delireyimmi,gülüyümmü ağlayımmı yoksa telefonumu kırayım ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
Flash atmaktan korkuyorsaniz hard formati deneyin. Sorunlar cozulecektir. Cozulmezse servise vereceksiniz mecburen.

karadenizli_37

Üye
Arkadaşım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama konu ile alakalı benim aklıma gelen fabrikasyon bir hata olduğu yönünde. Umarım yanılmıyorumdur ki eğer öyleyse, garantiye gönderdiğinde yazılım güncellemesi yapıyorlar ve cihaz normal haline dönüyor. Bol şans...

hakan_710

hakan_710

Üye
şuan bilgisayarı kapattım yarın akşam 7 8 gibi burada ol bilgisayarına uzaktan bağlanıp herşeyi ben hallederim sen sadece izleyip söylediğim zaman kabloyu falan takacaksin gerisi bende

ZaZuM

ZaZuM

Üye
abi eletronik işi birazda sanş ya 5800 için o kadar sıkıntı dediler ben 2. almıştım geçen sene ve hiçbir sorun yaşamadım şuan kardeşim kullanıyo ve hala sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: sado826
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Gerçekten şans işi. Bazen tüm girişimler sonuçsuz kalıyor.

oguz204

oguz204

Üye
Kendin hiç firmware atmadıysan garantiye ver sonkez

İncİnat

İncİnat

Üye
forumda c6 belle cfw ler var onları flashla

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
abi öncelikle geçmiş olsun şansına cihazda çok sorun yaşamışsın lakin bunlar yazılımsal basit sorunlar
öncelikle müzik çalar sorununda müzik kütüphanesini hiç yeniledin mi? hafıza kartını hiç biçimlendirdin mi? eğer bunları hiç yapmamışsan telefon eski müzik listelerindeki konumlarda şarkıları arıyor ve bulamadığından çalamıyordur
hafıza kartına format atıp tekrar yüklersen hiçbir sorun kalmazdı muhtemelen
tabi sistem dosyalarında bozukluk varsa ayrı ki senin uygulama sıkıntın da var
en basiti sıfırdan bi dead phone flash atmak bunun için de forumda konu var resimli anlatımlı salihk arkadaşımızın konusu gerçekten çok güzel açıklamış herşeyi
ama yapamam diyorsan hakan_710 ile irtibatta olursan halledebilir teamviewer ile bilgisayarına bağlanıp senin yerine flash işleminin sistemsel kısmını halleder sen sadece o söylediğinde bataryayı ve kabloyu çıkartır tekrar takarsın sonra tertemiz ilk günkü gibi bir cihazın olur ;)
konuyla ilgili hazırlık için de http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html bu konuya bi göz gezdirebilirsin abi
telefon hiç açılmayacak durumda bile olsa donanımsal bir sorun yoksa bu konudaki Dead Phone yöntemiyle telefonu tekrar açabilirsin merak etme ;) Hakan_710 da bu işte gerçekten iyidir sağolsun ;)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
abi öncelikle geçmiş olsun şansına cihazda çok sorun yaşamışsın lakin bunlar yazılımsal basit sorunlar
öncelikle müzik çalar sorununda müzik kütüphanesini hiç yeniledin mi? hafıza kartını hiç biçimlendirdin mi? eğer bunları hiç yapmamışsan telefon eski müzik listelerindeki konumlarda şarkıları arıyor ve bulamadığından çalamıyordur
hafıza kartına format atıp tekrar yüklersen hiçbir sorun kalmazdı muhtemelen
tabi sistem dosyalarında bozukluk varsa ayrı ki senin uygulama sıkıntın da var
en basiti sıfırdan bi dead phone flash atmak bunun için de forumda konu var resimli anlatımlı salihk arkadaşımızın konusu gerçekten çok güzel açıklamış herşeyi
ama yapamam diyorsan hakan_710 ile irtibatta olursan halledebilir teamviewer ile bilgisayarına bağlanıp senin yerine flash işleminin sistemsel kısmını halleder sen sadece o söylediğinde bataryayı ve kabloyu çıkartır tekrar takarsın sonra tertemiz ilk günkü gibi bir cihazın olur ;)
konuyla ilgili hazırlık için de http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html bu konuya bi göz gezdirebilirsin abi
telefon hiç açılmayacak durumda bile olsa donanımsal bir sorun yoksa bu konudaki Dead Phone yöntemiyle telefonu tekrar açabilirsin merak etme ;) Hakan_710 da bu işte gerçekten iyidir sağolsun ;)

abim neler yapmadımki neler...
forumdaki herşeyi tek tek yaptım.Hafıza kartını bile değiştirdim gittim yeni aldım her soft formatta onuda biçimlendirdim
yapacak bişey yok.o değilde soğudum ve hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden artık.hakan kardeşle irtibata geçip onun dediğini yapcam tek çarem o kaldı oda olmazsa doğruca ikince ele

marsharun

marsharun

Üye
Abi öncelikle geçmiğ olsun. Telefonunun derdinin flash ile bitecegi kanaatindeyim ki inşallah öyle olur. Eğer düzelmezse fabrikasyon hata vardır heralde çünkü benim kız arkadaşımda da c6-01 var o telde birtakım hatalar vardı kamera ve usb sıkıntısı faladm vardı flash attım geçmedi garantiye gönderdik. Ama benim telefon nazar degmesin bir yılı aşkın süredir hiçbir sıkıntım yok( anna dan önceki resetlemeleri say azsak). İnşallah düzelir flash ile iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt