Kayahan14
Üye

- - - Eklendi - - -
şu speedx oyunu için cok heycanladım inşallah sorun cıkmazÇok saol
inşallah signeddir büyük ihtimal signeddir ama sorun olursa hackleriz hemen

şu speedx oyunu için cok heycanladım inşallah sorun cıkmazÇok saol
Selam Kardeş ; BEn Bazı Oyunları İndiriyorum Oyunu Kurarken Sertifika Hatası Veya Sertifika Süresi Geçiş Diyo Bunun Sebebi Nedir Bi Bilgin Varmı ?
dostum hepsi birbiriden güzel emeğine sağlık![]()

Hackleme Derken? Valla Zarar Vermiyosa Yapalım Kardeş Benimki C6-01
cok tesekkurler.
oyun arşivi budur çok çok teşekkürler indir indir bitmedi bee![]()

İlham perisi gibi adamsın Ea'ya baskı yapsak dananın kuyruğu kopar gibi mağlum seninde dediğin gibi git geller yaşıyo.Sınırları baya zorlamışsın hiç dikkat etmedim daha doğrusu öyle bir kurala dair ilişiğim yok.Oyunları yarın sana özelden atarım hd'den şaşmam o konuda rahat ol 
ea ya yada gameloft a ulaşabilsem ben kıyamet kopcak ama türkçede e posta bilmiom tel no zaten yokKayahan umutların bittiği yerde heyecana mı kapılıyom yoksa heyelana mı var gel sen söyleİlham perisi gibi adamsın Ea'ya baskı yapsak dananın kuyruğu kopar gibi mağlum seninde dediğin gibi git geller yaşıyo.Sınırları baya zorlamışsın hiç dikkat etmedim daha doğrusu öyle bir kurala dair ilişiğim yok.Oyunları yarın sana özelden atarım hd'den şaşmam o konuda rahat ol
![]()

2 sorum olacak mazur görün![]()
1-Adventure tintin C6-01 BELLE REFRESHTE çalışırmı?
2-oyuna 1gb demişsin link 16 mb çıktıŞansa bak yoksa bu oyun kurulum yaparkenmi inecek anlamadm öyle olursa baya bi telefn faturası gelecek
allah korusun
![]()
rica ederim pc ye geçmene gerek yok zaten oyunu sadece telefondan oyunu açarak indirebilirsinbilgilendirmelerden dolayı teşekkür ediyorum yarın pc ye geçtiğmde indirirm artık![]()
rica ederim pc ye geçmene gerek yok zaten oyunu sadece telefondan oyunu açarak indirebilirsin

evet bencede baban kesmesin seniTinTin indirmeye değmez kasmakla beraber siyah ekran sıkıntısı yaşabilirsin![]()