Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

morty

morty

Üye
Kardeşim eline sağlık süper oldu valla emeğe saygı diyorum öpüyorum =)

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
v10 çıkmış ilacı çıktımı v10 un arkadaşlar bilen biri var mı

--------------- Ekleme ---------------

hotfile çok yavaş keşke rapide yükleseydin neyse ben indirince upload ederim diğerlerine

thetekin

thetekin

Üye
mesaj hafızasını c:/nokia yapmadıktan sonra program açılmıyor.. nasıl iş anlamadım..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
yükledim süper ara sokaklarda var ovi maps ta yoktu

gokkurt

gokkurt

Üye
orda anlatıldığı gibi çıkmadı bende.. sms gönder diyo ne iş anlamadım

çözdüm. çok açıklayıcı değil ama anlatım. 5. adımdan sonra tekrar web'in seçileceği vurgulanmalı. zaten iptal ettiğimiz bi seçeneği yeniden denemek pek yapılacak bişey gibi gelmeyebilir herkese.ben öyle düşündüm başta.ama ordan devam etmemiz gerekiyomuş. (sms kısmında takılan arkadaşlara)

ayrıca 09.2009 en son harita mı?

abdullah54

Üye
ya arkadaşlar haritaya her girdiğimde 20 kuruşum düşüyo nedenini bilen varsa cvp yazabilirmi

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ya arkadaşlar haritaya her girdiğimde 20 kuruşum düşüyo nedenini bilen varsa cvp yazabilirmi

şunu yap hiç gitmez ama ovi mapstan girme ndrive den gir

1)Menüye gir
2)Uygulamalar a gir
3)Yer öğesine gir
4)Konumlama ya gir
5)Konumlama yöntemlerine gir
6)Tümleşik GPS hariç hepsinin işaretini kaldır
7)İşlem tamam artık bedava kullanırsın

redskyturka

Üye
******in ürettiği anahtarı tanımıyor.Geçersiz kayıt anahtarı diyor.Balki 10 kere denedim olmadı malesef.Bir tolunu bulursam yazarım.Yine de emekleriniz için teşekkürler.

krbk7860

krbk7860

Üye
in ürettiği anahtarı tanımıyor.Geçersiz kayıt anahtarı diyor.Balki 10 kere denedim olmadı malesef.Bir tolunu bulursam yazarım.Yine de emekleriniz için teşekkürler.
Kayıt anahtarını girdikten sonra ekranın sağ alt köşesinde ...... yazan yere tıklarsan sorun çözülür.:oke:

muro19_06

Üye
KARDEŞ SÜPERSİN TEŞEKÜRLERRRRRRRRR:oke::oke:

redskyturka

Üye
Kayıt anahtarını girdikten sonra ekranın sağ alt köşesinde ...... yazan yere tıklarsan sorun çözülür.:oke:
Dostum çok teşekkür ederim.Doğal olarak tamam a tıklıyordum.Dediğiniz gibi sağ alttaki oka tıklayınca kabul etti.:heyo:

Dj_MeRo

Dj_MeRo

Üye
hotfile a ulaşamıyoruz bu günlerde, linkleri rapid ya da başka bir yere atabilirmisiniz?

harita02

harita02

Üye
reis öncelikle harita konusundaki çalışmalarını çok başarılı buluyorum.sizin anlattıgınız yöntemlerde harita yüklemesi yaptıgımda hiç hata almadan kullanıyorum dosyalarınız ve anlatımınız eksiksiz.
benim sizde şöyle bir sorum var ben tlf numda farklı tarzda haritalara yüklemek istiyorum yani birden fazla örnegin telefonumda Ndirve yüklü bunun yanıda garmin ve baçka benzeri haritalarda kurmak istiyoum fakat bu private klasörü olayından dolayı yükleme yapamıyoruz yada ben bilmiyorum.çünkü kurmak istedim hafıza kartında yüklem yapcagım sırada ndirive da private klasörü var aynı zamanda garmininde bunlar çakışır dedim ondan yüklemedim.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm bi haritacı olarak tlf da çok kullanıyorum gps sistemini hatta bunun için ayrı özel güzel programlarda farsa paylaşırsanız sevinirm

kulladıgım cihaz 5800 XM

herşey için tşk ederim şimdiden

halilsarikaya

halilsarikaya

Üye
teşekkürler dostum kurdum bakalım ne kadar başarılı olacağız programı kullanmakta

krbk7860

krbk7860

Üye
reis öncelikle harita konusundaki çalışmalarını çok başarılı buluyorum.sizin anlattıgınız yöntemlerde harita yüklemesi yaptıgımda hiç hata almadan kullanıyorum dosyalarınız ve anlatımınız eksiksiz.
benim sizde şöyle bir sorum var ben tlf numda farklı tarzda haritalara yüklemek istiyorum yani birden fazla örnegin telefonumda Ndirve yüklü bunun yanıda garmin ve baçka benzeri haritalarda kurmak istiyoum fakat bu private klasörü olayından dolayı yükleme yapamıyoruz yada ben bilmiyorum.çünkü kurmak istedim hafıza kartında yüklem yapcagım sırada ndirive da private klasörü var aynı zamanda garmininde bunlar çakışır dedim ondan yüklemedim.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm bi haritacı olarak tlf da çok kullanıyorum gps sistemini hatta bunun için ayrı özel güzel programlarda farsa paylaşırsanız sevinirm

kulladıgım cihaz 5800 XM

herşey için tşk ederim şimdiden

bende de 5800 tlf var şu anda garmin, ndrive ve sygic yüklü ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Rahatlıkla yükleyip kullanabilirsin.:oke:

aezeg187

aezeg187

Üye
baba ellerine saglik sonunda oldu :D

sorunsuz yukledim program aciliyor fakat sinyali algilamiyor neden acaba yardim edermisiniz bide ben avusturyadan yaziyorum bi etkisi varmidir ?

sorunsuz yukledim program aciliyor fakat sinyali algilamiyor neden acaba yardim edermisiniz bide ben avusturyadan yaziyorum bi etkisi varmidir ?

karagoz34

Üye
REİS N95 E KURDUM CANAVAR GİBİ TEŞEKKÜR EDERİM :bye2:

Dj_MeRo

Dj_MeRo

Üye
arkadaşlar şu yazılım elinde olan varsa eğer rapid yada başka bir yere atabilirmisiniz? hotfile sunucularına ulaşamıyoruz... Premium hesabım yok, o yüzden free atabilirseniz memnun olurum. teşekkürler...

yokmu indiren birisi?

hot file sunucusu düzelmiş, dosyaları indirip yükledim, teşekkür ederim...

one2one2

one2one2

Üye
selam arkadaslar hollanda haritasini nasil yuklerim?
acaba ilacini yaptiktan sonra guncellesem ne olur? tesekkurler cemaati muslimin

Üst Alt