Dershaneye Baslamali Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bu saatten sonra zor.

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Herkese merhabalar,
Bu sene sinava giricem,dilciyim.Dilde kendime guveniyorum.Fakat ayni seyi YGS icin soyleyemiycem.Su an hazir degilim fakat kendime guveniyorum.Calisinca her seyi yapabildigimi biliyorum.Fakat sizin de gorusunuzu almak istiyorum.Tecrubelerinizi paylasin lutfen.
Iyi forumlar...
Her işin başı kendine güvendir. Eyer kendine güvenin yoksa bildiğin işte bile her türlü zarara uğrarsın yada başarısızlıkla karşılaşırsın. Kendine güvenin tamsa ve bilgi donanımın da varsa illaki başarırsın başaracaksın. En iyi ve en kaliteli dershaneye git derim tabi maddi gücün varsa. Zaten dershane deyip geçme ince ele sık doku bu konuda. Araştırmanı yap ve çok güzel dershaneye git başar bu konuya başardığını yaz.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Her işin başı kendine güvendir. Eyer kendine güvenin yoksa bildiğin işte bile her türlü zarara uğrarsın yada başarısızlıkla karşılaşırsın. Kendine güvenin tamsa ve bilgi donanımın da varsa illaki başarırsın başaracaksın. En iyi ve en kaliteli dershaneye git derim tabi maddi gücün varsa. Zaten dershane deyip geçme ince ele sık doku bu konuda. Araştırmanı yap ve çok güzel dershaneye git başar bu konuya başardığını yaz.

Tesekkur ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt