Dershaneye Baslamali Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Dershaneye Baslamali Miyim?
Herkese merhabalar,
Bu sene sinava giricem,dilciyim.Dilde kendime guveniyorum.Fakat ayni seyi YGS icin soyleyemiycem.Su an hazir degilim fakat kendime guveniyorum.Calisinca her seyi yapabildigimi biliyorum.Fakat sizin de gorusunuzu almak istiyorum.Tecrubelerinizi paylasin lutfen.
Iyi forumlar...

-efşan

-efşan

Üye
Kendine güveniyor isen en azından güvenini denemelisin. Bence başlamamalısın. Bunun yerine kendi kendini geliştirmelisin.

messevim

messevim

Üye
eğer kendine güveniyorsan, yapabilirim diyorsan hiç durma...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Baslamalisin.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
kendine güvenin varsa başla güven başarıyı getirir

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Su an tek kaybim okulumun uzak olmasi...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ders calisma aliskanligin varsa gitme ihtiyacin olmaz yoksa hic gitme parana yazik olur. once ygs derslerimden sana en cok puan kazandiranlari arastir onlara calis cok iyi yapmak zorunda degilsin rakiplerinin cogu yapamiyodur zaten. elinden geldigince konu eksiklerini gider ustume test coz ama dili kaynatma arada

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
2. Siniftan beri dil denemesi cozuyoruz.Surekli kendimizi gelistiriyoruz hocamiz sagolsun.Programli olduktan sonra yapabilecegimi dusunuyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yaparsin tabi. deneme al hatta izin verirlerse dershanede denemelere gir daha iyi olur

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kaynaklari hangi yayindan temin etmeliyim?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bana gore konu anlatimli olarak en iyi femin kaynaklari. soru bankasi bilmiyorum cok isim olmadi acisini da cektim bu yuzden

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yani?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ygs iyiydi lys de fena degil de test cozmedigim icin sinavda olanlar oldu en az hata yaptigim ders bile dibe vurdu. ders calisirken test cozmek cok onemli isin acikcasi. goz asinaligi oluyo sinavda sorularla cok zaman da kaybetmezsin boylece

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle katiliyorum

Legendary.

Legendary.

Üye
Başla :oke:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Dershanesiz olmaz mi diyorsun?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

- - - Eklendi - - -

bir şeyi merak ettim kendine güveniyorsan bu konuyu açma gereyi neden duydununuz
burda bir güvensizlik var sanki :hmmm

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Simdi soyle bir sey var.Sadece kaynak kitaplarla yetersiz kalinir mi kalinmaz mi suphesi var.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben gideceğim bu civarlardakinde hayır yok tabi dil dersanesinden bahsediyorsan.

ümran

Üye
biride çıkıp demiyoki dershaneler kapanacak :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt