Desire sv jelly bean

Sponsorlu Bağlantılar

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Desire sv jelly bean
Aldi mi, alacak mi bilgisi olan var mi?

HeavyXS

HeavyXS

Üye
    Konu Sahibi
Up!

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yurtdışında bazı ülkelerde JB dağıtılmış galiba, ülkemize de zaman içinde gelir.

tıha

Üye
jb gelmiyecek

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Vermezler Ya Ne Desirelere Ne Sensationlara Unuttular Bizleri

burhankoxp22

Üye
her zaman merak etmişim dir bu telefonlar çıkalı 2 yıl dan fazlj oldu bu bir gerçek garantisi bitti ise yap s_on ister jelly bean gelsin ister kitkat ne farkeder custom rom yükle keyfine bak ben telefon tamircisi yim romu kendim edit ledim cyanogen rom Xperia klavye samsung dosya yöneticisi. android 4,3,1 işletim sistemi normalde 1.2 olan işlemci hızı şimdi 1.5 veya 2.0 android telefon alıyorsunuz iphone gibi ne root ne rom yüklüyorsunuz açık kaynak işletim sistemi var siz halen bize de rom yapacaklar mi diye bekliyorsunuz yükleyin custom rom u keyfinize bakın :-D yoksa android telefon ne ise yarar ki iphone den hiçbir farkı yok bence

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Senle Aynı Fikirdeyim Adam Gidiyor Son Çıkan Telefonu Alıyor, İnsan Bi Merak Eder Neler Yapılabilir Yada Dünyada Neler Yapıyorlar Diyen Yok Aldığı Gibi Kullanıyor ( Herkesin İlgi Alanı Farklı, Demek Ki Biz Çok Meraklıyız:) ).
Bende Htc Sensation Xe yi Aldım 1 Hafta Öyle Kullandım Sonra Unlock Yaptım, Daha Sonra Kabloyla Falan S-Off Ettim.
1 Hafta Öncesine Kadar Vipers 3.1.2 Kullanıyordum Venom Ekibi Android 4.1e Sense 4+ Uyarlamışlar. Ama Kerneli Hoşuma Gitmedi Çok Çabuk Bitiyordu Şarjı Şimdi 4.0.4e Döndüm Yine Venom Ekibinin Yaptığı Rom Adamlar On Numara Rom Yapıyor 3 Parmağı Ekrana Koyuyorsun Çekiyorsun Aşağı Müzik Başlıyor, Duruyor Falan İstediğin İşlevi Atıyorsun Çok Hoş.
O Android 4.3 Falan Da Ne Bilim Kurdum Da Sense Teması Olmayınca Hoşuma Gitmiyor Gerçi Launcherlar Falan Varda Orjinali Gibi Olmuyor.
Yakın Zamanda Da Yine Venom Ekibi Sense5 Arayüzlü Rom Çıkaracakmış xda da Yazıyordu Videolar Falan Var Hatta

burhankoxp22

Üye
daha neler neler adam almış bugün samsung s4 bana hava atıyor yok telefona kaş göz haraket yapınca telefon internete giriyor muş yok android versiyonu yüksek mis yok kamerası 13 müş :-D aynı özellikler bende de var dedim telefonun ne dedi bende de sensation 4g var android 4.3.1 onun telefonda 4.2.2 vardı tamam yüksek olabilir dedi sensör uygulaması ni gördü ona da tamam dedi dedim çizilme ye dayanıklı ekran var dedim inanmadi internetten gösterdim tamam dedi eee kamerası düşük dedi bende olabilir abi benim telefon 2 senelik dedim senin telefon yeni ve 13 mega pixel kamera var bu kamera 2 bin tl mi ediyor diyorum bu kadar çok mega pixel sadece o telefon da varmış internetten nokia 1020 gösterdim 41 mega pixel kamera var telefon 1.750 tl lafı değiştirdi :-D bende daha fazla üzerine gitmedimadam biraz uzaklaştık tan sonra arkasından kro dedim ama haklıyım :-D

