delireyimmi,gülüyümmü ağlayımmı yoksa telefonumu kırayım ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
delireyimmi,gülüyümmü ağlayımmı yoksa telefonumu kırayım ....
merhaba arkadaşlar
İlk önce bu konuyu açarken tüm forum ve nokia kullanıcılarından hatta herkesten özür dilerim
6 ay önce binbir hevesle nokia c6 aldım.İlk başlarda gayet güzeldi telefon
daha 1 ayında telefon donmalara başladı.Donmaları restartlar takip etmeye başladı.Sonrası malum soft ve hard format ve uygulama yükleyememe.En sonunda doğruca garantiye.10 günlük bir ayrılıktan sonra cihaz anna 25.007 yüklenmiş olarak geldi.Tamam dedim her sorun bitti derken müzik çalar hatası başladı.Atılan parçaları görmez görse sistem hatası der çalmaz
:off: Sabır dedim 1 ay daha sabır dedim belle gelince bütün dertlerim bitecek dedim.Lakin bellede geldi ama sorunlar gitmedi.Şarj sorunu başladı 2 gün giden şarj yarım güne düştü
tamam dedim olur dedim düzelir dedim bekledim ve müzik çalar sorunu yine baş gösterdi yine aynı atılan parçaları görmüyor görse çalmıyor.Sabıra devam dedim müzik çalar yükledim sorun biraz çözülsede bu seferde ne yüklemeye çalışırsam çalışıyım sistem hatası almaya başladım.nokiaya mesaj attım geri döndüler şunu yapın bunu yapın her zamanki bildiğimiz şeyler yemin ediyorum arkadaşlar 34 yaşındayım
utanmasam ağlayacağım forumlarda açılan konuları noktasına kadar okudum söylenenleri hepsini yaptım aynı hata.Sistem hatası
yok kafaya koydum garantiye yine yolluyacam geldiği gün doğru ikinci ele gidip 1100 alcam
hayatımda aldığım hiç bir elektronik cihazlarda bu kadar sorun yaşamadım.Hiç kimse benim çektiğimi çekmesini istemem.
iyi geceler arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

TheMadness

TheMadness

Üye
flasla düzelir sorunun. Majör güncellemelerde sistem dosyaları kalıyor c:de. Ya da hard format çekeceksin.

slant1111

slant1111

Üye
sürekli servise gönder snunda pes edrler heralde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım flaşla düzelir sorunların madness+ belleyi dene memnun kalıcaksın

TheMadness

TheMadness

Üye
c6 diyor

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
geriye yapalacak tek şey kaldı :ağlarım:

hakan_710

hakan_710

Üye
sana söyleyebileceğim tekşey çok sanşsızmıssın normalde güncellemeleri düzgün yaptıysan şarj konusu ve ufak tefek internetten video izleme gibi sorunlar haricinde bi sorun olmaması gerek. tabi elektronik sanş işi. kusura bakma ama ya sana sorunlu bi tel geldi yada sorun sende.

oguz204

oguz204

Üye
cihaz c6 mı c6_01 mi?

TheMadness

TheMadness

Üye
25.7 dediğine göre c6-01 ben c6-01 demek istedim papakudioflu.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yani bencede o kaldı

----------Eklendi @ 23:48:15 ---------- Yazıldı @ 23:46:33 ----------

sana söyleyebileceğim tekşey çok sanşsızmıssın normalde güncellemeleri düzgün yaptıysan şarj konusu ve ufak tefek internetten video izleme gibi sorunlar haricinde bi sorun olmaması gerek. tabi elektronik sanş işi. kusura bakma ama ya sana sorunlu bi tel geldi yada sorun sende.

valla kardeş cihazmı kötü benmi şanssızım bilemiycem ama tek bişeyden eminim bende hata yok

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi

senin cfw olmuyormu c6-01e

kardeş cfw felan hiç anlamam flashdan korkarım çünkü cihazı çökerten çok
sonuçta bilmediğim işler ne gereği var şimdi zaten çökük bir cihaz iyice mezar teslimi yaparız sonra

hakan_710

hakan_710

Üye
telefon el,ndeyse ben uzaktan bağlanıp sıfırdan flash atayım gerekli ayarlamaları yapayım sorunsuz kullan. eğer ondan sonrada sorun oluursa kesinlikle telefondandır sorun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hakana teslim et teli teamden yarım saatte fişek gibi yapsın kardeşim

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
larten123

larten123

Üye
Bence de sorun telefonda ve sen şanşsızsın kardeş geçmiş olsun :(

oguz204

oguz204

Üye
Yeniden yükle belleyi geçer aynısı benim c5-00 eski telefonumda oldu.

----------Eklendi @ 00:57:29 ---------- Yazıldı @ 00:56:21 ----------

hakana yada bana gel team viewer la hallederiZ

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
telefon el,ndeyse ben uzaktan bağlanıp sıfırdan flash atayım gerekli ayarlamaları yapayım sorunsuz kullan. eğer ondan sonrada sorun oluursa kesinlikle telefondandır sorun

telefon şu anda bataryası boş bir şekilde cebimde duruyor.Şarj etmek bile istemiyorum artık.Birde senin dediğin nasıl olacak

----------Eklendi @ 00:07:30 ---------- Yazıldı @ 00:06:43 ----------

Yeniden yükle belleyi geçer aynısı benim c5-00 eski telefonumda oldu.

----------Eklendi @ 00:57:29 ---------- Yazıldı @ 00:56:21 ----------

hakana yada bana gel team viewer la hallederiZ

kardeş belle çıktı çıkalı bugün 3 kez yükledim arık sen anla neler çektiğimi neler yaşadığımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt