Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Deniz Yıldızı 213. bölümde uzun çalıyor Berna'nın telefonu ama internette bulamadım bir türlü. Onu bulursanız onu yapayım Bölüm-Part olarak yazın bende seviyorum o müziği
Link kirik ama yeniliyin lutfen HMHM link kirik lutfen rapide upload etme ya endir.az upload et ya da 4shared lutlef cunki rapid cabuk kiriliyor tesekkurler
Tesekkurler Ama ses berbat o kadar berbat ki sanki titresim gibi geliyor arama gelince duyulmuyor iyi ses gelen olsaydi kaski 30 san gibi bulursaniz upload edin lutfen bekliyicem simdiden tesekkurler
Tesekkurler Ama ses berbat o kadar berbat ki sanki titresim gibi geliyor arama gelince duyulmuyor iyi ses gelen olsaydi kaski 30 san gibi bulursaniz upload edin lutfen bekliyicem simdiden tesekkurler
arkadaşlar verdiğiniz dosyanın sesini yükselltim ve 10 snden 30 sn çıkardım tekrar ama hangi müzik olduğunu hatırlarsam daha uzununu eklemeye çalışacam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
ard arda mesaj yazmış oldum ama daha iyisini yapmak amacıyla az önceki mesajımın silinmesini istiyorum
şarkıyı da hatırladım mode xl mucizemi gerek illa