[DESTEK] HTC One ımı Sanırım Soft Brick Yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi

Telefonunun pil durumu %30 un altindaysa RUU ve diger denemelerin basarisiz olur.

Durumunu anlayabildigim kadariyla verdigim linkteki anlatim sanirim senin probleminle benzer. Bir bak istersen.

- - - Eklendi - - -

Ayrica senin durumuna benzeyen bir kac konu daha var belki burada sunulan cozumler senide kurtarabilir?

Senin durumuna en yakin olani;

Hocam ilk verdiğiniz linkte dediğiniz gibi benim sorunumla benzer bi sorun ama orda da çözüm olarak ya RUU yüklenmesini istemişler yada Fastboot komutuyla halletmişler. Ben ikisinide yapamıyorum RUU yu denedim cihazın pili doluyken ama adb modunda bağlayamadığım için pc görmedi cihazı yükleyemedim. Fastboot moduna Bootloader silindiği için(hala öyle tahmin ediyorum) giremiyorum normal yollada recovery ye giriş yapamıyorum nasıl bi sorundur anlamadımki yaa :bilmm

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Hocam ilk verdiğiniz linkte dediğiniz gibi benim sorunumla benzer bi sorun ama orda da çözüm olarak ya RUU yüklenmesini istemişler yada Fastboot komutuyla halletmişler. Ben ikisinide yapamıyorum RUU yu denedim cihazın pili doluyken ama adb modunda bağlayamadığım için pc görmedi cihazı yükleyemedim. Fastboot moduna Bootloader silindiği için(hala öyle tahmin ediyorum) giremiyorum normal yollada recovery ye giriş yapamıyorum nasıl bi sorundur anlamadımki yaa :bilmm

Herhangi bir led uyarisi dahi alamiyor musun? Guc dugmesi ve ses tusuna basili tuttugunda cihaz tepki vermiyor mu? Sadece acilip boot ekraninda mi kaliyor?

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi

Herhangi bir led uyarisi dahi alamiyor musun? Guc dugmesi ve ses tusuna basili tuttugunda cihaz tepki vermiyor mu? Sadece acilip boot ekraninda mi kaliyor?

Evet aynen o şekilde hocam led uyarısı yok, tüm tuş kombinasyonlarını denedim dediğiniz gibi açılıp boot ekranında Htc logosunda kalıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
telefoncuya git 30 liraya hallederler j tag kullanir buyuk ihtimal. olmazsa servis ucret istemez anakart degisimi icin

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Evet aynen o şekilde hocam led uyarısı yok, tüm tuş kombinasyonlarını denedim dediğiniz gibi açılıp boot ekranında Htc logosunda kalıyor

Yabanci forumlarda okudugum ve anladigim kadariyla cihazinin servis yolu gozukmus. Hemen hemen ayni durumdaki One V'yi servise yollayan kisinin anakartini ve pilini degistirmisler ve ucret talep edilmemis. Cunku bu durumda cihaza baglanamayan servis bootlock olayini goremedigi icin unroot yapilip yapilmadigini anlayamiyormus. Benzer durumda olanlarin cogundada servis yolu tavsiye ediliyor. Yardimci olamadigim icin uzgunum. Bir ara HTC HD2 cihazim varken HTC ile yuzgoz olmustum. Simdi Forever Symbian :p

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya git 30 liraya hallederler j tag kullanir buyuk ihtimal. olmazsa servis ucret istemez anakart degisimi icin

Teşekkür ederim hocam önerin için tanıdık birini bulalım bakalım internette sanırım yüksek fiyat çekiyorlar

- - - Eklendi - - -

Yabanci forumlarda okudugum ve anladigim kadariyla cihazinin servis yolu gozukmus. Hemen hemen ayni durumdaki One V'yi servise yollayan kisinin anakartini ve pilini degistirmisler ve ucret talep edilmemis. Cunku bu durumda cihaza baglanamayan servis bootlock olayini goremedigi icin unroot yapilip yapilmadigini anlayamiyormus. Benzer durumda olanlarin cogundada servis yolu tavsiye ediliyor. Yardimci olamadigim icin uzgunum. Bir ara HTC HD2 cihazim varken HTC ile yuzgoz olmustum. Simdi Forever Symbian :p

