Rainesto
Üye
Nasıl ya bende de 920 var. Denim falan gelmedi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam şu win10 yükleme yöntemi ile geldi
Nasıl ya bende de 920 var. Denim falan gelmedi.
Haa. Ben w10 kurmak istemiyorum da sadece denim kurup aradan sıyrılabilinirmiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam şu win10 yükleme yöntemi ile geldi
Haa. Ben w10 kurmak istemiyorum da sadece denim kurup aradan sıyrılabilinirmi
Peki kamerada iyileştirme var mı
Peki kamerada iyileştirme var mı
Şu flulaşma gitmiş olsa bariHiç incelemedim bakayım birazdan yazayım
Şu flulaşma gitmiş olsa bari
Vaayy cidden mi çok sevindim.Yok denecek kadar az ve bu saatte çevreyi çekince sararıyordu ışıklar düzelmiş o
Evet ya gözümden 2 damla yaş süzüldülumia 920 hiç bir ülkede almamış çok ilginç valla.

Peki bunun sebebi ne olabilir? Yani böyle operatörlerin verdiği telefonlarda güncelleme olayı nasıl oluyor bilgisi olan yok mu?Butun ulkelerde Vodafone butun satışa sunduğu telefonlara vermiş Denim i sadece Türkiye ye verilmemiş.Telefonu boşalttık temiz kurulum yapalım diye boş boş bekliyoz
26 ekim 2012'de tanıtıldı... Yaklaşık olarak 2,5 yıl oldu tamı tamınaYok hocam 2 sene
Hemde hiç inandırıcı değil butun her yerde vermişte neden sadece Türkiye de verilmemiş.Bilgisayarım bozuk olmasa uye olup bikam bişey yazacaktım da telefondan da uye olunmuyor.Atmışlar kafalarından925 32 GB'lığın neden güncelleme almadığıyla ilgili Vodafone forumlarında şöyle bir şey var ama bana pek inandırıcı gelmedi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl oluyor yaWindows İnsider sayesinde 820 Denim yüklendi

yaa 620 var bnm hala denimi kuramadım bulamıyor pfd tik kaldırdım pfd tikliykende denedim güncellemeyi bulmuyor napıcam bi akıl verin
Bugün 620'ye lsrt ile 8.1'i kurdum ama denim değil yine cyan kuruldu![]()
Lsrt programını PC'ye kurun. Usb kablosu ile telefonu pc ye bağlayın. Wp8.1 Cyan güncellemesini geri yükleyin.
(Uyarı : Bu işlem telefondaki tüm resim video fotoğraf ve dataların silinmesine sebep olacaktır. Bu işlemden önce pc ye yedekleyin. Hatta hafıza kartınızı da kart okuyucu ile pc ye yedekleyin ve formatlayın. Kurulum bitene kadar kartı telefona takmayınız)
Kurulum bitince kullanıcı mail ve şifreyi girip temiz kurulumu seçin. Her şey bitince hiç bir programı güncellemeyin. Güncelleme yapanlarıda iptal edin.
Menü > Ayarlar > Güncelleme kontrolü yapın. Gelen güncellemeyi kurun. Telefon kapanıp tekrar kurulum yapacak.
Telefon açılınca aynı işlemi bir daha yapın. Güncelleme bulunca kurun (Denim güncellemesi gelecektir).
Kurulum bitip telefon açılınca Menü > Ayarlar > Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.
Mail ve şifreden sonra temiz kurulum ile devam edin. Telefon açılınca hafıza kartını takabilirsiniz.
Mağaza ... Uygulamalarım kısmından lazım olan programları ve oyunları geri yüklersiniz.
Şimdilik bu kadar.
^ ^
| |
Lsrt ile wp8.1 Cyan sonrası sizin içinde geçerli.