Uhops
Üye
Keşke bizede fazla fatura gelseBu bir kere amcama yaptılar. Laptop işlemcisi yandı (işlemci durduk yere ısındı patladı bilgisayar işlem yapmazken). Yapmadılar kullanıcı hatası dediler (Halbuki kullanıcının öyle birşey yapma imkanı yok bide pcde işlem yapılmıyor). Mahkemeye verecekti. 2 gün sonra Dell'den aradılar özür dilediler Laptopu alalı 2 ay falan olmuştu 1.000Tlye falan aldık 1800Tlye daha iyi bir model verdiler.
Aynı Vodafone'da yaşadı. Fatura fazla geldi. Mahkemeye verdi. Verdikten 2 gün sonra Vodafone aradı davadan vazgeçin dedi size 2 iPhone 5 verelim ayrıca 6 ay fatura ödemeyin dedi (iPhone'in piyasaya çıkmasına daha 5 gün vardı, tarifede 1000dk 12000 sms 4gb internet). Kabul etti şuan iPhone5i kullanıyor gelen fatura 35tl
bunlar sahiciyse baya iyimişBu bir kere amcama yaptılar. Laptop işlemcisi yandı (işlemci durduk yere ısındı patladı bilgisayar işlem yapmazken). Yapmadılar kullanıcı hatası dediler (Halbuki kullanıcının öyle birşey yapma imkanı yok bide pcde işlem yapılmıyor). Mahkemeye verecekti. 2 gün sonra Dell'den aradılar özür dilediler Laptopu alalı 2 ay falan olmuştu 1.000Tlye falan aldık 1800Tlye daha iyi bir model verdiler.
Aynı Vodafone'da yaşadı. Fatura fazla geldi. Mahkemeye verdi. Verdikten 2 gün sonra Vodafone aradı davadan vazgeçin dedi size 2 iPhone 5 verelim ayrıca 6 ay fatura ödemeyin dedi (iPhone'in piyasaya çıkmasına daha 5 gün vardı, tarifede 1000dk 12000 sms 4gb internet). Kabul etti şuan iPhone5i kullanıyor gelen fatura 35tl
Yani gerçek bunlar. Firmalar ve Operatörler adam kaybetmemek için herşeyi yaparlar.bunlar sahiciyse baya iyimiş
güzel amcana şansız bi şanslılık denk gelmişYani gerçek bunlar. Firmalar ve Operatörler adam kaybetmemek için herşeyi yaparlar.
ben olsaydım 2 iphonuda satardım 5bin tl para demek.O zaman ne sevinmiştik iPhone 5 alınca. Düşün daha piyasaya çıkmasına 5 gün var ve iPhone alacaz bedavaya. Piyasaya çıktığı gün amcamın evine gönderdiler. Özel kargoyla geldi. Birini babama verdi birini kendi kullanıyor şu an
Keşke banada denk gelse
4 tane verin helalleşelim derim
Operatörler adam kaybetmemek için değil etmek için uğraşıyorlar, diğer operatörden gelen müşteriye 49 tl ye verdiği kampanyayı hali hazırda müşterisi olana 65 tl diyor.Yani gerçek bunlar. Firmalar ve Operatörler adam kaybetmemek için herşeyi yaparlar.
Hasan'ım gelen servis elemanının da fiyattan haberi yokFiyatini bi sorabilirmisin peki abi alt kasanin ?
Patron yaşadı desenebu mahkeme işe yarıyor arkadaşımın patronu opel insignia aldı arabada sorun vardı 150-160 giderken aniden kendini frenliyordu verdi mahkemeye 1.6 115 beygirlik en ucuz modeliydi adamdan onu alıp 1.6 180 beygir en fu ll spor paketlisini verdiler adama
Adam haklı ama sonuçta kazaya sebebiyet verebilirdiPatron yaşadı desene
Sakın haBu yazdıklarınızı okuyup gaza gelip bilgisayarın bozulmasını istiyorum arkadaşlar lütfen yapmayalım böyle şeyler
aynen..Adam haklı ama sonuçta kazaya sebebiyet verebilirdi
Dell in en güzel özelliği yerinde servis, adamlar evine veya işyerine gelip arızayı gideriyorlar.Ben packard-bell kullanıyorum müşteri hizmetleri nasıl en ufak fikrim yokstickerların kenarları hafif karardı değiştirsinler
Abi hayran kaldım fotoğraf koymuşsun ya bir de sanki yepyeni bir laptop almışsın gibi olmuşDell in en güzel özelliği yerinde servis, adamlar evine veya işyerine gelip arızayı gideriyorlar.
Herşey gözünün önünde, değişen parçayı da görüyorsun yapılan işlemide.. Biraz daha dikkatli bakıp bir dahaki sefere arızayı kendin bile giderebilirsin yani
Diğer servislere cihazı bırakıyorsun, adamlar sana yapmadığı bir işlemi yapmış gibi gösterebiliyorlar...
Şimdilik yeni gibiAbi hayran kaldım fotoğraf koymuşsun ya bir de sanki yepyeni bir laptop almışsın gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?