Dertliyim gene

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Dertliyim gene
Bundan tam 4 yıl önce annemle babam boşanacaktı. Benim yüzümden annem vazgeçti ve babamın çilelerini çekti. Anneme liseye gitçem derslerim düşer vsvs dedim. İkna oldu.

Gel gör ki 4 sene bu adam hiç değişmedi aksine garip garip icatlarda buldu. Son ses müzik dinlemek gibi. Ve çekilmez bi durum gerçekten. Bişey diyincede dinlemiyo :(

Ve ben bugün hayatımda bi ilki yaptım ve başım ağrıyoken müziğin sesini kes dedim. Kesmeyince kapıyı çarptım. Küfretti saydırdı ama uzundığı yerdende kalkmadı.

Vede anneme dedim ki :
Benim yüzümden 4 sene ekstra çilelere katlandın. Dert çektin. İstediğini yap dedim.
Annemde bu akşam konuşcak ya bitcek ya da biraz daha devam etçek bu durum ama er yada geç bitçek sanırım :(

Şimdide üniye gitçem hadi hayırlısı...

- - - Eklendi - - -

Not : benim abim engelli annem ona bakıyo. O abimin kahrını çekiyo bide babam üstüne gelio.
yardım etse anneme içim yanmıcak ama sıfır yardım..

jackalmami

jackalmami

Üye
allah yardımcınız olsun kardeşim. umarım, hayırlısı ne ise o olur.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
işin çok zor kardeşim çünkü benimde ailem biraz bu anlatııklarına uyuyor ama birazda insanın kendi elindedir ben daha çok pozitif olmaya çalıştım ve yıllar sonra ortaya çok güzel bir aile tablosu çıktı...Allah Yar ve yardımcınız olsun kardeşim hayırlısı ne ise o hakkınızda olsun..

Havvali

Havvali

Üye
valla zormuş durmun ismailim Allah yardımcın olsun...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Allah yardımcın olsun :ağlarım: sabret sadece sabret...

15097

15097

Üye
Allah'a dua et.O her şeyin üstesinden gelir. :(

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
allah yardımcınız olsun kardeşim. umarım, hayırlısı ne ise o olur.

Amin kardeşim

- - - Eklendi - - -

işin çok zor kardeşim çünkü benimde ailem biraz bu anlatııklarına uyuyor ama birazda insanın kendi elindedir ben daha çok pozitif olmaya çalıştım ve yıllar sonra ortaya çok güzel bir aile tablosu çıktı...Allah Yar ve yardımcınız olsun kardeşim hayırlısı ne ise o hakkınızda olsun..

Değişmiyo adam yaa. Değişmiyo. İyi olcağına kötü oluyo :( ilkokuldan beri var bu durum. 4. Sınıftan beri sonra 2 sene iyi oldu geri kalan hep kötü.

- - - Eklendi - - -

valla zormuş durmun ismailim Allah yardımcın olsun...

Sağolasın kardeşim

ByKatre

ByKatre

Üye
Allah Kolaylık Versin

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Benim annem de ben 4 yaşında iken vefat etti. Onu hiç hatırlamıyorum. Benim 11 kardeşim var 12 kardeşiz. Kendi annemden en sonuncusu benim ve 9uncusu da benim. Babamın durumu o zamanlarda iyi değildi kendi bakamazdı 9 çocuğa birden mecburen evlendi tekrar. Ben üvey anneme anne demiyorum bile yenge diye hitap ediyorum saygısızlıktan değil alışkanlıktan içimden gelmiyor. 3tane de benden küçük üvey kardeşim var evde sürekli kavga ve tartışma oluyor üvey kardeşlerim yüzünden bazen hiç çekilmez hale geliyor ev o zaman çekip gitmeyi düşünüyorum ama olmuyor. Inanır misin bi keresinde tabağın altında kalan son helva lokmasını abim yedi diye evde kıyamet koptu. Ama ben genelde annemi düşünürken fazla üzülmüyorum hatırlamadığımdan olabilir. Ama ağladığım zaman tutamıyorum kendimi. Sabırlı olmaya çalışıyorum.

Sen sadece sabırlı ol. Unutma her serde bi hayır vardır.

Ayrıca sana tavsiyem bunları yaşadığın için haktan uzak durma yani içki sigara gibi şeylere başlama. Çünkü dertliyim deyip bu zıkkımın derdinı götürdüğüne inanan bir sürü ahm*k var.

• Beğen
Tepkiler: jackalmami
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Benim babam yaptı aynısını onun yüzünden 12 yaşında arkadaşlarımdan memleketimden ayrıldım. Çok küfürler ettim hiç bir zaman yaptıkları için babamı affetmedim. Öldü dediler cenazesine bile gitmedim, çünkü beni kendinden nefret ettirdi. Sana gelince kardeşim boşver takma kafana anneni düşün abini düşün tıpkı benim yaptığım gibi, Allah yardımcın olsun.

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Benim annem de ben 4 yaşında iken vefat etti. Onu hiç hatırlamıyorum. Benim 11 kardeşim var 12 kardeşiz. Kendi annemden en sonuncusu benim ve 9uncusu da benim. Babamın durumu o zamanlarda iyi değildi kendi bakamazdı 9 çocuğa birden mecburen evlendi tekrar. Ben üvey anneme anne demiyorum bile yenge diye hitap ediyorum saygısızlıktan değil alışkanlıktan içimden gelmiyor. 3tane de benden küçük üvey kardeşim var evde sürekli kavga ve tartışma oluyor üvey kardeşlerim yüzünden bazen hiç çekilmez hale geliyor ev o zaman çekip gitmeyi düşünüyorum ama olmuyor. Inanır misin bi keresinde tabağın altında kalan son helva lokmasını abim yedi diye evde kıyamet koptu. Ama ben genelde annemi düşünürken fazla üzülmüyorum hatırlamadığımdan olabilir. Ama ağladığım zaman tutamıyorum kendimi. Sabırlı olmaya çalışıyorum.

Sen sadece sabırlı ol. Unutma her serde bi hayır vardır.

Ayrıca sana tavsiyem bunları yaşadığın için haktan uzak durma yani içki sigara gibi şeylere başlama. Çünkü dertliyim deyip bu zıkkımın derdinı götürdüğüne inanan bir sürü ahm*k var.

Allah'a şükür ikisinide ağzıma sürmedim daha.
sana da Allah kolaylık ve sabır versin
Hayat zor ama öğrencez artık

- - - Eklendi - - -

Benim babam yaptı aynısını onun yüzünden 12 yaşında arkadaşlarımdan memleketimden ayrıldım. Çok küfürler ettim hiç bir zaman yaptıkları için babamı affetmedim. Öldü dediler cenazesine bile gitmedim, çünkü beni kendinden nefret ettirdi. Sana gelince kardeşim boşver takma kafana anneni düşün abini düşün tıpkı benim yaptığım gibi, Allah yardımcın olsun.

Teşekkür ederim. Sana da yardımcı olsun Allah. Mutlu günümüz hatırlıyom hatırlamasam benim için sorun olmaz. Zaten üniye farklı şehire gitçem. Size bahsetmediğim bi engeli var annemin. O da 6 yaşındaki kardeşim.
Ben ayrılsınlar istiyom benim gibi sinir küpü olmasın istiyom ama daha ufacık kaldıramazsa bu durumu :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Allah'a şükür ikisinide ağzıma sürmedim daha.
sana da Allah kolaylık ve sabır versin
Hayat zor ama öğrencez artık

amin. Cümlemize.

Aynen katlanacağız kaderde varsa bunu değiştiremeyiz. Ama herşeye rağmen "hayat devam ediyor"

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bundan tam 4 yıl önce annemle babam boşanacaktı. Benim yüzümden annem vazgeçti ve babamın çilelerini çekti. Anneme liseye gitçem derslerim düşer vsvs dedim. İkna oldu.

Gel gör ki 4 sene bu adam hiç değişmedi aksine garip garip icatlarda buldu. Son ses müzik dinlemek gibi. Ve çekilmez bi durum gerçekten. Bişey diyincede dinlemiyo :(

Ve ben bugün hayatımda bi ilki yaptım ve başım ağrıyoken müziğin sesini kes dedim. Kesmeyince kapıyı çarptım. Küfretti saydırdı ama uzundığı yerdende kalkmadı.

Vede anneme dedim ki :
Benim yüzümden 4 sene ekstra çilelere katlandın. Dert çektin. İstediğini yap dedim.
Annemde bu akşam konuşcak ya bitcek ya da biraz daha devam etçek bu durum ama er yada geç bitçek sanırım :(

- - - Eklendi - - -

Not : benim abim engelli annem ona bakıyo. O abimin kahrını çekiyo bide babam üstüne gelio.
[/QUOTE

Kusura bakmayın ama kimin boşanıp kimin boşanmayacagına siz karar veremezsiniz.
Ama sizin bu tutumunuz aralaralarındaki problemi daha da körükleyecektir

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

amin. Cümlemize.

Aynen katlanacağız kaderde varsa bunu değiştiremeyiz. Ama herşeye rağmen "hayat devam ediyor"

Tabi neyse herşeye rağmen bi :tebessüm: yeter

- - - Eklendi - - -

Vede anneme dedim ki :

- - - Eklendi - - -

[/QUOTE

Hocam zaten benim yüzümden annem kaldı evde ve o adamı çekti.
Ama artık bende bıktım. Bugün yarın konuşulcak bu durum ve herşey netlilk kazancak

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

eğer boşanacak kişi onun anne ve babası ise karar verebilir. Ki durum ortada. Bu adam nereden bilsin ki annesinin boşanmayınca durumlarının daha iyi olacağını. Ama eğer ki 4 yıl önce boşansalarmış durum daha kötü olabilirmis çünkü onlara bakacak başka biri yo

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

eğer boşanacak kişi onun anne ve babası ise karar verebilir. Ki durum ortada. Bu adam nereden bilsin ki annesinin boşanmayınca durumlarının daha iyi olacağını. Ama eğer ki 4 yıl önce boşansalarmış durum daha kötü olabilirmis çünkü onlara bakacak başka biri yo

Yok bakmak sorun değil elbet Allah rızkımızı eksik etmez.
Annem şuan ayrılsa rahat rahat olmasana geçinir.
Abime baktığı için devlet para veriyo zaten.
Annem gitse evden o adam bakamaz kendine

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Yok bakmak sorun değil elbet Allah rızkımızı eksik etmez.
Annem şuan ayrılsa rahat rahat olmasana geçinir.
Abime baktığı için devlet para veriyo zaten.
Annem gitse evden o adam bakamaz kendine

peki özler misin babanı eğer boşanırlarsa ki bence de sence de böylesi daha iyi olacak sanırım. Hayırlısı...

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

peki özler misin babanı eğer boşanırlarsa ki bence de sence de böylesi daha iyi olacak sanırım. Hayırlısı...

Özlerim ama sorun değil.
Özlerim özlerim unuturum.
Annem iyi yaşasın yeter bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...