Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruDenim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı
Sponsorlu Bağlantılar
versino2
Üye
Verdikleri cevap bu şekilde resmen dalga geçiyorlar
osmanmert94
Üye
Ya bu 920 nerede kaldı. Cyanda bekliyom kaç zamandır. Lrst ile yaptım.
830 Denim ile geldi fakat Denim'in ilk sürümü var son sürüm Türkiye için yayınlanmadı, İlk sürüm Denim Kamera V5'i çalıştırmıyor maalesef hoş son sürüm Denim yükleyincede bu sefer WP10 a yükseltilemiyor böyle karmaşık bir durum..
830 Denim ile geldi fakat Denim'in ilk sürümü var son sürüm Türkiye için yayınlanmadı, İlk sürüm Denim Kamera V5'i çalıştırmıyor maalesef hoş son sürüm Denim yükleyincede bu sefer WP10 a yükseltilemiyor böyle karmaşık bir durum..
Aynen öyle Polonya romu kurdum wp10 u bulmuyor insiderda bundan önce Hollanda romu vardı onda bulmuştu yani 14219 la buldu 14226 da bulmuyor
...decode...
Üye
Canları isterse bu hafta tüm cihazlara verebilirler aslında güncellemeyi ama çok düşük ihtimal görüyorum bunu. Bu hafta 820-920 ikilisine gelir herhalde.
maydinmaydin
Üye
Android telefonda video izlerken gelen mesaj için video üzerinde pencere açılıyor ve aynı anda videoyu izlemeye devam ederken mesaja cevap yazıp gönderebiliyor. Biz de WP10'da bildirim ekranından bunu yapacaz diye çok sevinçliyiz
braayn
Üye
Denimde bulduğum huzuru inanın diğer hiç bir güncellemede bulmadım ..