• Beğen
Tepkiler: diefck
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Var Öyleleri Abi :D
Bana Da Biri İşlemci Hızım Şu Kadar Falan Dedi Yanında Kernel Kurup 1.9 Ghzye Yükselttim O Da Dut Yemiş Bülbüle Döndü :D

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
her zaman merak etmişim dir bu telefonlar çıkalı 2 yıl dan fazlj oldu bu bir gerçek garantisi bitti ise yap s_on ister jelly bean gelsin ister kitkat ne farkeder custom rom yükle keyfine bak ben telefon tamircisi yim romu kendim edit ledim cyanogen rom Xperia klavye samsung dosya yöneticisi. android 4,3,1 işletim sistemi normalde 1.2 olan işlemci hızı şimdi 1.5 veya 2.0 android telefon alıyorsunuz iphone gibi ne root ne rom yüklüyorsunuz açık kaynak işletim sistemi var siz halen bize de rom yapacaklar mi diye bekliyorsunuz yükleyin custom rom u keyfinize bakın :-D yoksa android telefon ne ise yarar ki iphone den hiçbir farkı yok bence

1- Desire SV Türkiye'ye geleli 1 yıl bile olmadı.
2- Madem o kadar biliyorsun, bi jb rom portla da bizler için gününü görelim.

burhankoxp22

Üye
:D gönder telefonunu jb yi portlayıp vereyim :D elimde htc desire sv telefon yokki hangi driveri kullandıgını nerden bilecegim bende htc sensation 4g var bunu portlarım ne fark eder zaten portlanmışı var

• Beğen
karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
çift sim kartlı olduğun rom portlanmıyordu maalesef. ama htc yeni bir telefon cıkardı desire 500 dual sim kartlı. onun 4.1.2 jb rom'unu portlayabilirsen çok iyi olur.

işte desire 500'ün rom'u:
bu da desire sv'nin:

ikisinin de ekran çözünürlükleri aynı.

burhankoxp22

Üye
kardeş sen yanlış anladın heralde :) elimde htc desire sv telefonum yok romu portladıktan sonra kim test edecek ve kaç kez flash atılması gerekiyor onu biliyormusun ? sen sadece yap ver diyorsun da o şekilde işlemiyor tester arkadaş lazım

• Beğen
karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
ben test edebilirim cihazımda portladığın romu? başarıyla portlanana kadar yardım edebilirim.

emreli01

emreli01

Üye
daha neler neler adam almış bugün samsung s4 bana hava atıyor yok telefona kaş göz haraket yapınca telefon internete giriyor muş yok android versiyonu yüksek mis yok kamerası 13 müş :-D aynı özellikler bende de var dedim telefonun ne dedi bende de sensation 4g var android 4.3.1 onun telefonda 4.2.2 vardı tamam yüksek olabilir dedi sensör uygulaması ni gördü ona da tamam dedi dedim çizilme ye dayanıklı ekran var dedim inanmadi internetten gösterdim tamam dedi eee kamerası düşük dedi bende olabilir abi benim telefon 2 senelik dedim senin telefon yeni ve 13 mega pixel kamera var bu kamera 2 bin tl mi ediyor diyorum bu kadar çok mega pixel sadece o telefon da varmış internetten nokia 1020 gösterdim 41 mega pixel kamera var telefon 1.750 tl lafı değiştirdi :-D bende daha fazla üzerine gitmedimadam biraz uzaklaştık tan sonra arkasından kro dedim ama haklıyım :-D
:D:D

emreli01

emreli01

Üye
Ve ayriyeten htc desire sv için yeni güzel rom yapabilirseniz ve ya varsa iyi olur

Son düzenleme:
fk555897

fk555897

Üye
Büyük ihtimalle almaz.

irem10

Üye

Bunu indirdim bu simdi
Desire sv jelly bean mi oluyor
nasil yüklenir bilgi verirmisiniz