geçer ya takma
minoo Üye Konu Sahibi Nedved' Alıntı: Zarar veriyorsa somut , zararı yoksa soyuttur. Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Konu Sahibi halil09' Alıntı: zarara göre değerlendıremeyiz ki ya ozaman gördüğümüz bişey zararsızsa soyutmu Genişletmek için tıkla ... somut kavramını ortadan kaldırıyoruz
halil09' Alıntı: zarara göre değerlendıremeyiz ki ya ozaman gördüğümüz bişey zararsızsa soyutmu Genişletmek için tıkla ... somut kavramını ortadan kaldırıyoruz
'Maxi Genç Üye geneLde "duyu organıyLa farkında oLabiLdikLerimiz" Tanımı kuLLanıLır.depremi göremeyiz duyamayız ama bizi bi vurdu mu o zmn anLarız
geneLde "duyu organıyLa farkında oLabiLdikLerimiz" Tanımı kuLLanıLır.depremi göremeyiz duyamayız ama bizi bi vurdu mu o zmn anLarız
minoo Üye Konu Sahibi Nadir' Alıntı: bir gerçek var ki benim uykum geldi.en somutu bu bence. Genişletmek için tıkla ... hayır uyku soyut abi
Nadir' Alıntı: bir gerçek var ki benim uykum geldi.en somutu bu bence. Genişletmek için tıkla ... hayır uyku soyut abi
JayJayyy Üye Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar İçimde ölen biri var
ChavRash Emekli Yönetici JayJayyy' Alıntı: Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar İçimde ölen biri var Genişletmek için tıkla ... Demek ki somutmuş.
JayJayyy' Alıntı: Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar İçimde ölen biri var Genişletmek için tıkla ... Demek ki somutmuş.
minoo Üye Konu Sahibi JayJayyy' Alıntı: Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar İçimde ölen biri var Genişletmek için tıkla ... ama konuyla ilgisi yok bence sus
JayJayyy' Alıntı: Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar İçimde ölen biri var Genişletmek için tıkla ... ama konuyla ilgisi yok bence sus
Revengeful Emekli Yönetici ' KalendeR '' Alıntı: Dün soyut dedim ama bence de somut ya... Gerçi ne deseniz haklısınız kanımca Genişletmek için tıkla ...
' KalendeR '' Alıntı: Dün soyut dedim ama bence de somut ya... Gerçi ne deseniz haklısınız kanımca Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Sen Çindeki depremi hissediyormusun Şimdi diyecek "onlar hissediyor ama". Al bir tartışma konusu daha...
Sen Çindeki depremi hissediyormusun Şimdi diyecek "onlar hissediyor ama". Al bir tartışma konusu daha...