Delight 808 fp2 cfw v1.0 update

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
c6-01 siz olmaz ama :S

arslanla

arslanla

Üye
okin konu açmanı bekliyoruz 3 cfw yi bir konuda toplayabilirsen harika olacak...:)

gardi

gardi

Üye
türkçe dil desteği varmı.yada konu açsanız daha iyi olur

LimePie

LimePie

Üye
beklemedeyiz

okin

okin

Üye
    Konu Sahibi
ok arkadaslar...yarin konuyu aciyorum...hepimize hayirli olcak insallah

• Beğen
Tepkiler: gardi
gardi

gardi

Üye
beklyoruz

gardi

gardi

Üye
ok arkadaslar...yarin konuyu aciyorum...hepimize hayirli olcak insallah
konu nerde kaldı kardeşim açmıyacaksan kiltle şu konuyo 4 gün geçti.he zamanın vaktin yoksada millete vaat verme

okin

okin

Üye
    Konu Sahibi
kı lınk ten c7 n8 808 ıcın tum delıght yazılımlarını bulabılırsınız

- - - Eklendi - - -

buradan veya yukarıdakı lınk ten 808 delıght yazılımını ındırıp flash layabılırsınız....1,1 de yakında cıkacak ...su ankı yazılımda bırkac kucuk problem mevcut ama stabıl....ONEMLI UYARII-----KESINLIKLE DIL DOSYALARINI BASKA BIR YAZILIMLA DENEMEYIN...BUNLAR BILESENDIR VE SADECE BU YAZILIMLA UYUMLUDUR...TELI COKERTIRSINIZ.....DIKKATINIZE

- - - Eklendi -

- - - Eklendi - - -

.....YUKARIDA KI LINK TEN C7 DELIGHT I INDIR FLASH LA KARDESIM....

- - - Eklendi - - -

...arkadaslar n8 ve 808 hakkında problemınız olursa yardım ıcın pm atın kafı....gule gule kullanın

- - - Eklendi - - -

...arkadaslar n8 ve 808 hakkında problemınız olursa yardım ıcın pm atın kafı....gule gule kullanın

- - - Eklendi - - -

bu arada daıly mobıle de nıck ım NEDEGO ordanda ya<rdımınızaher zaman hazırım

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

buradan delight cfw yi bilgilendirdigim halde biroleri ben bisey yapmamusim gibi tekrar link atmus...cfw konusunda bilgisi olmayan sirf is olsun derecem yukselsin teskkur alayim diye insanlarin didinerek zorla aldigi cihazlari bilgisizce cokertmesin..buna kimsenin hakki yok

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
buradan delight cfw yi bilgilendirdigim halde biroleri ben bisey yapmamusim gibi tekrar link atmus...cfw konusunda bilgisi olmayan sirf is olsun derecem yukselsin teskkur alayim diye insanlarin didinerek zorla aldigi cihazlari bilgisizce cokertmesin..buna kimsenin hakki yok
paylaştığın linke tıklasaydın bari

okin

okin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar belki bileniniz vardir..nicesoni ash zamaninda cok guzel cfw ler yapti N8 icin..su gunlerde sevgili fabian huellif(huellif cfw n8 c7 808) nicesoni ile beraber 808 delight ilk cfw sini bitirmek uzere...sevgili fabian beni de delight team a kabul etti testee olarak bir iki gun icinde moritz ve ben yeni delight 808 cfw yi test edip ardindan huellif cfw yi yayinlayacak..ve ben bu cfw yi burada sizlerle paylasmak istiyorum...yakinda gorusmek uzere saygilarimla

Üst Alt