah korusun :D

oyun tek kasan oyun evet çalışır ama çok kasıyor 16mb oyunu açtığınızda 1gb indirme yapcak

nurullah732

Üye
tesekkur
<3

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ediyorum yarın pc ye geçtiğmde indirirm artık :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ediyorum yarın pc ye geçtiğmde indirirm artık :)
rica ederim pc ye geçmene gerek yok zaten oyunu sadece telefondan oyunu açarak indirebilirsin

smh60

smh60

Üye
TinTin indirmeye değmez kasmakla beraber siyah ekran sıkıntısı yaşabilirsin :pro:

Üst Alt