Servise göndermesine gönderirim hocam da şimdi dediğiniz gibi Bootloader kilidinin açık olduğunu anlamazlarsa ne ala ama anlarlarsa cihaz kara listeye düşüo sistemde bikaç arkadaşımın başına gelmişti. Tanıdık telefoncu bulabilirsem Jtag ın fiyatını sorayım olmadı servisin yolunu tutucaz mecburen :dry:

İgilenmeniz bile bana yardımcı olmakla aynı değerde hocam teşekkür ederim

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim hocam önerin için tanıdık birini bulalım bakalım internette sanırım yüksek fiyat çekiyorlar

- - - Eklendi - - -

Servise göndermesine gönderirim hocam da şimdi dediğiniz gibi Bootloader kilidinin açık olduğunu anlamazlarsa ne ala ama anlarlarsa cihaz kara listeye düşüo sistemde bikaç arkadaşımın başına gelmişti. Tanıdık telefoncu bulabilirsem Jtag ın fiyatını sorayım olmadı servisin yolunu tutucaz mecburen :dry:

İgilenmeniz bile bana yardımcı olmakla aynı değerde hocam teşekkür ederim

Rica ederim, umarim en az problemle bu durumu cozersin. iyi sanslar.

• Beğen
Tepkiler: serif55
serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah hocam teşekkür ederim tekrardan

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Sonundaaaa :yuru tanıdık bi telefoncu arkadaş sağolsun Jtag la hallettim bedavaya hayata döndü telefon :ehe

Tahmin ettiğim gibi Bootlader silinmiş bu yüzden tuşlar fln bi işe yaramıyormus şimdi tekrar yükledim sistemi maşallah nazar değmesin aman :oke:

Teom@n

oleytoo

Türe

MaxiHan

anilari35

mcpaaa

Yardımlarınız ve değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim dostlar :sarıl:

Türe

Türe

Üye
Ne demek abicim duzeldi ya Allah gule gule eskitmeyi nasib etsin :)

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Haydi gecmis olsun, sorunsuzca kullanmani dilerim. :oke:

• Beğen
emrecanzincir

emrecanzincir

Üye
dostum bence tamirciye götür onlarda usb jig denilen bi dalga var onla tuş kombinasyonu uygulamadan telefonu fastboota alıyor. orada aldır veya kabloyu satın al (15tl) ondan sonra işini gör :D

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
dostum bence tamirciye götür onlarda usb jig denilen bi dalga var onla tuş kombinasyonu uygulamadan telefonu fastboota alıyor. orada aldır veya kabloyu satın al (15tl) ondan sonra işini gör :D

Yorumun, ilgin için teşekkür ederim hocam sorunum çözüldü zaten ;)

vega1977

vega1977

Üye
bu daha kolay ben m8 işimdi çözdüm
güç +ses acmaya basılı tut ekran karaırında birden acmadakini elini kızmaya bas bu arada güç teki elin sabit kalsın bu işlemle fastboot a gierersin
hafıza kartına rom at twrp ile kur
ben şimdi bu yöntemle m8 i kurtardım gitmediğim telefoncu kalmamıştı yapamadılar
pc ile işin yok sadece recvery kurulu olsun mümkünse twrp yoksa cwm olur
sarj a gelince sarja tak sarj alıyorherr o fastboot ta da cwm de de sarj alıyor kapalıyken zaten olur

YouNeverKnow13

Üye
be yaparsan yap cwm silinmemesi lazim.galaxy mini 2 de

wipe data
wipe cache
wipe dalvik cache
format system yaptm ve kapatip tekrar girdim

olan sey sadece telefonun icindeki icerigi sildigim icin normal acma tusuna bassam bile cwmye atiyordu.

telefonun icindeki icerigi de silsen bu download modu acmaya engel degil.

sen ozel bir ugras vermis gibisin.neyse sorun cozulmus gecmis ola

Üst Alt