Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

elinize sağlık. Program çok güzel ama rota hesaplamaları yaparken takılıp kalıyor. Şu anda ovi mapsın son sürümünü test ediyorum. Bulunduğum mevki itibari ile performansını pek beğenmedim. Hedefi bulurken olmayan yollardan götürmeye çalışıyor

arkadaşlar bende kurdum aynı programıda ankarada gösteriyor. ben izmir deyim. gps verisi bekleniyor da kalıyor bilenler yardımcı olabilirmi neyde sorun vardır ?

maktama

Üye
arkadaşlar bende kurdum aynı programıda ankarada gösteriyor. ben izmir deyim. gps verisi bekleniyor da kalıyor bilenler yardımcı olabilirmi neyde sorun vardır ?
Bilmem kaç defa sorulan soruları tekrar tekrar soruyorsunuz. Biraz forumu okusanız artık...
Daha yerini tesbit edmediği için standart olarak kurulum sonrası ilk açılışta herkesde konum ankarayı gösterir. GPS uydularının sizi bulmasını bekleyin açık alanda bir yerde. Zaten yeriniz tesbit edilince büyük yeşil bir üçgen şeklinde haritada görüneceksiniz.

yeb93

Üye
linkler silinmiş reis güncellersen seviniriz

azizi1

Üye
linkler silinmiş reis güncellersen seviniriz

STaT!C

Üye
Linkler ölü.....

linkler ölü. bi de bu unsigned mı?

Lİnkler ölü, imzalamamız gerekiyor mu? TŞKler.

----------Eklendi @ 11:48:57 ---------- Yazıldı @ 10:47:18 ----------

ARKDASALAR BURDAN BAKIN

ADMIN linkleri kontrol edermisin )) bir de üst konu olcak aaa )))

vallaha yaaa. Birde şunları Hotfile'ye yüklemeyin çok bekletiyor. 4sharet var, dosya.tc var bunlar daha güzel en fazla 1 dk bekliyorsun

tesekur ederım paylasım ıcın fakat harıta 20.09.2011 de sonlandırıılacak dıyor uzatma vaya kırılmıs harıta bulunabılırmı

tedirg

Üye
Ilaç çalıştıramıyorum hata veriyor yardım lütfen

maktama

Üye
çalıştıramıyorum hata veriyor yardım lütfen
ne hatası veriyor?!!?! Biraz bilgi verir misiniz lütfen, müneccim değiliz ki...
Önceki mesajları okursanız muhakkak sorununuza bir cevap bulacağınız kanısındayım ayrıca.

cemildag

Üye
nokia E5 e kuramıyorum 9ncu aşamayı göremiyorum

----------Eklendi @ 15:57:17 ---------- Yazıldı @ 15:56:56 ----------

lütfen yardım