Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ghost011

Üye
tüm navigasyonların en iyisi bana göre. son versiyon eklense süper olacak...

El Guapo

Üye
5800 daki orginal haritadan ne farkı var ? artısı nedir ?

oguz_han50

Üye
tessekkurler dostum

hypetrax

Üye
Arkadaşlar İLAÇTA virüs buluyor Kav sizdede aynı sorun var mı? Virüs programını devre dışı bıraksam sorun olur mu?

atakan_16

Üye
Kardeş allah razı olsun mükemmel bi program

erasy

Üye
hocam dosyayı kartın ana dizinine atarken hata veriyor.dosya bozuk veya okunamaz biçimde diye?

hunter28

Üye
Program çalışıyor Güzel Paylaşım Teşekkürler...

LOGOOS

Üye
Reis-i Eagles çok teşekkürler , programı kurdum çok güzel .Nokia ovi bu programı bu programın yanından bile geçemez.Özellikle restaurant, bar, benzinlik, kamu kuruluşları vs..vs ... gibi yerleri göstermesi süper.Hız Takibi ve hassasiyeti harika yavaş yürürken 2 km koşmaya başlayınca 5 km gösteriyor:)

omurumomurum

Üye
n97 de cekmiyor habire sinyal bekliyor sacmalik bu telefon ya

--------------- Ekleme ---------------

Benden Size Daha Fazlasi:

NDrive v9.2.44
(Burdan cesitli Diller)

NDrive v9.1.24

NDrive v9.3.11 SYMBIAN
Diese Version ist für Symbian Geräte

Asia & Oceania

Western Europe

Eastern Europe

North America

South America

Africa & Middle East

Burdanda Radarlar:

kodlar: Gsmfree vede druelie

arkadasim verdigin linkteki telefon icin yukleme linki clismiyor ilgilenirsen sevinirim....

• Beğen
Tepkiler: hamiyildirmis

WoXeD

Üye
Arkadaşlar İLAÇTA virüs buluyor Kav sizdede aynı sorun var mı? Virüs programını devre dışı bıraksam sorun olur mu?
sorun yok izin verebilirsiniz bendede buldu güvenli objelere ekledim sorunsuz ;)

antihackerx

Üye
eline sağlık sorunsuz ;))

karadas87

Üye
teşekkürler....

dalagan06

Üye
reis ndrive v9.3.14 gps bunu hotfile den baska bi sunucuya atarmısın rica etsem...teşekkurler

filehippo99

Üye

devre dışı bırakmakla bildiğim kadarıyla kav da problem hallolmuyor, karantinadan güvenilir hale getirmen gerekli virüs gördüğü dosyayı, nasıl yapılıyor bilmiyorum am ben avast kullanıyorum, googledan bi ara istersen o şekilde çözebilirisin inş..

ozguryzf

Üye
menüsü biraz karışık geldi bazen yolu tam tarif etmiyor ayarlarını mı yapamıyorum acaba telefonum 5800 ...

adobekaya

Üye
mrb arkadaşlar,E71 telefona sahibim.ndrive gps i yüklemek istedim ama beceremedim,pek anlamam bu işlerden.Bana biraz yardımcı olurmusunuz,teşekkür ederim iyi günler

bluemai

bluemai

Üye
TEŞEKKÜRLER KARDEŞ 5800 a sıkıntı olmadan yükledim aslında bu işlerden hiç anlamam ama sayende, yönlendirmelerin sayesinde başardık..

alper_bjk

Üye
herhangi bir ücret kesintisi oluyor mu?

karamitil

karamitil

Üye
reis saolasın garminmi iyi bumu iyi aceba?

karacaba

Üye
birşey soracagım ne olur yardım edin.. ndrive yukle diyorum yüklendikten sonra açılıyor ve hata web sitesine gidin diyor .. biryermi kaçırıyorum acaba..

--------------- Ekleme ---------------

birşey soracagım ne olur yardım edin.. ndrive yukle diyorum yüklendikten sonra açılıyor ve hata web sitesine gidin diyor .. biryermi kaçırıyorum acaba.. yada birşeyi eksikmi yapıyorum

Üst Alt