Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

coolzaza

Üye
bu e72 ye olur mu?

--------------- Ekleme ---------------

Reis bir yardımcı olsan e72 ye yükledim ne yaptım ne ettim ****** nu dan sonra harita (Map) numarasını vermedi bi yardımcı olursanızz? (device nu verdi)

heroman33

heroman33

Üye
çok teşşekürler

fanatik01

Üye
:oke: valla süpersin usta o kadar güzel anlatmışınki ben n97 yi 2 gün önce aldım ve dediğin şekilde yaptım şu an kurdum ve kullanıyorum ellerin dert görmesin emeğine sonsuz teşekkür.

saygılarımla

fanatik

mgneri

Üye
aga kurulum bitmiştir. tek kelimeyle süper.... eline koluna sağlık... tşk

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eyvallah süper olmuş saol

AKALAC

Üye
Kardeşim hazırlaya ve sunan arkadaştan çok çok teşekkürlerimi sunarım kolay kullanım yeter de artar bana nokia 5800 xm de sorunsuz çalışıyor

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
benm bir sorum olacak uygulamayı yüklemeye başlamak için internet gerekiyor uyarısı aldım ne yapayım?

krbk7860

krbk7860

Üye
NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™
S60v3 & S60v5 - OS9.x (SS'ler aldatmasın.)

Adım-1: Gerekli dosyaları edinme:
a-) NDrive.v9.3.14.TR
Haritasız ana dosyalar:
b-) NDrive.Harita.v2.14
Güncel Türkiye haritası:
c-) NDrive.Ilac
Dosyası:

1-) 3 dosyayı da indirin ve 1 yere açın.
2-) TUR_BS.map dosyasını NDrive/maps/ dizininin içine kopyalayın.
3-) NDrive klasörünü direkt olarak kartın ana dizinine atın. (Kablo ile bağlananlar veri depolama ile bağlansın.) Dikkat edin, klasör direkt kartın ana dizininde olmak zorunda.

Dosya yöneticinizle önce PIPS dosyasını dahili hafızaya sonra da NDrive.sis dosyasını karta yükleyin.

Adım-2: Kurulum:

1-) NDrive uygulamasını açın. Gelen ekrandan Türkçe ses dosyalarından birini seçin.

2-) Kullanım sözleşmesini ve Gizlilik Bildirimini "Accept" (Kabul) deyip geçin.

3-) Harita aktifleştirme önerisine "Evet" deyin ve "Web"i seçin. Sonraki adım önemli.

4-) Eğer sizden bağlantı noktası istersen tanımlamayın. İptal deyip çıkış yapın. Kayıt işlemi iptali sorusuna "Evet" deyip kayıt işleminden çıkın.

5-) Bağlantı noktası iptalinden sonra karşınıza gelen ekrandan Map'e tıklayın. Menü'den "Unlock"a girin.

6-) Sistem bu sefer sizden seri numarası isteyecektir.

7-) İndirdiğiniz NDrive dosyasını açın. (1) Get new butonuna tıklayıp (2) seri numaranızı alın.

8 -) Aldığınız seri numarasını cihaza girin ve "Tamam" deyin. Kayıt işlemiyle ilgili soruya "Hayır" deyin.

9-) Halihazırda ekranda bulunan "Yetkilendirme numarası"nı (3) Device ID bölümüne, "Harita" kısmını da (4) Map bölümüne yazıp (5) Generate deyin.

10-) Cihazdaki ekrana "Tamam" dedikten sonra sistem sizden "Kayıt anahtarı"nı girmenizi isteyecektir. "Tamam" deyip dosyasında kare içerisindeki kodlardan ":" (iki nokta üstüste'den sonra ki) kodu cihazınıza girin ve tamam deyin. (bendeki kod: C5HI-MJOO-LAFH)

Yazılım Dilini Türkçe Değilse: Menu -> Settings -> Language -> Language'a gelin. Ekrandan herhangi 1 TR ses dosyasını seçin. Tamam dediğinizde yazılımın dili de Türkçe olacaktır.

