Püf Noktası Desteklenmeyen Cihazlara Redstone Yapılarını Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Nasıl çalışmıyor, ayarlara göz atma ekranı geldi mi sizin? Bende bi süre uğraştım ama benim glance güncel sürüm olduğu için sıfırlamak zorunda kalmıştım :) yani sizde sıfırlayarak deneyebilirsiniz
evet sıfırlamak gerekecek ama bir dünya ayar.off bee.
saolasın.
bu font tweakları niye yüklenmiyor cihaza bilgin varmı

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
evet sıfırlamak gerekecek ama bir dünya ayar.off bee.
saolasın.
bu font tweakları niye yüklenmiyor cihaza bilgin varmı
Hangi uygulamadan bahsediyorsunuz ve nasıl bir hata alıyorsunuz ?
şuradaki ekten font değiştirmek için uygulamayı indirebilirsiniz

YkPkY

YkPkY

Üye
Nasıl çalışmıyor, ayarlara göz atma ekranı geldi mi sizin? Bende bi süre uğraştım ama benim glance güncel sürüm olduğu için sıfırlamak zorunda kalmıştım :) yani sizde sıfırlayarak deneyebilirsiniz
Sıfırladım iki kere ama glance açılıyor atıyor programdan.diğer tweaklarda yüklenmiyor artık.son redsone yüklü

mTalk'tan gönderildi

.BlueTR

.BlueTR

Üye

512mb ramli cihazlar içinde bir umut var gibi. Bende güncelleme bulmadı bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

gardi

gardi

Üye
InteropToolsu yükleyebilen varmı son yapı olan 14388'e ? cihazı sıfırladım yükleyemiyorum

humanhunter

humanhunter

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gardi
gardi

gardi

Üye
yüklemeye çalıştığınız interop tools versiyonu kaç ?
beta olan 1.7 ve 1.6 ikiside yüklenmiyor dosya yöneticisinden.yükle diyorum bekliyorum birşey yok.göz atma için kodları gireceğim ama yükleyemedim

mami_61_29

mami_61_29

Üye
beta olan 1.7 ve 1.6 ikiside yüklenmiyor dosya yöneticisinden.yükle diyorum bekliyorum birşey yok.göz atma için kodları gireceğim ama yükleyemedim
Slm arkadaşım bende yüklü interop tool ama ben göz atmayı yapamadım tam olarak ne yapmak gerekiyor,telefonum l820 ama 635 görünüyor

mTalk'tan gönderildi

.BlueTR

.BlueTR

Üye

Glance screen için şunu indiripte deneyin. Pcden deploy etmek gerekiyor ve uygulama listesinde Jebac pudla v2 olarak görünüyor, ayarlara gitmiyor.
Th2de olduğum için çalışıp çalışmadığını doğrulayamıyorum.

gardi

gardi

Üye
Slm arkadaşım bende yüklü interop tool ama ben göz atmayı yapamadım tam olarak ne yapmak gerekiyor,telefonum l820 ama 635 görünüyor

mTalk'tan gönderildi

geriye doğru bakarsanız rock ve roll isimli arkadaşın anlatımı mevcut. bir sayfa geride olması lazım.onları uygulayarak yapabilirsiniz.

humanhunter

humanhunter

Üye

appxbundle dosyasını zip olarak açın, içerisindekilerden arm olan appx dosyasını çıkarın onu yükleyin

mami_61_29

mami_61_29

Üye
geriye doğru bakarsanız rock ve roll isimli arkadaşın anlatımı mevcut. bir sayfa geride olması lazım.onları uygulayarak yapabilirsiniz.
Aynısını yaptım göz atma ekranına giriyorum açılıyor sonra yazılar felan gidiyor boş siyah bi sayfa görünüyor yazılar felan gidiyor

mTalk'tan gönderildi

gardi

gardi

Üye
appxbundle dosyasını zip olarak açın, içerisindekilerden arm olan appx dosyasını çıkarın onu yükleyin
yaptım ama olmadı hocam .geliştirici modu usb bulma açık root tool ilede unlock yaptım.cihazı yeniden başlattım ama yine olmuyor :)
Aynısını yaptım göz atma ekranına giriyorum açılıyor sonra yazılar felan gidiyor boş siyah bi sayfa görünüyor yazılar felan gidiyor

mTalk'tan gönderildi
ben bu işlemi 2 yapı önceden yapmıştım ve çalışıyordu.sıfırladık teli şuan interop tolu yükleyemiyorum.root tol ile ile kodları girdim dediğin gibi göz atma açılıyor ve içi boş.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
yaptım ama olmadı hocam .geliştirici modu usb bulma açık root tool ilede unlock yaptım.cihazı yeniden başlattım ama yine olmuyor :)

ben bu işlemi 2 yapı önceden yapmıştım ve çalışıyordu.sıfırladık teli şuan interop tolu yükleyemiyorum.root tol ile ile kodları girdim dediğin gibi göz atma açılıyor ve içi boş.
Ee ne yapmak gerekiyor ben interoptan yapıyorum olmuyor unlock mu yapmak gerek teli,zaten interop toolu kurunca unlock olmuş oluyor mu

mTalk'tan gönderildi

gardi

gardi

Üye
Ee ne yapmak gerekiyor ben interoptan yapıyorum olmuyor unlock mu yapmak gerek teli,zaten interop toolu kurunca unlock olmuş oluyor mu

mTalk'tan gönderildi
birde göz atma ekranı güncel olmayacakmış.kodları girdikten sonra çalışırsa güncelleyebilirsin.sıfırlarsan benim gibi interep toluda yükleyemzssin yeni yapıda galiba güvenlik gibi bişey herhalde yüklenmiyor.bilmiyorum root tool ile unlock yapıyorum ben.interop toolda da unlock bölümü var.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
birde göz atma ekranı güncel olmayacakmış.kodları girdikten sonra çalışırsa güncelleyebilirsin.sıfırlarsan benim gibi interep toluda yükleyemzssin yeni yapıda galiba güvenlik gibi bişey herhalde yüklenmiyor.bilmiyorum root tool ile unlock yapıyorum ben.interop toolda da unlock bölümü var.
O unlock bölümünde neleri işaretlemek gerekiyor

mTalk'tan gönderildi

gardi

gardi

Üye
O unlock bölümünde neleri işaretlemek gerekiyor

mTalk'tan gönderildi
bende yüklü değil ama hatırladığım kadarı ile ilk baştakine bir tık koy.veya tam emin olmak için oradaki yazıları kelime olarak google çeviride çevir yine çat pat bişeyler anlarsın.oan göre yaparsın.birde sizin yapı numarası kaç ?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
bende yüklü değil ama hatırladığım kadarı ile ilk baştakine bir tık koy.veya tam emin olmak için oradaki yazıları kelime olarak google çeviride çevir yine çat pat bişeyler anlarsın.oan göre yaparsın.birde sizin yapı numarası kaç ?
Son redstone yapısı

mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gardi

Üst Alt