Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

cemee61

cemee61

Üye
arkadaşlar maalesef acemi olduğum için kurulumu beceremedim. kurulum sırasında farklı bir menü ile karşılaştım bağlantı istedi. çıktığım zaman programı kurmadan çıkıyordu. wireless ile bağlamak zorunda kaldım. 28 mb civarında dosya indirdikten sonra ndrive çalıştı. konumumu buluyor ama harita göstermiyor. acaba ben olayın neresindeyim?? yardım bekliyorum..

tam emin olamadim ama sanirim ilk sayfadaki adimlardan 5. adimdasin. soyle yap: ndrive i ac "hakkinda" menusune gel oradan "harita"yi sec orada cikan haritaya tikla... goruntu 5. adimla ayni olacak oradan devam et:oke:

bora35mm

Üye
Telefon cahili olarak afbuyrun Windows mobile da is gorurmu bu acep . 6.5 var Samsun B7320

hasanongun

Üye
4-) Eğer sizden bağlantı noktası istersen tanımlamayın. İptal deyip çıkış yapın. Kayıt işlemi iptali sorusuna "Evet" deyip kayıt işleminden çıkın.

kardeş; ben burada yanlışlıkla tanımladım ne yapmam gerekiyor...

kutupyildizi

Üye
Harika anlatım harika program elllerine saglık

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Reis bey program gerçekten harika ama buldugum radar bulucular radarları görmüyo bide sen el atsan SAYGILAR

ozzysound

ozzysound

Üye
ya ben bısey sorcam ben programı yaklasık bır haftadır kullanııyorum ama ben hıc bısey anlamdım bundan nedenı ıse programı actıgmda sınyal cekme 1 kademe yukleslıyo ve hep alta kayan bır yazı gecıyor GECERLI BIR GPS SİNYALİ BEKLENIYOR dıye yazıyo ama ve oldugum yer gostermıyor anaca Git kısmına yerlerı yazıyorum harta yuklnıyor dıye bır bayan konusuyo ve yazfıgım yere gıdıyo bır zahmet yardımıcı olurmusunuz. rıca etsem

tsunami1005

Üye
tam emin olamadim ama sanirim ilk sayfadaki adimlardan 5. adimdasin. soyle yap: ndrive i ac "hakkinda" menusune gel oradan "harita"yi sec orada cikan haritaya tikla... goruntu 5. adimla ayni olacak oradan devam et:oke:
arkadaşlar ben bu adımları hiç göremedim. tamamen farklı idi. benden hiç lisans falan istemedi. şu an hakkında kısmında harita yok.
bu programı kullanamayacağım galiba. nasıl kaldırılır birisi anlatabilir mi acaba???

hakan5959

Üye
elllerin dert gormesın ustad saolasın.

asim_83

Üye
ellerine sağlık ama bi sorum olacak bu ücretli mi kardeş ?

semmy66

semmy66

Üye
ya ustacim benelux haritasini bulabilirmiyiz program guzele benziyor bir cevaplarsan sevinirim,kolay gelsin

hknyldz41

Üye
dostum süper çok sağol paylaşım için

muratsat

Üye
aktif ederken SMS göndermem gerek diye uyarı verdi ???

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Forumda 2 tane NDrive Sabit Başlık Var. Acaba Hangisi En Güncel Olanı?

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
paylaşım için teşekkürler

fatih181819

Üye
ya kardeşler bi yardımcı olun gözünüzü seviyim . ben kuruluma geçtiğimde türkçe şeyler çıktı hep karşıma 2 tane şeye kabul et dedim okadar şimdi çalıştıramıyorum haritanın yanında ! işareti var kaldırıyorum telefondan tekrar yüklüyürom ama direk harita çıkıo gene açılmıor yardım lütfen!!!

emirkan25

emirkan25

Üye
Eline emegine saglık dostum

hknc

Üye
kurdum fakat bi sorunmu bilmiyorum iş yerimde açtığımda bulunduğum sokaktaki bazi firmalar bile gözüküyor ama sokak numarası yanlış eksik biseymi yaptım

sokak numaraları değişmiş ndrive güncel emeğine yüreğine sağlık

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
emegine saglık kardeş tşkler..

esturgi

esturgi

Üye
sorunsuz kuruldu teşekkürler..

gaziajans

Üye
ya arkadaşlar kimse cevap vermemiş bu program ücretlimi?

Üst Alt