Kurulum başarıyla tamamlanmıştır.

©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

benm bir sorum olacak uygulamayı yüklemeye başlamak için internet gerekiyor uyarısı aldım ne yapayım?

Burda anlatıldığı gibi yaparsan internet bağlantısı istemez. Programı telefona kurarken talimatlara harfiyen uyarsan sorun kalmaz. Kolay gelsin.:oke:

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
n97
indirdim kurdum kullandim
ufak tefek sikinti haricinde supper

ahmetarda5501

Üye
harita kodu üretmiyor nokia e72

mitad

Üye
N5800 için kusursuz çalışıyor ve Garmin XT'den daha hoş ve kullanışlı diye düşünüyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

m3rt1905

Üye
rEİSE SAYGILAR SEWGILER :) ELLERIN DERT GÖRMESIN ^^

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Burda anlatıldığı gibi yaparsan internet bağlantısı istemez. Programı telefona kurarken talimatlara harfiyen uyarsan sorun kalmaz. Kolay gelsin.:oke:

bende öyle yaptım zaten ama uygulamayı açmıyo ki gerisi gelsin ilk aşamada int istiyor anlamadım daha önce olmamıştı böyle...

thecenk

thecenk

Üye
Ankara'dayım , google maps, ovi maps ve ndrive kullanıyorum. Adres kayıt sisteminden sonra değişen sokak adlarına göre tek güncel haritayı ndrive kullanıyor. Ayrıca evimin altındaki kuruyemişçi bile bu haritada işaretlenmiş.
Paylaşım için teşekkürler...

kurt42

Üye
Arkadaşlar Bulgaristan için NDrive haritayı nereden bulabilirim ? Teşekkürler

N79burak

Üye
Arkadaşlar bütün olayı halletim en sondaki kayıt anahtarını algılamıyo geçersiz kayıt anahtarı diyo ne yapmalıyım??

ismetoz

Üye
hocam süpersin valla senin gibi insanlar olduktan sonra bu memleket te olmaz diye bir şey düşünemiyorum eline sağlık

Arkadaşlar bütün olayı halletim en sondaki kayıt anahtarını algılamıyo geçersiz kayıt anahtarı diyo ne yapmalıyım??
ilk aldığın anahtarı yeniden al gerekirse birkaç deneme yap en son aldığımız anahtar değişiyor ve kabul ediyor en sonunda ben de biraz uğraştım başta ama yenileyince ilk anahtarı son anahtarı da kabul etti

Yeni sürüm: 9.3.14 TR

;)
reis ilk mesajda verdiğini kurdum sonra bunu gördüm ve tereddüt te kaldım bunu nasıl yükleriz veya ilk mesajda verilenden ne farkı var veya kurmak şart mı acaba? sorum acemice ise kusura bakma çok bilgili değilim neticede amatörce yapıyoruz da

tsunami1005

Üye
arkadaşlar forumun yenisiyim. 5800xm kullanıyorum. telefonda ovi yüklü. ancak bulunduğum yer haritada mevcut değil. acaba NDRİVE mi yoksa OVİ mi? ve NDRİVE yi kursam ikisi de çalışır mı? şimdiden cevap için teşekkürler...

cemee61

cemee61

Üye
ndrive daha iyi. haritalarida gayet ayrintili. bir cok yerin köy yollarini bile gosteriyor. ikisinide yuklesen bir sorun olmaz ayri ayri calistirabilirsin:oke:

tsunami1005

Üye
arkadaşlar maalesef acemi olduğum için kurulumu beceremedim. kurulum sırasında farklı bir menü ile karşılaştım bağlantı istedi. çıktığım zaman programı kurmadan çıkıyordu. wireless ile bağlamak zorunda kaldım. 28 mb civarında dosya indirdikten sonra ndrive çalıştı. konumumu buluyor ama harita göstermiyor. acaba ben olayın neresindeyim?? yardım bekliyorum..

Üst Alt