desire x'in gpu'su yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

feyloz

Üye
    Konu Sahibi
desire x'in gpu'su yeterli mi?
beyler desire x almayı düşünüyordum ama bir baktım gpu'su adreno 203. benim wildfire s'te adreno 200 var ve şu an yetersiz geliyor bana. sizce alırsam bu konuda problem yaşar mıyım oyunlarda falan? bir de s3 mini üzerindeki mali-400 nasıldır paylaşırsanız sevinirim

Buğra

Buğra

Admin
S3 minideki gpu yavas hizi dusuk o yuzden s3 ile ayni performansi vermez. Butce soyleyin
Ama general mobile discovery kullaniyorum ve s4 de kullanilan gpu var :) powervr sgx544mp oyunlarda hicsorun yasamiyorum mc4,dh4, gta serisi,asphalt serisi,fifa,nba vs

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S3 minideki gpu yavas hizi dusuk o yuzden s3 ile ayni performansi vermez. Butce soyleyin
Ama general mobile discovery kullaniyorum ve s4 de kullanilan gpu var :) powervr sgx544mp oyunlarda hicsorun yasamiyorum mc4,dh4, gta serisi,asphalt serisi,fifa,nba vs

S4'de sgx544mp3 mevcut discovery'de sgx544mp
Adreno 203 yetersiz oyunlarda sorun yaratır ama mali 400 iyidir.

Buğra

Buğra

Admin
Mali 400 hangi versiyonu s3 ile s3 minideki ayni mali400 degil arada daglar kadar fark var :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mali 400 hangi versiyonu s3 ile s3 minideki ayni mali400 degil arada daglar kadar fark var :)

Adreno 203'e göre oldukça iyi ayrıca mp ile mp3'ün arasındaki fark kadar fark yoktur s3 le s3 mini arasında gpu olarak

Buğra

Buğra

Admin

Adreno 203'e göre oldukça iyi ayrıca mp ile mp3'ün arasındaki fark kadar fark yoktur s3 le s3 mini arasında gpu olarak

Onlar arasindada o kadar fark var benchmark testlerine bakabilirsiniz gpu :spr
Oyun yonune bakarsaniz bizim cihaz s3miniden daha akici

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Onlar arasindada o kadar fark var benchmark testlerine bakabilirsiniz gpu :spr
Oyun yonune bakarsaniz bizim cihaz s3miniden daha akici

Fanboyluk yapmiyorum ama cidden s3 mininin bizim cihazla karsilastirilacak bir yönünün bile olmadığını düşünüyorum.

feyloz

Üye
    Konu Sahibi
750 lirayı geçmeyecek bir telefon lazım. bu başlık altında s3ten bahsetmeye bile gerek yok. general mobile ozelliklerini bilmiyorum ama muhtemelen dolu bir telefondur ama düşünmüyorum hiç. verdiğin bilgiler için teşekkürler pistol kardeş :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt