cemee61
Üye
ya arkadaşlar kimse cevap vermemiş bu program ücretlimi?
ilacli...
ya arkadaşlar kimse cevap vermemiş bu program ücretlimi?
ya arkadaşlar haritaya her girdiğimde 20 kuruşum düşüyo nedenini bilen varsa cvp yazabilirmi
Kayıt anahtarını girdikten sonra ekranın sağ alt köşesinde ...... yazan yere tıklarsan sorun çözülür.in ürettiği anahtarı tanımıyor.Geçersiz kayıt anahtarı diyor.Balki 10 kere denedim olmadı malesef.Bir tolunu bulursam yazarım.Yine de emekleriniz için teşekkürler.

Dostum çok teşekkür ederim.Doğal olarak tamam a tıklıyordum.Dediğiniz gibi sağ alttaki oka tıklayınca kabul etti.Kayıt anahtarını girdikten sonra ekranın sağ alt köşesinde ...... yazan yere tıklarsan sorun çözülür.![]()

reis öncelikle harita konusundaki çalışmalarını çok başarılı buluyorum.sizin anlattıgınız yöntemlerde harita yüklemesi yaptıgımda hiç hata almadan kullanıyorum dosyalarınız ve anlatımınız eksiksiz.
benim sizde şöyle bir sorum var ben tlf numda farklı tarzda haritalara yüklemek istiyorum yani birden fazla örnegin telefonumda Ndirve yüklü bunun yanıda garmin ve baçka benzeri haritalarda kurmak istiyoum fakat bu private klasörü olayından dolayı yükleme yapamıyoruz yada ben bilmiyorum.çünkü kurmak istedim hafıza kartında yüklem yapcagım sırada ndirive da private klasörü var aynı zamanda garmininde bunlar çakışır dedim ondan yüklemedim.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm bi haritacı olarak tlf da çok kullanıyorum gps sistemini hatta bunun için ayrı özel güzel programlarda farsa paylaşırsanız sevinirm
kulladıgım cihaz 5800 XM
herşey için tşk ederim şimdiden