Üstadım öyle de pfd çıktı çıkalı bir kararlı sürümü kullanamadık ki şu telefonlarda !
Zaten wp 10 beta sürümü yayınlandığı gün telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulum yapacağım.
720 ye yaptim hocam guncelleme denim oldu da ayni tas ayni hamam hos degisiklik olmayacagi soylenmisti daha once yanlis hatirlamiyorsam ki olmadida : ) Obur soruna gelirsek burdan degil ama istersen pm den androide gecmen icin 15-20 maddelik bir liste hazirlayabilirim haha : )
PFD'yi artık kullanmayacağım o yüzden denimi bekliyorum.Şuanda bana wp 10 uzak ve Full sürümünü bekleyeceğim acelem yok ama denimin halen gelmemesi canımı çok sıkıyor.
720 ye yaptim hocam guncelleme denim oldu da ayni tas ayni hamam hos degisiklik olmayacagi soylenmisti daha once yanlis hatirlamiyorsam ki olmadida : ) Obur soruna gelirsek burdan degil ama istersen pm den androide gecmen icin 15-20 maddelik bir liste hazirlayabilirim haha : )
gelen yenilikler bunlar işte ama tabi her güncelleme cihazı ileriye taşır o yüzden bende bekliyorum
Başlangıç ekranınızı kolaylıkla düzenleyin ve daha da kişiselleştirin. Uygulamaları başlangıç ekranında gruplandırın, klasörü yeniden adlandırın ve daha fazla kişiselleştirme için klasör içinde kutucukları yeniden düzenleyin.
Lumia Storyteller ve Lumia Selfie uygulamalarında güncellemeler. Mağaza'da bulabilirsiniz.
Mobil web sitelerinde geliştirilmiş indirme hızlarıyla daha da hızlı bağlanın ve göz atın.
Telefon güncellemelerini sizin için en uygun zamana göre planlayarak daha kolay bir şekilde yükleyin.
Tutarlılık, pil performansı, bildirimleri gönderme, WiFi bağlantısı, tüketici VPN desteği, Uygulamalar Köşesi, metin mesajlarının birleştirilmesi ve yönlendirilmesi, Alarmlar uygulamasında özel erteleme süreleri, Live Tile Mağazası'nda (yalnızca ABD'de kullanılabilir) ek iyileştirmeler ve daha fazlası
@Sensation Güncellemeden Sonra şarj nasıl fark etti? Eğer yeterince düzeldiyse geçebilirim. Tabi değecekse o şarja. Çok fark etmiyorsa beklemeye devam ama
@Sensation Güncellemeden Sonra şarj nasıl fark etti? Eğer yeterince düzeldiyse geçebilirim. Tabi değecekse o şarja. Çok fark etmiyorsa beklemeye devam ama