Desire HD gps ve hoparlör kendi kendine açılıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

hhcihan

Üye
    Konu Sahibi
Desire HD gps ve hoparlör kendi kendine açılıyor...
arkadaşlar bu akşam eşim ile telefonla görüşürken ses birden hoparlörden gelmeye başladı. Acaba yanağım hoparlör ikonunamı değdi ve aktif oldu diye düşünürken telefonu yanağımdan uzaklaştırıp baktığımda görüşme ekranını değil google haritalar programının açık olduğunu gördüm. Telefonu aldığımdan beri "google haritalar" programını hiç kullanmadım diyebilirim. Telefonu yeniden başlattım, bataryayı çıkarıp bir süre bekledikten sonra tekrar açtım vs. fakat düzelmedi. Şimdi durup dururken ekran kendi kendine on/off tuşuna basmışım gibi açılıyor kilidi açtığımda ise "google haritalar" programı geliyor direk karşıma. Bu problem neden kaynaklanmış olabilir ve çözümü için ne yapmam gerekir...? Bir fikri olan var mı?

canberk211

Üye
desire hd hoparlör ve location sorunu olan arkadaşlar cihazı root lu ise kernel yükleyerek düzeltebilirler. Kernel yükleme zaten bir çok sitede var. Leedroid 2.6.35.14 yükledim ve benim sorunum çözüldü. Rom yükleyerek veya başka wipe tarzı uygulamalarla boşa uğraşmayın. Direk kernel yükleyin düzelir.

canberk211

Üye
arkadaşlar mrb.
yukarıda yazdığım mesajdan sonra program tekrardan açıldı. ve hoparlör açık sorunu devam etti. çok uğraşlar verdim. denedim yanıldım. en sonunda bu soruna sebep olan programın apk sını öğrendim. ( myhtc içinde dashboard uygulaması. My htc ( htc sense ). ) Rc mix3d kullanıyorum. Bu romun zipli dosyasını masaüstüne kopyaladım. Zipli dosyayı açın. system\app klasörü içinde bu soruna sebep olan location uygulama ve my htc apklarını sildim. isimlerini de resimde işaretleyeceğim. Sonra bu zip dosyasını recovery modda çalıştırdım. ve yeni rom yükledim. düzeldi. Bakalım bu kesin çözüm olacak mı?. Başka uygulama hatası vermezse kesin çözüm olacaktır.

- - - Eklendi - - -

silinecek apk lar

HtcLaputa.apk
HtcLaputaİnstaller.apk
HtcLocationService.apk
HtcLocationPicker.apk
HtcLocationWidget3d.apk
HtcNavigateWidget3d.apk
ve Asıl bomba
MyHTC.apk.

bende çalışıyor.

- - - Eklendi - - -

telefonum desire hd. dir.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu yöntemde 3 saat dayanmadı. Sonra markette bir program buldum. skip htc location diye bir program. onu kurdum. arka planda çalışan bir program. düzeldi. Bakalım bunda kaç saat dayanacak.

Üst Alt