Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Dejavuex

Dejavuex

Üye
lumia 920 hiç bir ülkede almamış çok ilginç valla.

orian

orian

Üye
Butun ulkelerde Vodafone butun satışa sunduğu telefonlara vermiş Denim i sadece Türkiye ye verilmemiş.Telefonu boşalttık temiz kurulum yapalım diye boş boş bekliyoz
Peki bunun sebebi ne olabilir? Yani böyle operatörlerin verdiği telefonlarda güncelleme olayı nasıl oluyor bilgisi olan yok mu?

...decode...

...decode...

Üye
925 32 GB'lığın neden güncelleme almadığıyla ilgili Vodafone forumlarında şöyle bir şey var ama bana pek inandırıcı gelmedi.

versino2

versino2

Üye
925 32 GB'lığın neden güncelleme almadığıyla ilgili Vodafone forumlarında şöyle bir şey var ama bana pek inandırıcı gelmedi.
Hemde hiç inandırıcı değil butun her yerde vermişte neden sadece Türkiye de verilmemiş.Bilgisayarım bozuk olmasa uye olup bikam bişey yazacaktım da telefondan da uye olunmuyor.Atmışlar kafalarından

kraliletisim

Üye
Windows İnsider sayesinde 820 Denim yüklendi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
920 kaldı artık Hadi be

skynet

Üye
Bugün 620'ye lsrt ile 8.1'i kurdum ama denim değil yine cyan kuruldu : ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yaa 620 var bnm hala denimi kuramadım bulamıyor pfd tik kaldırdım pfd tikliykende denedim güncellemeyi bulmuyor napıcam bi akıl verin

Lsrt programını PC'ye kurun. Usb kablosu ile telefonu pc ye bağlayın. Wp8.1 Cyan güncellemesini geri yükleyin.
(Uyarı : Bu işlem telefondaki tüm resim video fotoğraf ve dataların silinmesine sebep olacaktır. Bu işlemden önce pc ye yedekleyin. Hatta hafıza kartınızı da kart okuyucu ile pc ye yedekleyin ve formatlayın. Kurulum bitene kadar kartı telefona takmayınız)

Kurulum bitince kullanıcı mail ve şifreyi girip temiz kurulumu seçin. Her şey bitince hiç bir programı güncellemeyin. Güncelleme yapanlarıda iptal edin.

Menü > Ayarlar > Güncelleme kontrolü yapın. Gelen güncellemeyi kurun. Telefon kapanıp tekrar kurulum yapacak.

Telefon açılınca aynı işlemi bir daha yapın. Güncelleme bulunca kurun (Denim güncellemesi gelecektir).

Kurulum bitip telefon açılınca Menü > Ayarlar > Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.

Mail ve şifreden sonra temiz kurulum ile devam edin. Telefon açılınca hafıza kartını takabilirsiniz.

Mağaza ... Uygulamalarım kısmından lazım olan programları ve oyunları geri yüklersiniz.

Şimdilik bu kadar.
^ ^
| |

Bugün 620'ye lsrt ile 8.1'i kurdum ama denim değil yine cyan kuruldu : ?

Lsrt ile wp8.1 Cyan sonrası sizin içinde geçerli.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Lsrt programını PC'ye kurun. Usb kablosu ile telefonu pc ye bağlayın. Wp8.1 Cyan güncellemesini geri yükleyin.
(Uyarı : Bu işlem telefondaki tüm resim video fotoğraf ve dataların silinmesine sebep olacaktır. Bu işlemden önce pc ye yedekleyin. Hatta hafıza kartınızı da kart okuyucu ile pc ye yedekleyin ve formatlayın. Kurulum bitene kadar kartı telefona takmayınız)

Kurulum bitince kullanıcı mail ve şifreyi girip temiz kurulumu seçin. Her şey bitince hiç bir programı güncellemeyin. Güncelleme yapanlarıda iptal edin.

Menü > Ayarlar > Güncelleme kontrolü yapın. Gelen güncellemeyi kurun. Telefon kapanıp tekrar kurulum yapacak.

Telefon açılınca aynı işlemi bir daha yapın. Güncelleme bulunca kurun (Denim güncellemesi gelecektir).

Kurulum bitip telefon açılınca Menü > Ayarlar > Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.

Mail ve şifreden sonra temiz kurulum ile devam edin. Telefon açılınca hafıza kartını takabilirsiniz.

Mağaza ... Uygulamalarım kısmından lazım olan programları ve oyunları geri yüklersiniz.

Şimdilik bu kadar.
^ ^
| |

Lsrt ile wp8.1 Cyan sonrası sizin içinde geçerli.

Hocam o değilde niye hala cyan yükleniyor bunca zaman geçmesine rağmen denim sunuculara yüklenmemiş şaka gibi :dry:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt